Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gewoon een blog van mij.

My first blog.

19:33, 8/11/2008 .. 0 comments .. Link

Hallo mensen,

Dit is hem dan; mijn allereerste blog! Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dit ben begonnen, en dan heb ik het nog niet eens over wat ik hier neer moet gaan zetten.. Nouja, eigenlijk begon ik deze blog uit verveling, en het leek me best leuk! Maar wat ik hier neer moet zetten? Ik heb werkelijk geen idee, ik denk dat ik maar gewoon ga vertellen wat ik zo in mijn leven mee maak haha, niet dat dat heel boeiend is maar toch..
Nou ik ben dus Judith, 17 jaar en ik woon in Brabant. Mijn hobbys zijn hockeyen, shoppen, terrasjes pikken en feesten! Ik heb vorig jaar mijn havo-diploma gehaald, en zit nu in het eerste jaar van de pabo.

Afgelopen week tentamens gehad.. Ik heb er 1 van de 4 gehaald, maargoed, dat komt echt wel goed. Mijn taaltoets heb ik in ieder geval binnen! En vandaag hoefde ik eigenlijk niet te hockeyen, omdat we tegen van die mietjes moesten die uit de poule zijn gestapt. Maar toen werd ik gisterenavond gebeld of ik mee wilde spelen met de A2, en dat wilde ik wel! Vandaag dus toch mijn favoriete spelletje gespeeld, maar helaas niet gewonnen; 1-1.

Maar jongens, ik kap er ff mee voor mijn eerste blog. Ik hoop voor jullie dat de volgende iets boeiender worden haha!

Latertje, peace! xAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

My first blog.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer