Alles wat we schrijven is een vertaling. - Kade Bruin

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Alles wat we schrijven is een vertaling. - Kade Bruin 

Afsluiting volleybalseizoen

00:32, 13/5/2012  ..  0 comments  ..  Link
Terwijl ik dit schrijf ben ik nog geen half uur terug van de afsluiting van het volleybalseizoen 2011-2012. Met een heerlijke BBQ, een huldiging voor de kampioenen (3 stuks!), een verloting en heerlijke drankjes werd dit toch wel succesvolle seizoen afgesloten.

Dames 1 organiseert ieder jaar voor de jeugd een kamp. Dit willen we volgend seizoen voortzetten en om dit financieel rond te krijgen hadden we een verloting op touw gezet. Overal werden wat shirts van het Nederlands team vandaan gehaald en wat Ajax spullen en de verloting was compleet. Tot de prijzen behoorden zelf splinternieuwe assics schoenen! De verloting liep dan ook als een trein. Binnen de kortste keren hadden we maar liefst meer dan 350 euro bij elkaar verzamelt! De prijzen vielen goed in de smaak en het eerste geld voor het kamp is binnen. Wat wil je nog meer?

Niet alleen de verloting was een groot succes het hele feest was ouderwets gezellig.

Op naar volgend seizoen en dat het maar net zo'n succesvol jaar mag worden!

X

In LA a dream may come true

13:07, 29/4/2012  ..  0 comments  ..  Link
Een paar maanden geleden had ik het met een vriendin over het volgen van een summer school in Amerika. Omdat we beiden geinteresseerd zijn in het maken van televisie/film, leek het ons erg leuk om daar iets mee te gaan doen.

Van de week ging ik eens rondkijken wat er zoal aangeboden wordt in de zomermaanden. Ik kwam terecht bij de New York Film Academy. Zij hebben verschillende locaties, ook eentje in LA. En waar kun je het nu beter leren dan in de buurt van Hollywood?


Ik heb gelijk informatie aangevraagd. Niet alleen ik was enthousiast, de school ook. Diezelfde avond werd ik gebeld, ik kon niet opnemen want ik zat in de bioscoop. En, diezelfde avond kreeg ik ook nog een mail. Ze konden ons wel helpen bij het vinden van woonruimte en als we meer info wilden moesten we zeker even terugbellen.


Nu zijn we helemaal niet van plan om dat deze zomer te doen, maar volgend jaar pas. I was just looking around... Maar fijn dat ze daar ook enthousiast zijn.


Wordt ongetwijfeld vervolgd


We are the champions!

13:52, 28/4/2012  ..  0 comments  ..  Link
Aan het begin van elk seizoen wordt de verwachting voor dat seizoen uitgesproken. Dit seizoen zou een plek bij de eerst vijf (ook wel het linker rijtje bij voetbal) leuk zijn. We begonnen voorzichtig aan het seizoen maar verloren in de eerste helft van de competitie slechts 1 wedstrijd. De eerste.

Aan het begin van de tweede helft van het seizoen waren we koploper. Voorzichtig begonnen we te denken aan promoveren en misschien wel aan een eventueel kampioenschap. Maar het seizoen begon fysiek zijn tol te eisen. De een ging door zijn enkel, de ander kreeg nierstenen en weer een ander had last van algehele malaise. Gelukkig kregen we versterking en konden we onze overwinningsreeks voortzetten. We wonnen 15 wedstrijden op rij.

Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en de zenuwen laten van zich horen. Het kampioenschap komt nu wel erg dichtbij. Iedereen wil graag kampioen worden en iedereen is bang om het kampioenschap te verspelen.
In de zeventiende speelronde slagen we er niet in om de wedstrijd te winnen. Waren we voor de wedstrijd er nog van overtuigd dat we het kampioenschap al binnen hadden, nu slaat de twijfel toe.

De voorsprong op de nummer twee is nog maar vier punten. We zullen de komende wedstrijden dus nog hard aan de bak moeten.De volgende wedstrijd winnen we met 4-0. Onze concurrent laat in diezelfde week nog een setje liggen en zo hebben wij in onze laatste wedstrijd genoeg aan 1 set.

We begonnen de wedstrijd tegen Spaarnestad gespannen. Gelukkig moest Spaarnestad ook nog in de wedstrijd komen en wonnen we gelijk de eerste set. Kampioen!! Achteraf hoorden we dat onze concurrent eerder die middag twee sets had laten liggen, dus we waren voor de wedstrijd al kampioen. Ach nu hadden we het gevoel dat we toch nog zelf kampioen zijn geworden. Dat is toch veel leuker?

Op naar volgend seizoen in de derde divisie!

Liefs!


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Afsluiting volleybalseizoen
In LA a dream may come true
We are the champions!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer