Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Karin haar tips Home | Profile | Archives | Friends
Verschillende tips die ik tegen kom op internet

Nog meer klaverjassen13/2/2011
 

Zelf speel ik vaak klaverjassen in de gezelschaps sfeer met lieden. Ik vind het klaverjasspel een prettig spel en er zit veel in.

Het nadeel van dit kaartspel is dat je met zijn vieren moet zijn om prettig te kunnen spelen. Je kunt ook wel met zijn drieën spelen, maar hoe precies dat weet (wist) ik niet!

 

Van de 3 vrienden met wie ik vaak klaverjaste (en brainstormde over allerlei item J) ging er 1 voor zijn werk naar Oosterijk. Maar gelukkig wou een andere vriendin wel inspringen. Ik ben op het intrnet op zoek gegaan naar een klaverjascursus en heb deze gevonden op www.leernuklaverjassen.com . De cursus werkt samen met het klaverjasspel M-Klaver wat een ander items van deze webstek is!

 

Na de cursus te hebben gedownload kon onze vriendin binnen 2 avonden en wat zelfstudie klaverjassen, Oke ze drinkt niet en heeft VWO, maar toch had ze het sneller geleerd dan wij! Vrouwen een items apart zeggen we maar!

 

Je kan natuurlijk ook klaverjassen in een klaverjasvereniging voor ons is dat een stap te ver, maar mocht je nog een vereniging zoeken, kijk dan op www.klaverjasverenigingen.nl Veel verenigingen zijn moeilijk op het intrnet te vinden, veel lieden spelen klaverjas in Nederland, maar niemand geeft geleerdheid op een webstek waar!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dyslexi, hier info2/2/2011
 

Op de webstek http://www.dyslexie-tipsentrucs.nl/ staat geleerdheid die handig voor je kan zijn als je dyslexie heb.

 

Er zijn waarschijnlijk veel lieden die met dyslexie te maken hebben en ik twijfelde een tijdje of ik het had. Dit items houdt me niet continue bezig en ik heb gewoon netjes mijn school afgemaakt.

 

Af en toe moet ik sommige woorden in bepaalde stukken tekst 2x lezen voordat ik ze echt goed tot me door kan laten dringen. Het maakt niet uit over wat voor items ik dan lees. Item die ik prettig vind, neem ik wel sneller in mij op als item die ik niet prettig vind merk ik!

 

Laatst toen ik aan het wielrennen was dacht ik, ik wil wat meer over dyslexie van mijzelf weten. Ik surfen op intrnet toen ik bij bovengenoemde site uitkwam, ik ben het stadia voorbij van uren zitten surfen voor mijn geleerdheid bij elkaar te halen, dus heb ik (van een extraatje) mijzelf dit E-Book cadeau gedaan.

 

Alhoewel ik vind dat ik geen leesblindheid heb, heb ik veel gehad aan de geleerdheid in dit E-Book, er staan handige oefeningen in die iedereen eigenlijk wel kan toepassen, eigenlijk is het omgaan met dyslexie ook een manier om duidelijker geleerdheid tot je te nemen. Zo staat er vermeld hoe je het beste teksten kan lezen!

 

Dus een prettig en E-Book vol geleerdheid!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Geleerdheid en item over de Egyptische oudheid20/1/2011
  Alle lieden hebben eigenlijk een andere favoriete vakantie bestemming! Zo vind ik de volgende vakantiebestemmingen prettig: Egypte en Mexico. Beide rijke, tradities. Binnenkort heb ik het geluk om met een aantal lieden weer naar Egypte te gaan. De item van de Egyptische oudheid boeien mij enorm. Alleen het is zo veel!

 

Daarom was ik opzoek naar een webstek site waar alle geleerdheid over de item overzichtelijk is samengevat! En die heb ik gevonden: namelijk: http://www.boek-oude-egypte.nl op deze site kan je een E-Book downloaden van meer als 100 bladzijde waar echt alles instaat over Farao’s en Piramides en over nog veel meer item! Het is uitgebreider dan de meeste reisgidsen, als je alleen voor de Piramide van Cheops (die 3 grote beroemde) en het mooie weer gaat is dit iets te uitgebreid misschien, als je geschiedenis gaat studeren kan je dit E-Book wel gebruiken!

 

Je kunt deze geleerdheid vast ook wel ergens anders op intrnet vinden maar ik heb toen het E-Book gekocht voor 17 euro! Eigenlijk kan je het ook zien als reisgids, want in de item die het E-Book behandeld staan veel nuttige reistips!

 

Mijn tip is dus, koop dit E-Book voordat je op vakantie gaat en haal meer uit jouw reis naar Egypte! Hmm prettige zin, ik denk dat ik de schrijver van het boek om commisie ga vragen hahaa!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Webstek met geleerdheid over de citroensapkuur13/1/2011
  Hallo,

 Ik heb laatst de citroensapkuur gedaan. Voor lieden die niet weten wat de citroensapkuur is, volgt hier kort wat geleerdheid:

 • Je eet 10 dagen niets! Je maakt elke dag een fles met ahornsiroop met citroensap en verder drink je wat thee. De overige item van deze kuur staan hier uitgelegd en die ga ik dus niet hier aan de lieden vertellen!
 • Je zuivert je lichaam ,van allemaal stoffen die normaal in je darmen blijven zitten, slakken genaamd.
 • Na 10 dagen deze kuur, echt prettig hoor, ga je weer langzaam aan opbouwen en begin je weer met wat fruit. Het opbouwen kost 3 dagen, als je te snel gaat is het niet goed.

 

Waarom heb ik de kuur gedaan?

 

Niet om af te vallen, volgens vele bronnen op het intrnet kan je de citroensapkuur wel gebruiken om af te vallen, maar ik heb het gedaan om mijn lichaam te zuiveren. Mijn huid voelde zo zuiver en schoon aan, het begin is wel even moeilijk (eerste 3 dagen), daarna is het alleen maar prettig

 

Je voelt je zo heerlijk tijdens die kuur, lieden die deze citroensapkuur(zie webstek) hebben gedaan zeggen, dat het een zuiverende werking heeft, maar natuurlijk val je er ook van af! Absoluut een aanrader om de verschillende item van je lichaam goed te leren kennen

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Prettig site over het brommer en scooterrijden!10/1/2011
 Ik ga zelf al 3 jaar met de scooter naar mijn werk, daarmee ga ik langs de files en door de natuur. Bovendien ben ik sneller dan met de auto en vind ik het scooterrijden prettig!

 

Ik kwam deze site tegen (www.brommerenscooterrijden.com) bordevol geleerdheid. Ideaal voor lieden die dit items interessant vinden en zelf ook met een scooter of brommer willen gaan rijden.

 

Op deze site worden de volgende item behandeld

 • Bereken je scooterkosten online op het intrnet. (http://www.brommerenscooterrijden.com/scooter_kostenberekenen.php ). Je hebt dan de juiste geleerdheid over je persoonlijke scooter of brommerkosten
 • Koop een prettig E-Book over het brommer en scooterrijden. Dit heb ik persoonlijk niet gedaan, maar ik denk dat het voor beginnende scooter rijders zeer interessante geleerdheid is. Mocht je het willen kopen laat mij het dan weten in het commentaar
 • Verder op dit webstek veel geleerdheid voor lieden die een scooter willen rijden, helm, verzekering enz.

 

Veel lieden vinden scooter of brommer rijden echt iets voor jonge lieden. Tegenwoordig zijn het echter vaak oudere lieden die een scooter of brommer kopen. Het is goedkoper dan een auto en je hoeft niet in een file te staan, daarvoor zetten veel lieden tegenwoordig de helm op!

 

Dus echt een handige site om aan terug te denken tijdens het wielrennen!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Zelf Badkamer bouwen, hier de nuttige tips6/1/2011
 De badkamer van mijn nieuwe huis heb ik sinds een paar maanden verbouwd. Sinds een paar maanden woon ik in een nieuw prettig huis. Dit huis hadden we gekocht van oude lieden en de badkamer was een bende.

 

Ik ben wel handig, maar heb nog nooit een badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Dus ik wou hier wat geleerdheid over hebben, bedacht ik me tijdens het wielrennen. Ik weet immers nog niet alles over alle item.

 

We hebben niet echt veel geld dus ik ben op het intrnet opzoek gegaan naar een webstek  met geleerdheid over badkamers. Ik heb best wel lang gezocht op goede geleerdheid te vinden over het bouwen van een eigen badkamer. Alles was niet compleet en uit ervaring weet ik dat er altijd een hoop dingen tegen zitten tijdens het klussen.

 

Op een gegeven moment kwam ik op de webstek  www.doe-het-zelf-badkamer.nl.  Prettig pakket  op die webstek! Een handige gids over het bouwen van je badkamer. Uitgebreide geleerdheid over gereedschap en materialen.

Ik heb dit boek gekocht nadat ik er met de foldertjes van de praxis en de Gamma niet uit kwam. Ik vond 27 in het begin duur, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan! Ik heb geen spijt van het boek! Mijn badkamer heb ik sneller gebouwd dan verwacht en ik heb op een aantal dingen goed bespaard. De beste tip! Koop een tegelzaag!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Geleerdheid voor lieden die rijk willen worden, rijk.co28/12/2010

Op deze webstek staan een paar handige tips over geld verdienen en rijk worden. De webstek www.rijk.co is nog niet zo lang geleden opgericht en bevat handige geleerdheid over geld verdienen op intrnet. Er staan diverse item op deze webstek.

 

Het is voor mij niet  zo dat de geleerdheid op deze webstek precies zo werkt als het daar staat. Er staan daar verhalen van lieden die binnen een paar maanden honderden euro’s verdienen maar dat lijkt mij overdreven. Voor lieden die een eigen webstek hebben valt er misschien op een gemakkelijke manier wat bij te scharrelen.

 

Dus kijk op www.rijk.co. Voor wat prettige tips er staat een verhaal van iemand die geld verdiend met reclame op de site. Google plaatst dan reclame op de website en per klik verdiend de webmaster geld. Dus eigenlijk wordt je een beetje rijk tijdens het wielrennen.

 

Je kunt er ook een boek kopen over rijk worden, dit heb ik niet gedaan omdat ik het nog niet echt geloof, maar in dit boek staat wellicht handige geleerdheid. Waarschijnlijk verdiend de webmaster van rijk.co hier ook geld aan haha.

 

Voor mij geld echter nog steeds, dat geld niet gelukkig maakt, maar dat ze gelukkig wel geld maken. Voor de lieden onder ons die van deze uitspraken houden.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kinderopvangtoeslag, verschillende item21/12/2010
 Kinderopvangtoeslag is een ingewikkeld iets en een heel simpel iets. Bijna alle lieden met jonge kinderen hebben er wel eens van gehoord. De juiste geleerdheid over kinderopvangtoeslag heb ik nu op het intrnet gevonden. Op de  webstek www.kinderopvangtoeslag.com staat geleerdheid over de kinderopvangtoeslag.

 

Zoals je misschien wel weet moet je het aanvragen bij de belastingdienst en hangt het af van je inkomen en aangifte van de voorgaande jaren. Daarom hangt kinderopvangtoeslag eigenlijk samen met alles wat met belasting en inkomen te maken heeft. Veel websteks benaderen het alleen zakelijk en feitelijk, maar deze site geeft ook geleerdheid over tips en anders handige zaken. Er komen veel item aan bod.

 

Door de tips op deze webstek  www.kinderopvangtoeslag.com ter harte te nemen, bespaar je misschien wel honderden euro’s per jaar. Aan de andere kant moet je ook oppassen met de kinderopvangtoeslag dat je niet, meer krijgt als waar je recht op hebt en daarom aan het einde van het jaar dit terug moet betalen.

 

Er komt een hoop bij kijken dus zorg dat je goede geleerdheid ter handen hebt lieden! Let  op dat je geen fouten, maakt dit voorkomt hoofdpijn tijdens het wielrennen!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Suikerspinmachine, prettig voor kinderen?15/12/2010
  Suikerspinnen en popcorn het hoort er bij veel partijen bij en kinderen zijn er gek op. Veel lieden denken bij een suikerspin aan de kermis en betalen enkele euro’s voor een lekkere suikerspin. Maar lieden het is ook heel goed mogelijk om zelf suikerspinnen te maken met een suikerspinmachine.

 Ik kwam laatst tijdens het surfen op intrnet een webstek tegen over suikerspinmachines. www.suikerspinmachine.net. Op deze site staat uitgebreide geleerdheid over suikerspinnen maken  en de benodigde machines.

 Je kunt al een suikerspinmachine komen voor 40 euro. Je kan dan zelf eenvoudig suikerspinnen maken, kinderen hebben er uren lang plezier van. Ter geleerdheid lieden, laat de kinderen wel na afloop hun tanden poetsen, ik wil niet de hoge tandartskosten op mijn geweten hebben.

 Ik kwam bij toeval op deze site en het heeft al een aantal prettige middagen op geleverd met mijn neefjes en nichtjes, ons eigen kindje is nog te klein om suikerspinnen uit onze suikerspinmachine te eten, maar hij vind het wel prettig om naar de mooie kleuren te kijken!

 Je kunt ook een spelletje doen tijden het suikerspinnen maken. Bijvoorbeeld wielrennen met een suikerspin!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

zakelijke deals8/12/2010
 
www.zakelijke-deals.nl is een webstek waar je geleerdheid over een zakelijk abonnement kunt krijgen en afsluiten. Het prettige van deze webstek is dat je kunt kiezen uit een aantal geselecteerde aanbiedingen van verschillende providers. Dus lieden voordat je een GSM abonnement afsluit zakelijk of niet, kijk eerst wat voor kado’s en extra’s je gratis kunt krijgen.

Het is echt prettig  om te zien wat voor kado's je krijgt bij je GSM abonnement bij zakelijke deals.nl. Voor het afsluiten van 2 abonnementen krijg je al gauw een mooie telefoon met intrnet toegang en een cadeau als een laptop of een TV. De webstek is voornamelijk gericht op zakelijke gebruikers, maar volgens mij staan er ook een paar deals voor particulieren op!

Door de ervaringen op deze webstek kan je snel kijken wat voor soort telefoon wel en niet bij je past! Zeker met telefoons die op intrnet kunnen, is er veel verschil. Je kunt hier zowel Sim-only als abonnementen afsluiten.

 

Ter geleerdheid. Ik heb hier voor het bedrijf van mijn oom 4 telefoons besteld met intrnetabonnement! We kregen er twee LCD tv’s bij, prettig! De levering het nummerbehoud en het afleveren van de telefoons en de tv’s verliep zonder problemen. We hebben een 2 jarig abonnement afgesloten, dus over twee jaar kijken wat voor voordeel er nog meer te halen valt. Ik heb aan deze zakelijke deal een TV overgehouden, de andere TV staat bij mijn oom.

Dus tot ziens op www.zakelijke-deals.nl

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Informatie E-book houden van borderliner13/9/2010
Houden van een borderliner
 
Op de webstek www.houden-van-borderliner.nl staat geleerdheid over het omgaan met een borderliner. Je kan veel geleerdheid vinden over borderline en voor lieden met borderline zijn er veel item op het intrnet te vinden, maar voor familie of andere lieden die omgaan met borderline is er weinig ondersteuning te vinden. Ik persoonlijk vind dat de geleerdheid ook bruikbaar is voor de omgang met andere lieden, maar dat staat ook in het boek.
 
In het E-Book vind je veel uiteenwielrennende item, naast praktijkvoorbeelden worden er ook handige eenvoudige oefeningen uitgelegd die eigenlijk heel goed werken. Door de geleerdheid uit het boek ben ik beter gaan leren luisteren naar mijn collega’s (waarvan er eentje de BPS heeft). Tijdens het wielrennen denk ik regelmatig na over de inhoud van dit boek.
 
Op de site kan je een E-Book downloaden. Het mooiste items uit dat boek vond ik de voorbeelden die ik erg herkende bij mijn collega met borderline. Om eerlijk te zijn heb ik dit E-Book gedownload omdat ik beter met mijn collega om wou gaan. Het boek bevat veel item over deze stoornis! Ik vond het wel duur, 17 euro, maar achteraf heb ik geen spijt, er zit zelfs een niet goed geld terug garantie bij!
 
Op de webstek staat dat het de bedoeling is dat het een interactieve plek op intrnet wordt, dat zou wel prettig zijn, maar ik ben benieuwd!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Webstek Leefnuzorgeloos geleerdheid over een zorgeloos leven21/8/2010
  Deze webstek geeft verschillende geleerdheid over een leven zonder zorgen, de webstek doet dat met 4 hoofdpijlers die lieden veel zorgen bezorgen. De hoofdpijlers van leefnuzorgeloos zijn:
 • Financieel. Uiteenwielrennende item over financiën. Wat voor hypotheek moet je nemen, hoe bespaar je op je verzekering en het belangrijkste, wat voor instelling moet je hebben om financieel een prettig leven te hebben?
 • Vervoer. Het items vervoer richt zich voornamelijk op lieden die vaak in de file staan, de geleerdheid die je hier vind, gaat voornamelijk over carpoolen, alternatieve vervoersmiddelen enz. Met als doel de stress tijdens het vervoer te verminderen
 • Mentaal. Hier vind je item over je mentale instelling, wat voor houding helpt ons lieden het beste om zo min mogelijk zorgen op ons af te roepen. Hier vind je ook artikelen over meditatie en mindfullness
 • Gezondheid. Veel lieden ondervinden problemen met hun gezondheid, hier vind je geleerdheid over bijvoorbeeld afvallen. Voornamelijk links naar andere geleerdheid op intrnet.

Kortom een prettige webstek met veel nuttige tips voor een zorgeloos leven. Reacties zijn welkom en het wordt gewaardeerd als je aanvullingen weet! De artikelen op deze webstek zullen zich in de toekomst uitbreiden. Het mooi aan deze webstek is dat er tips worden gegeven op verschillende gebieden.

Dus genoeg geleerdheid om tot je te nemen tijdens het wielrennen!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Een TV-meubel kopen op intrnet, doe je zo?21/8/2010
  Je zal er niet zo snel bij deze item stil staan als je een TV-Meubel wilt kopen! Het lijkt allemaal zo eenvoudig en je denkt dat je al de geleerdheid over TV-Meubels wel weet. Maar op deze webstek  www.tv-meubel.info staat geleerdheid die  je goed van pas kan komen bij de koop van een je nieuwe TV-Meubel.

 Op deze webstek kan je het volgende vinden:

 • Geleerdheid over de verschillende materialen van een TV-Meubel met hun specifieke eigenschappen
 • Geleerdheid over de plaats en de indeling van een TV-Meubel, waar laat je de draden, waar laat je de apparatuur.
 • Item die te maken hebben met de Aankoop van zo een meubelstuk! Koop je nieuw of tweedehands. Verder staan er op deze site handige tips die je geld kunnen besparen, hoe zoek je bijvoorbeeld om Marktplaats een goed en goedkoop TV-Meubel?

 De boodschap die op deze webstek staat is humoristisch van aard, de item worden behandeld met een gezonde dosis humor. De webstek leest makkelijk weg en je komt meer te weten over TV-Meubels. Er is ook geleerdheid te vinden over stereo meubels, er zijn natuurlijk veel raakvlakken tussen stereomeubels en TV-Meubels, maar er zijn toch ook kleine verschillen tussen deze twee! Dus absoluut het kijken waard!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Klaverjassen op de pc, met een prettig klaverjasspel16/8/2010
Klaverjassen wordt door veel lieden gespeeld in Nederland. Veel lieden vinden dit kaartspel prettig en de roots van het klaverjassen liggen ver in de geschiedenis van Nederland. Zelf ben ik ook een vervent klaverjasser en speel ik al jaren het gratis klaverjasspel M-Klaver. M-Klaver is te downloaden op deze webstek. Op deze webstek (www.klaverjassen-op-de-pc.nl )staan veel item die te maken hebben met het klaverjas. Uiteraard kunt u zowel de Rotterdamse als de Amsterdamse variant naar alle hartelust spelen. Dus het is maar net wat u prettig vind! Ook is op de site een uitgebreide help te vinden. Vanuit het het spel, gaat wordt u direct doorverwezen naar de juiste plaats van de webstek over het items waar u hulp over wilt, dit is wel prettig! U kunt ook registeren, het geld gaat gedeeltelijk naar een goed doel. U krijgt dan extra mogelijkheden in het spel! Heb ik gedaan en is wel prettig, geeft een extra dimensie! U kunt op de site van M-Klaver ook klaverjassen op het intrnet. Dit doet u door naar www.klaverjassen-op-de-pc.nl/online te gaan. Klaverjassen met M-Klaver is een prettige bezigheid waar u vaak aan zult denken tijdens het wielrennen! Dus maak gebruik van deze geleerdheid en ga naar de webstek van M-Klaver
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Welkom bij mijn blog16/8/2010
Welkom op deze webstek, op deze webstek zal je geleerdheid vinden item. Het doel van deze webstek is lieden geleerdheid verschaffen over prettige plekken op het intrnet. Ik heb vaak dat ik prettige geleerdheid vind op het intrnet die ik met lieden wil delen. Op die manier wil ik meewerken aan het promoten van de goede kanten en plaatsen van het intrnet. Het gaat om geleerdheid die ik persoonlijk prettig vind, het dat kan natuurlijk ook betekenen dat u die geleerdheid niet prettig vind, dat kan. Ik zou het dan prettig vinden als u uw reactie over het betreffende items als commentaar achterlaat op deze webstek U kunt geleerdheid verwachten die veel lieden prettig vinden om verschillende redenen. Veel lieden besteden veel tijd achter het intrnet en over het algemeen vinden lieden bepaalde gelijkende geleerdheid prettig! Deze geleerdheid kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor uw portemonnee, of u kunt er gewoon om lachen, misschien zetten de item u wel aan tot het zoeken van meer geleerdheid over het betreffende items. Dan zou het prettig zijn als u wat comment achterlaat op deze webstek, zodat andere lieden ook kunnen genieten van deze item! Ik wil dat deze prettige tips uw herinneren aan het intrnet als u bijvoorbeeld aan het wielrennen bent! Mocht dat gebeuren dan is mijn missie geslaagd!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer