Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Just some girl.

Reddende engel.

01:32, 6/5/2014 .. 0 comments .. Link

Al van ver af zag ik hem aan komen lopen samen met zijn beste vriend. Een geweldig lichaam, een leuk kapsel en een zonnebril. Ja... deze moest ik hebben. Zijn beste vriend daarentegen was een beetje anders, maar dat doet er verder niet toe.  Daar lag ik dan, op mijn luchtbedje in de zee met één Nederlandse vakantiedude en twee Deense. Ik maar zo hard mogelijk Nederlands praten tegen mijn Nederlandse vakantiedude om maar een beetje aandacht te scoren en net toen ik dacht dat dat het niet meer ging lukken, moest hij lachen om één van de Deense. Zo begon ons gesprek... mijn ogen kon ik niet meer van hem afhouden. Wat was ik ontzettend blij die paar minuten langer in het water gebleven ben, ondanks dat derest eruit wilde. We spraken af en ik was helemaal in de wolken. Ik kon nu al niet wachten om met jullie op pad te gaan. Begin van alles tot helemaal niks.

01:25, 5/5/2014 .. 0 comments .. Link

Altijd heb ik gedacht dat het leven altijd zou lopen zoals ik het zou willen.  Ook heb ik altijd gedacht dat het leven, wanneer je naar de middelbare school ging zou veranderen in het leven van 'high school musical.' Deze gedachte verdwijnt echter vrijwel meteen. Wanneer je dan eindelijk op de middelbare school zit, is het eigenlijk een wedstrijd om bij de populairste meisjes te zitten. Dit is waar ik begon. Het eerste half jaar deed ik het wat dat betreft redelijk. Ik ging mee in het groepje meiden waar de jongens graag naar keken en ik dacht dat ik voor de rest van mijn middelbare school wel goed zal zitten. Maar zoals veel mensen zeggen.. deze meiden kunnen je maken of kraken, Dat laatste is what they did. Al gauw merkte ik dat ik als het ware als een puppy verstoten werd en eigenlijk helemaal alleen stond. Het was feit.. Ik was een loser.

Een loser is eigenlijk niet echt een woord wat we in Nederland gebruiken om een tiener van de laagste sociale ladder te benoemen, maar een nerd was ik absoluut ook niet. Al gauw kwam ik in een groepje meiden terecht waar ik derest van mijn schoolperiode leuke tijden mee heb gehad en die me nu nog aan het hart liggen. 

Vanaf de eerste is mijn liefdesleven overigens echt een soort rollercoaster geweest. Beginnend met een jongen die ik op de eindmusical-avond van groep 8 ontmoet heb en die de neef van mijn toenmalige beste vriendin bleek te zijn. Hij zat in de derde terwijl ik nog brugsmurf was, dus echt lang hield het niet stand. Mijn moeder had overigens ook een hekel aan hem.. de reden heb ik eigenlijk ook echt nooit begrepen. Hierna kwam nog wel wat relaties die ieder tienermeisje wel heeft, maar die het niet waard zijn om over te schrijven. Dan komen we al gauw bij mijn volgende ex, die uiteindelijk een ontzettend goede vriend van me is geworden, maar waar het niet mee werkte. In de eerste instantie heb ik het ooit een keer uitgemaakt, omdat we sex hadden gehad en mij dat in mijn verkeerde keelgat is geschoten. Die keer daarna (ja, we kwamen weer bij elkaar) was ik in de vakantie meerdere malen vreemd gegaan op een zomervakantie en ondanks zijn vergevingsgezindheid kon ik gewoon niet met het feit leven. Toen ik van deze helse vakantie af kwam en het face-to-face had uitgemaakt met die jongen ontmoette ik mijn helse ex-vriend. In het eerste jaar was alles nog leuk en hadden we af en toe enigszins ruzie, maar ik dacht vrijwel nooit aan het feit dat ik het uit wilde maken. Ook jongens trokken mij op dat moment niet echt, behalve dan zijn beste vriend. Met die vriend heb ik altijd een bepaalde stiekeme klik gevoeld. Na een jaar was ik naar mijn zusje op bezoek op hun vakantieplaats waar we met zijn 3en gingen zwemmen. Toen wij even in het supermarktje kwamen wij een aantal jongens tegen en zo kwam het uiteindelijk dat wij bij hun bleven eten en hielpen het huisje schoon te maken voor hun vertrek. Een van de jongens die begon heel erg naar mij toe te trekken, wat ik tot bepaalde hoogte toeliet, maar toen hij me bij het afscheid een vlugge kus op mijn mond gaf heb ik hem eerlijk gezegt dat ik een vriend had en dit dus niet wilde. Hierna draaide ik me om en terug en toen was hij rennend naar zijn vrienden gelopen die uit gingen. Mijn helse ex-vriend was toen op vakantie en na een dag kwam het contact tussen mij en die jongen op en zijn er dingen gezegt die eingelijk in een relatie niet tegen andere jongens gezegt mogen worden. Ook is de jongen nog eens lang geweest, maar daar was mijn beste vriendinnetje bij, dus hier is niets gebeurt.. al zijn er wel geruchten geweest.

Toen mijn helse ex-vriend hier achter kwam maakte hij het nog niet uit en gaf hij mij een kans die ik vervolgens op mijn eigen verjaardag bezopen verklootte. Al gauw begon hij te flirten met een meisje waar ik altijd al mijn twijfels bij had en kwam ik al gauw bijna op mn kniën bij hem terug. Een fout die mij eigenlijk bij mijn reddende engel heeft gebracht. Een jaar lang ben ik vrijwel gemannipuleerd tot sex en is er met mij omgegaan alsof ik soms minderwaardig was. Ik was als een madeliefde afstekend tegen een grote sterke eikenboom. Ook had deze jongen mij verder, behalve zijn naamsbekendheid niks meer aan mij te bieden. 

Vorige zomervakantie ontmoette ik mijn reddende engel waarmee ik nu nog samen ben, maar daar lees je de volgende keer wel over..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Reddende engel.
Begin van alles tot helemaal niks.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer