Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

karpetten weblog

• 3/7/2014 - Fletse kleuren van uw karpet weer vol en levendig maken

Het is heel gewoon dat de kleuren van uw karpet met de jaren fletser zullen worden. Maar dat betekent niet dat u dit gewoon toe moet laten en er niets meer tegen te doen is. Met een paar simpele trucjes is het namelijk mogelijk om de kleuren van uw karpet weer vol en levendig te maken.

Als eerste wil ik het trucje met water en azijn uitleggen. Wanneer je 1 deel azijn op 10 delen lauw water mengt, heb je al een magisch middeltje voor de kleuren van uw karpet. Absorbeer met een spons het mengels van water en azijn en wrijf het over de karpet heen. Je zult snel zien dat de kleuren weer voller worden en de karpet geen kleedje meer is met fletse kleuren.

Het tweede trucje zal in Nederland alleen mogelijk zijn in de herfst en winter. Je hebt hier namelijk verse sneeuw voor nodig. Verse sneeuw helpt bij het verwijderen van vuil en het voller maken van kleuren. Leg uw karpet met de goede kant (oftewel de bovenkant) in de verse sneeuw. Klop het daarna goed af en laat het drogen. Let er wel bij op dat het verse sneeuw moet zijn. Natte sneeuw en smeltwater zijn namelijk schadelijk voor een karpet. Deze gekke maar zeer werkzame methode stamt af van de beren. Beren rollen namelijk door de sneeuw na hun winterslaap. U raadt het vast al…Dat doen ze om hun vacht schoon te maken en weer mooi te laten glanzen.

Nog een laatste kleine truc voor een volle kleur van uw karpet. Leg de karpet met de poolgaren tegen de richting in van het licht. Dit zorgt voor vollere kleuren. Met bovenstaande tips zal het net lijken alsof er een nieuw exemplaar in huis is gehaald.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

mijn weblog over karpetten waarin ik mijn tips deel

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer