Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Tips en informatie over karpetten

Wees uniek en ontwerp je eigen karpet

Posted on 23/4/2014 at 20:38

Wist jij dat het ook mogelijk is om je eigen tapijt te maken? Je mag kiezen welke maat, kleur en ontwerp jij zou willen hebben als karpet. Op deze manier heb je dus altijd iets dat goed past bij het interieur. Je vraagt je vast af waar het mogelijk is om dit te kunnen doen. Nou dat kan je tegenwoordig snel en eenvoudig doen bij Tapijtcentrum Nederland. Wandel even binnen bij één van de vestigingen in het land en neem jouw ontwerp mee. De medewerkers zullen je verder helpen bij het proces voor het maken van de karpet naar wens.

Wanneer je zelf een karpet ontwerpt heb je altijd een uniek exemplaar in huis liggen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand anders die je kent dezelfde karpet thuis heeft liggen. Je kan er ook voor kiezen bij Tapijtcentrum Nederland om een karpet uit de collectie op maat te laten maken. Bij de optie kan je kiezen uit diverse afwerkmogelijkheden en voor meer comfort kan kiezen voor een veerkrachtige onderlaag op de karpet.

Bij het afwerken van een karpet zijn er meerdere mogelijkheden. Wanneer je kiest voor banderen zal de karpet omzoomd worden met een band van vlas, leder of katoen.  Kies je voor festonneren, dan wordt de karpet omzoomd op maar naar wens. Het omzomen wordt gedaan met garen in een bijpassende of contrasterende kleur.

Omvouwen is een andere manier om een karpet op maat te laten maken. Hierdoor krijg je verschillende kleurvakken en voor meer comfort wordt er een ondertapijt aan de karpet bevestigd. Op deze manier krijg je een unieke karpet met blinde afwerking.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer