Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Karten

Kart weekendje weg

10:46, 13/12/2011 .. 0 comments .. Link

Hoi,

Wij hebben ons kartweekendje weg vastgelegd! Het duurde even voordat we echt een weekendje weg hadden gevonden waarin iedereen kon. Met de feestdagen in aantocht en alle nieuwjaarsborrels in het zicht is het onderhand april wanneer het weekendje kon plaatsvinden.

We hebben met zijn allen een vakantiehuis gehuurd, net als we in juni gaan doen. We gaan dit keer naar Genk, want daar is het grootste outdoor karting circuit. We gaan van vrijdag t/m zondagavond, dus we kunnen dan zaterdag en zondag gaan karten. We hebben een heel mooi vakantiehuis in Limburg (Belgisch Limburg) gehuurd, in de buurt van Genk. Heb er onwijs veel zin in en ben erg benieuwd naar de baan daar! Iemand uit de groep is daar al wel eens geweest en die vond het echt gaaf!

Ik neem altijd mijn eigen helm mee omdat ik het echt vies vind om in een helm te stappen waar iedereen al ooit in heeft gezeten. Die helm gaat op zich wel heel lang mee, maar ik heb een nieuwe op het oog! Wij bestellen de nieuwe helmen altijd samen bij Voordeelhelmen. Scheelt weer verzendkosten ;)

Met mijn motorrijbewijs gaat het nog steeds goed. Heb vandaag weer een les gehad en ben vandaar voor het eerst op de snelweg geweest! echt super vet! Die snelheid is echt niet normaal. Het lijkt wel of je continue een windkanon op je gericht hebt. Je moet je echt goed vasthouden aan je stuur. Over een paar weken mag ik waarschijnlijk op examen. Ik volg mijn lessen trouwens bij de ANWB. Had ik bij mijn autorijbewijs ook gedaan en dat was wel goed bevallen.

Groetjes MarlyKartavontuur

10:17, 13/12/2011 .. 0 comments .. Link

Hoi lezer,

Afgelopen zondag zijn we gaan karten in Eindhoven bij Hezemans. We waren weer met ons vaste groepje. Je hebt daar twee verdiepingen waar je kunt karten. We waren er nog nooit geweest dus de baan was nieuw voor ons. Hij is in totaal 652 meter lang en kent 1 fly-over en 1 kuipbocht. Een fly-over is een soort viaduct voor kartbanen. We hadden een heel arrangement geboekt, met 2 heats en eten.

Het gaat heel goed met mijn motorrijbewijs. Ik heb al een tussentijdse toets gehad waarbij ik de vaardigheden moest laten zien. Hierin moet je slagen wil je verder kunnen met je rijbewijs. Voor meer informatie moet je maar even op de website van het CBR kijken. Mijn opa heeft me beloofd dat ik een motor mag uitzoeken als ik in 1x slaag. Dat heeft hij namelijk ook bij de andere kleinkinderen gedaan die het motorrijbewijs hebben gehaald. Wel een 2e handse, voor een nieuwe ben je namelijk echt veel geld kwijt. Ik heb er eentje uitgezocht bij Motoroccasions, maar eerst maar eens zien te slagen. Dat is de eerste stap.

Als ik eenmaal geslaagd ben, eenmaal een motor heb en al behoorlijk wat ervaring heb opgedaan, kan ik deze zomer ook mee op motorvakantie. Mijn vader, broer, oom, 2 neven van me en mijn opa gaan ieder jaar namelijk in juni een weekje weg. Ze rijden dan naar Italië toe, huren daar een vakantiehuis en rijden vervolgens het hele gebied daar door. Vorig jaar waren ze bijvoorbeeld ook weggeweest. Ze hadden toen een vakantiehuis in Toscane gehuurd, omdat je daar hele mooie motorroutes hebt. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat ik snel ga slagen, anders kan ik helaas niet mee :( Achterop zitten naar Italië is namelijk ook niet echt een pretje.

Met karten willen we ook weer een weekendje weg. Die vakantie zal er ook ongeveer zo uit gaan zien, maar dan blijven we maar een weekendje en gaan we gewoon met de auto :) De plannen voor dat weekendje, lees je in mijn volgende post.

Groetjes MarlyWelkom bij de blog van onze kartgroep

10:04, 13/12/2011 .. 0 comments .. Link

Hoi,

Mijn naam is Marly en ik ben 25 jaar oud. Ik hou enorm van auto's en alles wat met snelheid te maken heeft. Niet echt typisch iets voor vrouwen, maar het zit nou eenmaal bij mij in de familie. Iedereen heeft een motorrijbewijs en ik ben nu ook al 2 maanden bezig met lessen.

In mijn vrije tijd ga ik graag karten. We hebben een vaste groep van 7 mannen en vrouwen waar we ongeveer 2x per maand mee gaan karten. Vaak bij ons in de buurt, maar soms zoeken we het verder op om een keer een andere baan te kunnen rijden. De leukste banen liggen wel in het buitenland, dus we gaan ook af en toe een weekendje weg om een leuke andere baan te ontdekken.

Hier lees je alles wat wij meemaken met de groep op het kartgebied, naar welke banen zijn we geweest, leuke anekdotes en de plannen voor de toekomst.

Veel plezier met lezen!

Groeten MarlyAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kart weekendje weg
Kartavontuur
Welkom bij de blog van onze kartgroep

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer