Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn Blog

Home - Profile - Archives - Friends

vakante

Posted on 29/7/2006 at 19:51 - 0 Comments - Post Comment - Link

29 jul

 

Heey Bloggers!!

 

Ik ben nu n Alanya. Het s echt te gek! Maar wel ke warm. Ik zt n een ke leuk hotel en we hebben gewoon een egen jaccuzz n onze kamer! Sereus!! Ik ben er wel al een aantal dagen want k ga dnsdag weer naar hus... Helaas!! het s her zo gaaf, behalve dat de mensen her zo opdrngerg zjn, ze proberen ze je zo de wnkel n de duwen en als je net kjkt gaan ze ztten zeuren!! En ke veel jongens vnden blonde mesjes leuk, dat s echt typsch turks, ze gaan dan vragen hoe je heet, hoe oud je bent, n welk hotel je zt! We hebben vandaag een jeepsafar gedaani en dat wsa echt vet lol. onze chauffeur had er flnk de gas op! En onderweg s het normaal dat je een water gevecht houdt. Echt lol! We hebben gezwommen n water dat ongeveer 5 graden was! brrrrrrr!! maar k vond het toch wel fjn, want k had het echt heet! En we zjn een hus n geweest van emand de n alayna woont, echt zelg!! heel klen, 2 kamer met alles ern. de wc s gewoon n gat n de grond waar ze boven moeten hangen en de douche s een teltje dat je over je heen moet gooen. Ze waren met z'n veren en ze hadden 2 bedden. Ze hebben wel een heel mooe hut gemaakt dat aan het hus vast zt. Echt heel knap gedaan!! Ik zou het n elk geval net kunenn doen. Maar k moet nu gaan want mjn tjd zt erop :( jammer!! Maar k kom weer terug hoor...


Dinsdag, 27 juni

Posted on 27/6/2006 at 21:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

heey bloggers..

Ben ik weer..

Ik ging met een vriendin van mij naar de ROS, dat is zo'n paardenzaak, ik doe nu 6 jaar paardrijden!!

Ze had namelijk nieuwe Jophers nodig, dat zijn schoenen voor de chaps =P. Dus ik ging gewoon gezellig mee.

Daarna moesten we allebei om 3 uur op het VMBO staan, ik moet van 2HAVO naar 3VMBO, jammer, maar helaas niks aan te doen. Ik vind het er misschien wel veel beter!! Daar zag ik hem weer.. De jongen op wie ik verliefd ben! Hij rijd bij mij op de manege, hij is zelfs de zoon van de eigenaar! Hij is echt kei goed in springen, hij springt nu ZZ-zwaar, echt goed joh! En hij is pas 15!! Als ik hem zie, dan weet ik het even niet meer hoor! Ik voel me dan zo raar, ik krijg dan de kriebels en wordt zenuwachtig. Echt maf!! Hij is echt zoo knap.. Op school zag ie er weer fantastisch uit! Hij had echt kei mooie schoenen ( jaha, daar kijk ik naar, de schoenen =P). We kregen daar een klein beetje uitleg over de school, helaas zat hij niet bij mij in het lokaal, maar ik denk dat het beter zal zijn.

Het is echt vreemd, ik denk heel vaak aan hem, tuurlijk, dat heb je met verliefdheid denk je, maar ik ben eerlijk gezegd nog nooit echt verliefd geweest, behalve 1 keer, vorig jaar nog. Ik had met een jongen Niels, en ja hoor, hij reed ook paard, hij was geweldig, maar niet zo knap als Hij. Hij was heel lief voor en begreep me, maar na een tijdje waren we uit elkaar gegroeit, ik woonde heel ergens anders, niet ver, maar toch de afstand was er. De jongen waar ik nu op ben woont ook in hetzelfde plaatsje. Raar he? Ik vind hem echt zo leuk, ik zie hem elke zaterdag, behalve als hij weer op concours is. Dan moet ik hem missen... daar baal ik dan echt van. Maar ik doe toch wel mijn best om me normaal te gedragen en vrolijk te doen, zoals ik altijd ben. Het gevoel als ik dicht bij hem in de buurt ben is overweldigend, ik snap het niet. Ik weet ook niet zo heel veel van hem, maar genoeg vind ik. Genoeg om hem kei leuk te vinden!! Op school zag ik hem niet meer, helemaal niet meer! Hij zal waarschijnlijk naar de 4e klas gaan, want hij is 15 en ik ga naar de 3e, en ik ben 14. Maar we zitten toch allebei in hetzelfde gebouw!!! Hopelijk kan ik hem dan elke dag zien, behalve alleen zaterdag.

Aanstaande maandag ga ik op ponykamp, dan zie ik hem dus de hele WEEK!!! Echt fantasisch!! Ik durf niet zomaar op hem af te stappen, nooit gedurft, dus nu ook niet. Ik ben bang dat hij mij afwijst, en ik snap wel waarom. Ik vind mezelf lelijk! Soms heb ik het gevoel dat ik knap ben, maar dan zakt het weer weg, en dan ben ik weer het lelijk, kleine eendje. De meeste jongens letten daarop. Ik hoop dat Hij daar dwars door heen kijkt, en binnen in mij kijkt. Naar mijn karakter enzo. Wie weet :) Ik heb er echt zin in, in ponykamp, het is niet alleen Hem maar het is ook de paarden, daar voel ik me vrij en njah.. gewoon lekker ontspannen!! Ik zie 'm dan lekker vaak, ik hoop dat hij mij dan ook zie staan!!

 

-xxx- Nancy


Maandag, 26 juni.

Posted on 26/6/2006 at 17:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

hallo bloggers!

Het was vandaag echt wel leuk. Behalve dan dat ik naar de Orthodontist moest, maar voor de rest wel oke. Ik was vandaag bij een goede vriendin van mij. Met haar kun je echt lachen! We zijn even naar het dorp geweest, en hebben wat snoep ingeslagen, whaha! Voor de rest van de middag was het gwoon kei gezellig! Toen moest ik naar huis, ik was te laat, dus mijn moeder was wat boos. Geen eten dus.. behalve pudding en soep, de rest lustte ik niet. Meer heb ik eigenlijk niet gedaan.. dus ik ga maar weer!!

Tot morgen!


Safiera

Posted on 26/6/2006 at 17:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Dit is Safiera. Ze is verkocht!! Het is een kei mooie pony, die ook zo haar streken heeft. Ze heeft echt kei mooie manen, maar hier zitten ze in een hengstenvlecht. Ook haar staart is echt kei mooi. Ik mis haar echt enorm! Ze was zo lief en zo mooi. Ik snap echt niet hoe ze haar hebben kunnen verkopen!!


Roetje

Posted on 26/6/2006 at 17:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Dit is Roetje, haar volledige naam is Consheen-Rue. Het is een Engelse Connemara Pony. Het is echt een schatje, natuurlijk heeft ze wel zo haar streken, maar dat is juist zo leuk aan haar. Het is een C-pony.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer