Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Katie Snow

Vrijdag avonden I-a

Posted in Drinks

Katie says: "Billy Connelly is the best"

  • Hangover Song
I woke up with an aching head, as usual.
I can't remember going to bed, as usual.
My stomach's feeling very queer,
I've got a thunderstorm in my left ear;
It must have been McEwan's beer, as usual.
We sucked the drink up like a Hoover, as usual.
The cheap wine and the paint remover, as usual.
And somewhere deep inside my brain
I seem to hear a diesel train,
And I promise not to drink again, as usual.
I woke up in a public park, as usual.
I must have crawled there after dark, as usual.
I wonder how much I've got;
Oh Jesus Christ! I've spent the lot.
I must have been a drunken sot, as usual.

12:56 - 22/3/2009


Vrijdag avonden I

Posted in Drinks

Katie says: "friday night drinks"

Als ik op vrijdagavond op de bank ga zitten kom ik er met geen mogelijkheid meer vanaf om ergens iets af te spreken om wat te drinken ofzo. Ik heb die vrijdag avond moeiheid al sinds ik net een paar jaar werkte - en dat is inmiddels al lang lang geleden- dus ik kan er maar het beste vanuitgaan dat ik er nooit meer vanaf kom. Eén oplossing is direct de kroeg in. Uiterst effectief, maar je wordt de volgende dag wakker met een kater van hier tot Tokyo. Niet gegeten, goed doorgehaald, taxi naar huis. Bij mij komt altijd het besef dat ik echt dronken ben als ik het glas aan mijn mond zet en merk dat ik niet meer fatsoenlijk kan drinken en dat er wat drank naast mijn mond wegsijpelt. Vreselijk genant. Dan weet ik dat ik naar huis moet, maar ik wil nog niet. Kortom ik drink nog wat glazen en moet dus steeds mijn mond afvegen. Maar dan gebeurt er iets grappigs met me, dan moet ik naar huis. Het moet gewoon; als een paard dat stal ruikt. Dan zeggen de mensen om me heen: "Kom Karin, nog één biertje", maar dan antwoord ik steevast: "Je begrijpt het niet, ik MOET naar huis".

 

12:37 - 22/3/2009


Het beste met me voor

Posted in What women want

Katie says: "name & number"

Mijn vrienden en collega's hebben allemaal het beste met mij voor. Ze geven allemaal hun mening over wat de ideale man voor mij is. "Hij moet een sterk karakter hebben" zegt de één. "Hij moet goed met je dochter kunnen omgaan", zegt de ander en weer een ander zegt: "hij moet over de dingen in het leven nadenken, zoals jij dat doet". Geweldig goed bedoeld en ik luister er graag naar, maar nog liever had ik dat ze me een naam of een telefoon nummer gaven.

 

12:06 - 7/3/2009


Beeld over de vrouw II

Katie says: "American woman"

Daarnaast zal je - nog steeds marsmannetje- denken dat de Amerikaanse vrouw een ijzeren gestel heeft. Waar haar mannelijk collega's rondlopen in coltrui met een jasje loopt zij namelijk steevast in haltertopje. Echt waar ... kijk maar naar CSI New York. New York in de winter is toch echt wel koud. brrrr

12:20 - 5/3/2009


Beeld over de vrouw I

Katie says: american woman I

Stel dat je een marsmannetje bent en dat je enige bron van informatie Hollywood Movies zijn, dan krijg je een bijzonder vreemd beeld over de Amerikaanse vrouw. De Amerikaanse vrouw heeft namelijk altijd sex op haar eerste afspraakje en dan .... zap ... meteen gaat de film naar de volgende morgen. Dan zal jij - als marsmannetje- waarschijnlijk denken dat wat zich in die slaapkamer afgespeeld heeft niet de moeite van het vermelden waard was. En als je dan ziet dat de amerikaanse vrouw nog steeds haar BH aan heeft dan weet je zeker dat er zich niet iets opwindends afgespeeld kan hebben. Gelijk heb je, want sex hebben met een BH aan lijkt me compleet onzinnig.

12:21 - 2/3/2009


Last Page Next Page
Description
Het leven van Katie Snow
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Vrijdag avonden I-a
- Vrijdag avonden I
- Het beste met me voor
- Beeld over de vrouw II
- Beeld over de vrouw I
Hosting door HQ ICT Systeembeheer