Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

de grote verhuizing

eerste schooldag

15:04, 25/8/2008 .. 0 comments .. Link

haaj iedereen !

zoals jullie inmiddels weten heb ik gelukkig een aantal leuke mensen leren kennen hier. met deze mensen ben ik donderdag avond uitgeweest. & vandaag moest ik voor het eerst gaan kennismaken met mijn klas.

natuurlijk was ik zo slim dat ik nieteens wist waar de ingang van de school was! maar 2 van de 3 meisjes die ik heb leren kennen zitten in mijn klas dus heb ik maar op hun gewacht. zij hebben mij de weg gewezen. ik heb 2 mentoren. & 24 mensen in mijn klas. hele andere mensen dan in almere. ook die regeltjes... je moet de leraar met meneer of mevrouw aanspreken, dat ben ik echt niet gewend. en laat ik maar niet beginnen over hoe het schoolgebouw in elkaar zit. dat is al helemaal een ramp ( voor mij dan ).  morgen gaan we met de klas in een parkje zitten ofzo van 10 tot 3uur ( LEUK.... ) woensdag beginnen de echte lessen geloof ik. ik hoop van niet, want ik weet echt niet waar al die lokalen zitten hoor.

nouja, ik ga maar eten want ik heb zometeen al weer mijn eerste hockeytraining in uden. nu maar hopen dat ik daarnaartoe wel de weg weet.

 

tot snel ! kusjes kattelnieuwe vrienden

16:30, 16/8/2008 .. 0 comments .. Link

haaj iedereen!

nadat de spullen vorige week in ons huis zijn gezet, hebben we nog een drukke week gehad. de laatste plankjes opgehangen, klokken schilderijen etc!. ook ben ik het centrum van uden gaan " ontdekken" ik was er elke dag te vinden, met oma, mama of wessel. maar na een tijdje kreeg ik contact met een meisje dat in mijn hockeyteam en in mijn klas komt. met haar ben ik ook een dagje weggeweest. het was heel gezellig. ook heb ik een rondleiding van een jongen gehad door uden. zo krijg ik langzaam steeds meer contact met de mensen hier. ze zijn erg gezellig en heel erg druk! maar ik ben wel blij dat ze hier zo open zijn. ze zijn heel makkelijk met nieuwe mensen, ( zo kwam het tenminste op mij over).

nogsteeds mis ik mijn vrienden wel heel erg. maar gelukkig heb ik nog wel contact met ze. het gaat volgens mij wel goedkomen hier. alleen is het zooooo anders, ze vinden dat ik een accent heb!, maar volgens mij ben ik de gene die totaal geen accent heeft. al heb ik al wel een paar keer houdoe ( of hoe je het ook schrijft ) gezegd. dat voelt echt heeeel raar!

tot snel, kusjes kattelde vrachtwagen

21:42, 9/8/2008 .. 0 comments .. Link

haaaaaaj =) !

vandaag was het dan eindelijk zover. de vrachtwagen zou komen.  nouja eigenlijk 2 bussen. en gister avond was de eerste er al. maar die was er pas om 11uur, dus hebben we die vanmorgen uitgepakt. ik dacht natuurlijk als ik uitslaap doen de mannen al het zware werk wel. maar ze waren slim en gooie heel hard mijn deur open en gooie mijn spullen naar binnen. nouja dan ben je wel wakker en kan je er niet meer onderuit komen. nadat de eerste bus leeg was zijn we de bedden in elkaar gaan zetten enzo. daarna een bakje koffie voor de mannen ( voor mij dus limonade ). en daarna stond de 2e bus al weer voor de deur. nadat deze leeg was konden we echt het huis gaan inrichten. na een half uurtje ging die grote lege ruimte beneden steeds meer op een woonkamer lijken. net als de andere slaapkamers. ik was ondertussen maar in de keuken begonnen met de fruitsalade voor de BBQ van die avond. om 3 uur was echt alles klaar. bedden, kasten & meubels stonden in elkaar en op hun plaats. toen zijn we lekker in de tuin gaan zitten en liep het langzaam vol met mensen die voor de BBQ kwamen. die BBQ was voor de verhuizing en voor mijn vaders verjaardag. die is namelijk maandag jarig. na een drukke dag toch nog een gezellige afsluiting. we hebben heerlijk gegeten met zn twintigen. ik heb nog lekker met mijn nieuwe buurkindjes/neefje en nichtje gespeeld, echt super gezellig! ik ben net maar naar boven gegaan, ik was nu namelijk echt helemaal gesloopt. de hele week geklust, en dan vandaag ook nog eens zo'n zware dag. ik dacht ik ga naar boven en eindelijk weer in mijn eigen bed slapen! daar heb ik echt de hele week naar uitgekeken. na een week in een lege kamer op een lek luchtbed liggen ga je echt je bed waarderen!

ik ga maar eens van mijn bedje genieten!

Kusjes !de sleutel

12:56, 2/8/2008 .. 0 comments .. Link

haaj iedereen!

eindelijk is het dan zover. we hebben de sleutel van het huis. nadat ik donderdag afscheid heb genomen van mijn vrienden zijn we in de avond richting Uden gegaan. daar sliepen we bij mijn opa&oma, omdat we de volgende ochtend de sleutel zouden krijgen. voor mij was het net alsof ik op visite was bij mijn opa&oma. maar de volgende ochtend voelde het toch anders. alle spullen waren mee & iedereen was lichtelijk in de stress. rond half 11 zijn mijn ouders naar het huis gegaan voor de eindinspectie & de sleutel. in de tussentijd ben ik met  oma naar het dorp gegaan, want tjah dat moet ik natuurlijk kennen!

eenmaal weer bij oma hebben we gelunched. na de lunch ben ik met oma op de fiets naar het huis gegaan. in het huis ben ik op een stoel gaan zitten & heb ik niks meer gedaan op de dozen met kleding uitpakken na dan. we hadden alleen wel een probleempje met de stroom, want enkele lampen waren niet aangesloten & als je dan op het lichtknopje drukt heb je kortsluiting. dat is dus ongeveer 15x gebeurd de eerste dag. elke keer moest papa de kortsluiting weer verhelpen. best wel een rotklusje. wessel is totaal niet van onze nieuwe trampoline af te slaan. heel vervelend, want er moet hard gewerkt worden in het nieuwe huis & als er iets word gevraagd aan wessel hoor je: wacht even ik heb nu iets nieuws geleerd op de trampoline nog even doorgaan en dan kan ik weer wat nieuws.

op een paar dingetjes na gaat het dus allemaal wel goed. oja, nog 1 ding. we hebben geen internet in het huis& geen telefoon. bellen kan ik dus niet en ook niet op internet. wessel en ik zijn nu dus op de fiets gestapt naar oma want daar hebben we wel internet. gezellig. om mijn e-mail te kijken en te bloggen moet ik dus 15min fietsen! ik hoop dat we snel zelf weer internet hebben. de volgende blog kan dus nog wel even duren want ik heb geen idee waneer ik weer hier ben.

ik heb trouwens wat nieuwe foto;s in mijn album gezet van het huis. moet je zeker kijken! dat hebben jullie meteen een idee wat er allemaal nog moet gebeuren in een week. want volgende week komt de vrachtwagen met onze meubels!

tot snel! groetjes,

de verhuismuis!aftellen

21:52, 25/7/2008 .. 0 comments .. Link

de laatste 7 dagen zijn ingegaan, bijna is het zover. de grote verhuizing. inmiddels zijn de bedden uit elkaar gehaald, heb ik geen bureau & kledingkast meer & de laatste dingetjes zoals make-up enzo zitten al in dozen. over 7dagen gaan deze dozen dicht & gaan ze pas weer open op 1 augustus.

ook ben ik begonnen met het afscheid nemen van mensen. ik werk deze laatste week nog wel dus kan niet vaak afspreken met vrienden. maar elk uurtje dat ik vrij ben besteed ik momenteel aan mijn vrienden. dat kan toch nog maar 7 dagen. daarna doe ik waarschijnlijk de rest van de vakantie niks anders dan dozen open maken en mijn nieuwe kamer inrichten. gelukkig heb ik inmiddels al contact met wat udenaren die me erg gezellig lijken. dus het gaat denk ik wel goedkomen.

het moeilijkste op dit moment is dat de klok doortikt, en elke dag er eentje minder is in almere & eentje minder met mijn vrienden. ik probeer er het beste van te maken. maar elke dag word het moeilijker...

x kattelAfscheidsfeest

11:06, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link

haaaj iedereen !

vanwege onze verhuizing wou ik op een gepaste manier afscheid nemen van mijn vrienden. samen met mijn moeder heb ik dus een datum geprikt voor mijn afscheidsfeest! zaterdag 12juli2008. vanaf half 9 was iedereen welkom. omdat we niet wouden dat het huis gesloopt werd, hebben we de hele avond buiten gezeten. het was erg gezellig. mijn beste vriendinnetje kwam vroeg om te helpen met kratten bier naar buiten slepen etc. om 8uur stonden de eerste voor de deur. beetje te vroeg maar wat maakt het uit! rond 10uur was het al behoorlijk vol in de tuin. de eerste waren al lichtelijk aangeschoten & de sfeer was super gezellig. om 11uur moest de eerste al naar huis want die ging op vakantie. ook door die vakantie was het erg rustig. veel mensen waren op vakantie, waren net terug of net weg.

om 12uur kwam de laatste en het werd steeds gezelliger! op 1 dingetje na, ik en een vriendin hebben samen voor de zieken gezorgd. suikerwater gemaakt & een beetje op ze gelet dat er niks mis ging. buiten dat was het zeker een geslaagd feestje! om half 3 hebben we de laatste uit de deur geschopt en zijn chantal en ik lekker gaan slapen.

nu ben ik moed aan het verzamelen om alle troep van buiten op de ruimen. maar dat moet ik wel gaan doen want mijn ouders zijn om 4uur thuis en dat moet het natuurlijk wel schoon zijn! nou ik ga maar opruimen tot snel !

 

 Kusjeee Kattelhet dubbelgevoel

08:52, 1/7/2008 .. 0 comments .. Link

haaj iedereen,

zoals jullie inmiddels weten zit ik druk in de verhuizing, maar daar tussen moet ik natuurlijk wel blijven genieten van mijn laatste weekjes in almere! dat doe ik ook zeker. mijn beste vriendin zit in frankrijk. ik dacht echt, WAT MOET IK NU! maar toen bedacht ik me. in Uden kan ik ook niet naar haar toe. en ik ben naar andere vrienden gegaan.

een goeie vriendin van mij zei dat ze een feestje had ( zondagavond ) ik ben dus maar meegegaan ( niet uitgenodigd maar dat maakt niet uit ) het was erg gezellig! de bedoeling was voetbal kijken maar dat kwam er helaas niet van. ik was nog niet eens binnen en had al een halve fles drank op =$ binnen werd het alleen maar gezelliger! ik kenden bijna iedereen. om 12 uur ben ik naar huis gebracht door 2 vrienden, ik moest namelijk de volgende dag werken !

nouja niet dus! ik hoefde pas om 3 uur te werken, wat uiteindelijk niet eens doorging dus zijn we maar met dezelfde mensen van het feest naar het strand geweest. 's avonds nog even met z'n allen bij mij in de achtertuin gezeten tot een uurtje of 11. en daarna eindelijk mijn slaaptekort ingehaald.

ik heb me nu heel erg zitten bedenken. gaat het in Uden ook zo? gezellig aan de drank met elkaar. altijd gezellig, een meisje niet alleen naar huis laten gaan. ik weet het allemaal niet. en ik heb ook geen idee wat ik moet gaan doen in het begin als ik nog niemand ken. ik verveel me nu al. als ik wakker ben wil ik al meteen ACTIE alleen niet iedereen is zo. laten we maar hopen dat de Udenaren wat feestjes betreft hetzelfde zijn, voor de rest leer ik er wel aan wennen. het ergste is dat ik mijn beste vriendin verschrikkelijk ga missen! ik heb haar al duidelijk gemaakt dat ik er nogsteeds voor haar zou zijn. maar  het gaat zo moeilijk worden...

kusjes,  Kattel [ L ]kennismaking

10:39, 24/6/2008 .. 1 comments .. Link

haaj iedereen,

natuurlijk krijg ik volgend jaar een nieuwe school, nieuwe dokter, nieuwe sportclubs etc. inmiddels ben ik overal ingeschreven. omdat wij naast mijn tante gaan wonen. kunnen we makkelijk naar uden nu we de sleutel nog niet hebben, want we kunnen gewoon bij mijn tante slapen.

dat hebben we het afgelopen weekend ook gedaan. we zijn op zondag naar uden gereden. hebben gezellig wat met mijn tante en oom gedronken en zijn gaa rondrijden door uden. ik weet nu waar mijn nieuwe hockeyclub is en waar wessel zijn voetbalclub is.

de volgende dag ( maandag ) ben ik gaan kennismaken op mijn school, Het Udens College! een hele aparte school wat mij betreft. de bovenbouw en onderbouw hebben een apart gebouw voor de veiligheid van de onderbouw? beetje overdreven wat mij betreft, of zullen in dit dorpje echt criminelen wonen? mijn moeder kwam op het Udens College ook haar mentor van 10jaar geleden tegen. heel apart. ik zou denken dat die mensen allang met pensioen zijn of... dood? maar ach. na kennis te hebben gemaakt zijn we gaan kennismaken met onze nieuwe dokter. dat is ook zo'n apart verhaal. ik ben gewend dat een dokter in een gezondheidscentrum zit. maar nee hoor, in uden zit de dokter in een boerderij! voor de rest wel een hele aardige man, alleen het idee dat als ik ziek ben dat ik dan naar een boerderij moet! dan krijg je ook niet meteen medicijnen, nee die moet je bij een aparte appotheek in het dorp ophalen. echt een gedoe.

na de dokter en mijn nieuwe school ging wessel ook kennismaken op zijn nieuwe school, t' mulderke. op deze basischool zit ook mijn neefje van 5. hij werd met open armen ontvangen. omdat zijn klas al is ingedeeld kon hij meteen de kinderen uit zijn nieuwe klas zien. gelukkig kent hij al iemand uit zijn nieuwe klas. daar heeft hij namelijk mee gevoetbald toen we in uden waren 2 weken gelden.

allemaal rare dingen daar in uden, maar volgens mij gaat het wel heel erg gezellig worden.het begin

07:16, 20/6/2008 .. 1 comments .. Link

haaj iedereen,

vanaf vandaag ga ik bijhouden hoe onze grote verhuizing van Almere Naar Uden gaat. ons huis zelf is nog niet verkocht. dus heb je interesse? ons zou het wel lekker uitkomen! in Uden woont er gelukkig ook familie van mij. het is namelijk een behoorlijke stap na 10jaar gewoont te hebben in almere nu opeens naar uden te verhuizen. nou is de verhuizing niet zo erg. maar de afstand tussen mij en mijn vrienden in almere ga ik het zeker moeilijk mee krijgen!

ik hoop dat jullie nu een beetje begrijpen waarom ik deze blog bijhoud. ik zou elke week nieuwe udates doorgeven. dus veel leesplezier!

x

kattelAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

eerste schooldag
nieuwe vrienden
de vrachtwagen
de sleutel
aftellen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer