Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn levennn

Een brief naar jezelf

21:16, 5/2/2014 .. 0 comments .. Link

hooi,

Soms gaan dingen goed en soms gaan dingen fout, wat er ook aan de hand is in je leven, soms heb je een dipje. School loopt niet zo lekker, veel stress op je werk, relaties gaan kapot, ruzies, kortom je zit niet lekker in je vel, wat er ook is er is één iemand die je altijd kan helpen. Die persoon is niemand anders dan JIJ, ja jezelf. Je kent je eigen problemen en daarom kan jij je daar het beste mee helpen. Als je een tijdje niet lekker in je vel zit heb je iemand nodig die je kan vertellen dat je niet zo negatief moet zijn en dat je van jezelf moet houden. Nou kan je voor de spiegel gaan staan en zeggen dat je knap bent en dit soort trucjes, dit helpt wel, maar niet zo snel. Wat meteen werkt en wat nog leuk is ook; schrijf een brief naar jezelf. Schrijf een brief naar jezelf alsof je iemand anders raad geeft. Alle dingen waar je mee zit bespreek je even en vergeet niet te zeggen dat je trots op je bent.  Of stuur jezelf dit leuke plaatje, because you're awesome...

 

Als je deze brief, of mailtje, dan na een tijdje opent, wacht minimaal een half uurtje, probeer dan je eigen brief te geloven. BLIJF POSITIEF!!! 

Je kunt ervoor kiezen om een algemene brief te schrijven die je altijd kan lezen, of je kiest ervoor om een brief te schrijven voor een bepaalde situatie.

Onthoud 2 belangrijke dingen, er is altijd nog hoop en jij kan een verschil maken!!!!!!

-xx- KayleighBlue monday

13:37, 20/1/2014 .. 0 comments .. Link

Hallo,

Het is vandaag blue monday, dit is de meest depressieve maandag van het hele jaar, volgens een britse psycholoog. Blue monday valt elk jaar op de maandag van de laatste week van januari. Omdat de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek. thans wikipedi..

Volgens de psycholoog die blue monday heeft bedacht, is blue monday afhankelijk van je schulden, je maandelijks inkomen, hoe lang geleden het kerst was, hoe goed er nog aan de goede voornemens wordt gewerkt, het motivatie niveau en het gevoel om actie te ondernemen. In mijn ogen is hoe ik mij op een bepaalde dag voel afhankelijk van hele andere dingen. Voor mij geldt dat ik me beter voel op dagen die niet beginnen met maan en niet eindigen op dag. Ik heb een hekel aan maandag gewoon om het feit dat ik dan weer de hele dag op school zit en meestal ook nog moet werken. Ik kan dus niet doen wat ik zelf wil en hier heb ik een hekel aan. Daarnaast moet ik maandag vaak nog bijkomen van het weekend.. Daarnaast is het voor mij erg belangrijk of er leuke dingen aan komen. Nou is dat op dit moment wel zo, ik mag donderdag eindelijk weer sporten, ik heb meer dan een maand niet mogen sporten door mijn hersenschudding.. Dom verhaal. Maar donderdag is het zo ver en ik kan niet wachten. Negatieve vooruitzichten kunnen mijn dag daarentegen weer heel erg verpesten. Ik zit midden in mijn toetsweek moet morgen weer twee toetsen maken waar ik nog niet aan begonnen ben, want ik kan zo goed plannen. Hier kijk ik erg tegen op en dit verpest mijn hele dag dan wel weer. 

Dit was het wel weer voor vandaag..

-xx- Kay Eerste blog :)

23:23, 19/1/2014 .. 0 comments .. Link

Hallo, 

Nou hier gaan we dan, mijn eerste 'echte' blogpost.    De reden dat ik deze blog maak is vooral om dingen voor mij op een rijtje te zetten. Ik ben van nature nogal chaotish en vooral ook in mijn hoofd, ik hoop dat ik dit hierdoor wat kan verminderen, net zoiets als in een dagboek schrijven. Al was ik hier vroeger heel slecht in omdat ik altijd mijn dagboek kwijt was... Deze blog wordt dus een soort van mijn persoonlijke dagboek, nou ga ik hier niet schrijven over leuke jongens en wat ik precies gedaan heb vandaag, maar meer mijn mening over bepaalde zaken en wat mij op dat moment bezig houdt. Ik probeer dit met zo veel mogelijk humor te doen en hoop ook dat ik niemand hier mee kwets. 

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het super leuk vind dat je nu nog leest, als je nog niet in slaap valt lees dan gezellig verder :) 

Ik ga hieronder een paar dingen over mezelf vertellen die misschien wel leuk zijn om te weten;

1. Ik ben in het algemeen een net iets te gemeen persoon, ik kom vaak gemeen uit de hoek, maar dit is meestal niet de bedoeling. Ik zeg gewoon wat ik denk en denk hier vaak niet over na. Ik probeer meestal wel om mensen niet te kwetsen. Kan je misschien wel raden dat dit vaak niet goed gaat. Toch is deze eigenschap ook wel leuk omdat het vaak ook wel grappig is wat ik zeg. 

2. Ik ben niet bang om mijn mening te geven en doe dit dan ook graag. Je hoeft bij mij meestal niet bang te zijn dat ik niet eerlijk tegen je ben, want dat ben ik wel. Dit in combinatie met het eerste punt  is niet altijd een goede combie. 

3. Ik ben 17 jaar, doe dit jaar examen en elke keer als ik hier aan denk krijg ik weer kleine paniekaanval. Had ik al gezegd dat ik me vaak te druk maak over nutteloze dingen, nu wil ik niet zeggen dat mijn examen nutteloos is. Of misschien toch wel...

4. Ik heb een heel groot concentratie probleem en moet ook altijd met meerdere dingen tegelijk bezig zijn. Terwijl ik dit schrijf kijk ik ook tv en ik voer ook nog een normaal gesprek,

5. Ik vind dat ik nu wel genoeg over mezelf heb gepraat... Ik ga proberen zo vaak mogen dingen hier te plaatsen. Dus als je het leuk vond kom dan binnenkort weer terug. 

-xx- Kayleigh About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een brief naar jezelf
Blue monday
Eerste blog :)

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer