Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

against all ods

muziek!

22:59, 12/9/2012 .. 0 comments .. Link

Dag beste lezers,

Deze weblog hou ik over muziek die ik leuk vind. Ik kan zelf geen dag zonder muziek en ik ben er het meeste van de dag mee bezig. Veel mensen houden niet van mijn muziek smaak (soft rock en screamo), maar dat maakt mij niet zoveel uit want, ik moet er tenslotte naar luisteren.

Voor mensen die niet weten wat screamo is ik zal het je proberen uit te leggen. Screamo is een soort schreeuwzang. Het heeft ook vaak riffs, dat is eingelijk het ritmisch basispatroon. Deze genre is voortgekomen uit Hardcore Punk. De naam is een samentrekking van 'scream' (schreeuw) en 'emo' (emocore). ik hoop dat het een beetje duidelijk is geworden :p.

En soft rock is eingelijk een soort van hetzelde als rockmuziek. Het enigste verschil is dat de zang stemmen veel hoger zijn, en de teksten gaan vaak over de liefde. Verder is de beat iets rustiger dan het ''normale'' rock muziek.

Veel mensen vinden rock muziek en screamo echt niks. Ik heb ook veel mensen horen zeggen dat ze er bang van worden. Vroeger had ik helemaal niks met rock muziek en vond ik het vreselijk. Maar door de maanden heen vond ik het steeds leuker(ik luister pas sinds oktober 2011 rock muziek), en nu luister ik niet echt naar rap of pop muziek meer. Ik ben ook nog eens de enigste in mijn familie die naar deze genre luistert. Ze krijgen hoofdpijn van zulk muziek :p. Verder zeggen ze dat het een slechte invloed heeft, maar daar geloof ik niks van.

Mijn top drie van favoriete bands is op nummer 1: Three Days Grace, op 2: Rise Against en op 3: My Chemical Romance.

Dit was mijn weblog ik hoop dat het een beetje interessant was, en dat je er iets van hebt geleerd,

de groetjes.vliegtuig kaping

20:08, 4/9/2012 .. 0 comments .. Link

Daar zat ik dan, verslag te doen van wat er was gebeurd in het vliegtuig. Ik Faith Gomes heb een vliegtuig kaping meegemaakt. En ik ben kwam er als eerst achter dat die man naast me een bom bij zich had. Het begon alsvolgt.

6 uur geleden, zat ik in het vliegtuig. Er zat een nerveuze man naast me. Ik vond het heel vreemd dat hij zo zweterig was, maar dat kon wel komen door vliegangst dacht ik. Twee stuardessen zaten steeds in een vreemde taal te smoezen (het leek wel grieks). Heel soms spraken ze engels ertussen. Toen ik goed naar de man naast me keek zag ik vreemde kleuren kabels aan zijn lichaam zitten. Ik had daar verder maar geen aandacht aan besteed, maar ik kreeg er nog steeds een raar gevoel van. Opeens moest ik heel nodig naar de wc toe. Onderweg naar de wc kwam ik die stuardessen weer tegen, en ze waren wat boos. Toen hoorde ik opeens in het engels iets over een passgier met een bom aan zijn lichaam. Ik hoorde toevallig ook het stoelnummer. Het gaf me een vervelend gevoel. Toen ik terug liep, keek ik naar de stoelnummers, en tot mijn verbazing zag ik dat die vreemde man naast me op die stoelnummer zat. Ik schoot een beetje in de stress. Tien minuten later kwamen de stuardessen met de vreemde man naast me in die vreemde taal praten. Ze gingen met elkaar fluisteren. Ze wezen nog twee andere mannen aan in het vliegtuig met een rode band om hun voorhoofd. De gekke man naast me had dezelfde band, maar alleen had hij die het in zijn tas gestopt. Ik wist het nu zeker. Ze gaan het vliegtuig kapen. Verder op in zag ik een stuard lopen (hij was ook nog knap). Die leek vrij normaal. Dus ik liep naar hem toe, en fluisterde hem dat ik dacht dat die mensen het vliegtuig probeerde te kapen. Hij dacht dat ik gek was geworden. Maar een kwartier later toen hij die mensen waar ik het over had in de gaten is gaan houden, zag hij het ook. Die twee mannen met rode banden hadden messen bij zich. Er moest snel iets gebeuren. Hij waarschuwde de piloten en kwam terug naar mij. Ik moest proberen om die bom van die man naast me uit te schakelen, door een gele kabel door te kippen. Gespannen ging ik een stoel achter me zitten, en probeerde onopgemerkt de gele kabel te zoeken. Ik knipte het snel door en er gebeurde gelukkig niks. Dat betekende dat die bom het iniedergeval niet meer deed. De stuard vond het te gevaarlijk voor mij omdat een stuardes mij toch had gezien en begon te smoezen over mij met een van die mannen. De stuard bracht mij naar de piloten en bedankte mij. Wat ik vreemd vond is dat hij afscheid van me nam. Toen we waren geland hoorde ik het vreselijke nieuws. Ondanks de noodlanding, zijn die vreselijke manen toch mensen gaan vermoorden. Zij wouden naar de piloot toe gaan, maar niemand gaf hun de code. Er waren 4 doden, waaronder de stuard. En 8 gewonden. Ik voelde me zo vreselijk en machteloos.

gelukkig ging mijn wekker toen af! het was allemaal maar een droom. hard en softdrugs.

19:30, 29/8/2012 .. 0 comments .. Link

Wat is drugs?: Drugs is een verzamelnaam voor genees of genotsmiddelen (dat zijn stoffen die je iets beter kan laten voelen) die kan leiden tot een verslaving. Het woord drugs heeft verschillende bijnamen. het word soms ook wel '' verdovend middel,  narcoticum, roesmiddel, geestverruimend middel, of verboden middel'' genoemd.

Verschil soft en harddrugs: softdrugs zijn minder schadelijk dan harddrugs. In nederland is softdrugs gewoon toegelaten. Harddrugs kunnen zowel geestelijk als lichamelijk een verslavende werking hebben, terwijl softdrugs niet of alleen geestelijk verslavend kan zijn. Een verslaving aan softdrugs gebeurt minder snel als bij harddrugs. De afkick verschijnselen van een verlsaving aan softdrugs, is over het algemeen  minder hevig dan een verslaving aan harddrugs.

Een paar voorbeelden van softdrugs zijn: hasj, wiet, slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen.

Een paar voorbeelden van harddrugs zijn: heroïne, cocaïne, LSD en XTC

regels: Er zijn strenge regels in nederland als het gaat om drugs gebruik. Vooral in Coffeeshops gelden hele strenge regels. Er mag bijvoorbeeld niet meer dan 5 gram cannabis per persoon per dag worden  verkocht. Ook is het ter strengste verboden om drugs aan minderjarige te verkopen. sinds 1 mei 2012 is er in de provincie Limburg, Noord-Braband en Zeeland een wietpas ingevoerd. Een wietpas is een bewijs dat vereist is voor toelating tot een coffeeshop. toeristen kunnen in die provincies dus geen drugs meer halen.

De meest gebruikte drugssoorten in nederland zijn : alcohol, nicotine, canabis, xtc, en cocaine.

Alcohol:  Ongeveer 78 % van de  bevolking drint regelmatig alcohol 

Canabis:  Ongeveer 5,4% van de bevolking zou dit gebruiken.

Cocaine:  Ongeveer 0,6% van de bevolking gebruikt dit regelmatig. Dit zat vroeger  in Coca-Cola frisdrank.

Xtc:  1,2% van de bevolking gebruikt regelmatig Xtc.

Nicotine:  27,5 % van de bevolking gebruikt dit regelmatig.

Zelf wil ik niks met drugs te maken hebben!.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

muziek!
vliegtuig kaping
hard en softdrugs.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer