Goedenavond allemaal, Via een dergelijke schrijfgenoot ben ik terecht gekomen op de bloggers site. voor mij meteen een kans om te nemen om mijn schrijfwaardigheden te updaten. schrijven is voor mij net kunst. De woorden die ik gebruik in mijn verhalen & gedichten zijn klassiek.. wat mij al een quote kenner maakt. Ik hoop veel te kunnen uitleven en inbrengen, en dat ik een voorbeeld voor andere mag zijn. Ik wees mijn zelf een hartelijk welkom. Groet, kellty kellty

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

kellty

29/5/2010 -

For years you breath the same air and hear the same words. For years you eat the same food and dress the same way.  Never did it cross your mind that maybe the air your breathing was made to stay in life. The words you say gives you the chance to make friends and enemies. The food you eat may be healthy or not. Or even thought about the close you were gives you a symbol. When you go to sleep, is there a special kind of person you thank for life? When you even eat, breath, dress or are happy..? is there a special kind of person you thank?

The first person you got know in mind is the one person you love and think about every step you take. But think about it twice! Is it really the person who gave you all you have got know in life? Cuz if your first choice was everything but..God.. then your first choice was rough.

Maybe its now not the first choice for you, but it will be in the end.

© kellty

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/5/2010 -

Daar lag ik dan 6 maanden verstreken en ik kan me ogen nog steeds niet openen. Nog steeds niet uit bed stappen, me aankleden en met een glimlach de deur uitlopen. 6 maanden zijn verstreken en ik wacht nog steeds op de dag dat mij het leven word ontnomen, en ik niets meer kan voelen. Na gelegen te hebben op zijn graf heb ik mijn ogen dicht gedaan. En in die houding ben ik  blijven liggen voor uren, dagen en maanden. Hoe mijn familie eruit ziet weet ik niet meer, hoe de buitenwereld eraan toe is ben ik niet bewust van en hoelang ik hier nog moet blijven wachten is een knelpunt. Een knelpunt waar niemand mij uit kan halen. Ik ben zo kwaad, zo boos omdat hij weg is. Hij heeft geen afscheid genomen, geen gedag gezegd en mij ook niks achtergelaten. Het enige wat ik van hem heb zijn de herinneringen. De tijden die wij hebben gehad in diepe dalen en over hoge heuvels.

7 maanden terug was alles nog zo mooi en zo perfect. Ik stond in het punt van me leven eindelijk het verleden achter me te laten met alle hartgebroken dagen en vernederende uren met vrienden die mij niet meer onderogen konden zien. Hij was de enige die mij in leven heeft kunnen blijven houden, de enige die mij koesterde op de momenten dat ik fout zat en zelfs op het moment dat ik een einde aan me leven wilde maken stond hij klaar om me op te vangen.

Ik lig al zo lang op me bed, als ik probeer om te draaien verkrampt me hele lichaam. Voor mij is het leven al voorbij, alleen is mijn ziel daar nog niet aan toe. Mijn ziel blijft me maar wakker houden en wil mij niet laten gaan. Weer hoor ik de huistelefoon afgaan, dat geluid snijd door me oren heen. Ik kan niks meer horen of zien, telkens als ik me ogen open probeer te maken zie ik hem voor me. Hij probeert wat tegen me te zeggen maar ik versta hem niet, dan verschijnt er een witte vlek voor me ogen en sluit ik ze weer snel. Wetend dat als ik ze weer open doe, ik een oneindig tijdperk van pijn zie staan die op me staat te wachten.

 

© kellty

 


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/5/2010 - n blik terug.

Ik blik even terug op het allereerste moment, fase één. En draai me dan weer om naar fase tien. Nogmaals neem ik de moed om weer bij het begin te staan en vanaf één langzaam te lopen naar tien. Ik bekijk één voor één heel nauwkeurig elk moment en herinnering, zo wandel ik langzaam terug naar tien. Het was een lange weg en deed er vrij lang over. Ik nader het einde en blijf dan in eens stil bij negen ! wetend dat fase tien de laatste stap is van mijn leven.

 

© kellty

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/4/2010 -

Goeden avond allemaal,

 

Om professioneel te blijven zal ik me als alle eerst voorstellen,

Mijn naam ik kellty en ben nu al een jaartje of 4 bezig met schrijven. Ieder persoon leeft uit naar ze passie, en mijn passie is schrijven. Om uniek te zijn zeg ik dat schrijven voor mij kunst is. Elk woord dat ik opschrijf.. of het nou een verhaal, column of gedicht is, is voor mij een kunstwerk waar ik trots op mag zijn.

Jullie zullen uiteraard veel van me te lezen krijgen, en graag hou ik mijn verhalen en gedichten origineel. Bij deze vraag ik jullie creatief genoeg te zijn om dus jullie eigen tekst te verzinnen & schrijven.. zo blijf je het origineelst !

 

Ik hou het hierbij op deze mooie avond.

 

.xoxo. (k)

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Recent Posts

Untitled
Untitled
n blik terug.
Untitled

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer