«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Kelly's Blog

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Kelly's Blog

Description

Hier kan je mijn mening lezen over games van PS2,Nintendo DS en PC.Verder geef ik ook mijn mening over nieuwsgebeurtenissen en nog veel meer!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

De sims erop uit!PS2

Hier is een volgend verslag van een simsspel: de sims erop uit.

Toen ik enkele jaren geleden helemaal gek was van de sims op playstation 2(aangezien ik toen nog geen sterke pc had zoals nu), vond ik in de winkelrekken de sims erop uit. De sterkte van dit spel situeert zich niet in de graphics of in de echtheid van het spel zoals bij sims 2 of sims 2 huisdieren, maar wel in de verschillende doelstellingen die moeten behaald worden,waardoor het spel dynamisch en boeiend blijft.

Op de speldoos staat dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar, maar tel er gerust nog een antaal bij. Ik was toen 14 jaar en vond het niet gemakkelijk. De doelen zijn niet altijd even vlot en gemakkelijk te vinden en de sims hun humeur gaat razendsnel naar beneden.

Hieronder volgt een kleine wegwijzing in de wondere wereld van de sims erop uit!

Bij dit spel is het de bedoeling om een sim te creeëren, deze doelstellingen te laten behalen en vervolgens de wereld veroveren en rijk worden!Na het maken van je sims maak je kennis met diens moeder. Bedoeling: je eigen weg vinden in het leven en de basisvaardigheden onder de knie krijgen om het spel tot een goed einde te kunnen brengen.

Image 2

Het maken van een sim.

 

Image 2

De sim bij zijn moeder, een krant lezend op zoek naar werk.

Image 2

En via deze bromfiets gebeurt het dan : jouw sim verkent de wereld opzoek naar liefde, rijkdom en vooral...plezier!!!

Het spel bestaat uit unieke locaties met specifieke doelen.

Image 2

1 van de plaatsen: een discotheek

 

Image 2

Een spelende sim in de camping: 1 van de andere locaties.

Image 2

Het labo

Image 2

Zoals je ziet achter de 2 sims : je sim heeft een eigen voertuig, nog 1 van de capaciteiten van dit spel. Hoe meer doelstellingen je behaalt, hoe beter het voertuig wordt!

Image 2

Maar ook hier is er weer plaats voor romantiek

 

Naast de verhaalmode heb je ook nog de vrije mode, waarbij je een gezinnetje kan stichten met kinderen, net zoals in de andere simsspellen.

Image 12

Dit is het introductiescherm van de vrije mode. 3 straten die je kan kiezen. Zelf een huis bouwen en het leven krijgen wat je altijd al wou.

bron: http://www.gamespot.com/ps2/strategy/thesimsbustinout/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images%3Ball&page=2

Ook hier geldt weer : heb je vragen of kan je een bepaald doel niet verwezenlijken in het spel?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar kellyfrancis1@hotmail.com binnen de 24 uur krijg je een berichtje terug met jouw verzoek! Als ik iets niet meer weet zoek ik het op. P.S. vermeld als onderwerp "sims" of "vraag sims" ofzo dat ik duidelijk zie waarover het gaat.

Veel spelplezier!

Kelly Francis

 

 

 


Posted: 20:06, 17/6/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Madagascar PS2

Hier ben ik weer met een nieuwe recensie over een spel voor playstation 2: Madagascar, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005.

Voor diegenen die de film reeds gezien hebben is het nie zo moeilijk om te begrijpen waarover het spel gaat en ookal maak je net kennis met het spel: het is voor alle leeftijden en is absoluut niet moeilijk om te begrijpen!

Veel leesplezier!!!!!!!

Madagascar

                                                            

In dit spel beleef je het verhaal van Marty een grappige en eigenwijze zebra die het beu is om de trekpleister te spelen van de New Yorkse zoo en de wijde wereld in wil trekken. Ookal draait het hele verhaal rond hem, toch zal je ook met andere dieren zoals de leeuw Alex, de giraf Melman, het nijlpaard Gloria en enkele plaatselijke pinguïns samenwerken om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Ziehier Marty aan het werk! In dit level is het de bedoeling dat je de lemurs moet redden uit een gebied met een enorm grote, krachtige wind die zelfs Marty niet kan trotseren. Je moet dan ook constant schuilen in een grot, achter een hoge struik of achter een van de vele rotsen daar aanwezig, maar opgepast! Schuil je niet dan blaast de wind je onmiddellijk terug naar het beginpunt!!!

Op de afbeelding zie je hoe Marty tracht de wind te slim af te zijn door zich te bukken achter een rotsblok.(zie beneden voor een lijst met acties Marty!)

Als je net voor Alex kijkt zie je een kaartje opflikkeren, dat is de powerkaart! Het aantal kaarten dat je moet vinden staat altijd aangegeven(per personage)in de rechter bovenhoek. Als je het aantal vereiste powerkaarten gevonden hebt leert je personage een nieuwe beweging.

Ziehier Alex de leeuw in volle extase!!Opgepast met die kreeften Alex, ze bijten!

In een bepaald level is het de bedoeling dat je switcht tussen de verschillende personages om zo je doelen te bereiken, waarbij je elk dier nodig hebt voor zijn specifieke eigenschappen. Immers, niet alle dieren kunnen stampen of brullen dus bundel die krachten door naar de totempaal te gaan en op (dacht ik) O- te duwen.

Madagascar

Hier is het de bedoeling dat je het gewicht van Gloria in de ring werpt om zo de irritante kreeften een lesje te leren!

Hier is hij dan: de smetvreze en stijlvolle giraf Melman!Ook met hem zal je moeten werken en dat kan soms knap lastig zijn aangezien de giraf bv. niet zo hoog kan springen als de ander dieren.Linksonderaan zie je Melman's gezondheidsmeter.

Ook de pinguïns doen hun duit in het zakje in dit spel! Met hun kleine gestalte kunne ze namelijk in plaatsen binnen, waar de andere dieren niet toe in staat zijn! Verder is er nog 1 level helemaal aan hen opgedragen(op het schip).

=> www.gamespot.com

Level waarin Alex zijn weg moet zien te vinden in de drukke en gevaarlijke straten van New York city!

Dan volgt nu hier een overzicht van de verschillende functies die de dieren hebben!

 

Alex=leeuw Melman=giraf Gloria= nijlpaard Marty=zebra Pinguïns
Springen= X-toets springen= X-toets springen= X-toets Springen= X-toets Springen= X-toets
Brullen= vierkantje Draaien= vierkantje aanvallen= na het eten van een rode peper link analoge stick Schoppen= vierkantje * Glijden= rennen + vierkantje
superbrul= na het eten van een speciale plant + X-toets Heilcopter/zweven = X + X-toets * stuiterbil= X + X-toets * Sluipen= driehoekje * aanvallen= vierkantje

Dubbelsprong= X + X toets *

Gooien= als je iets vasthebt O-toets Rollen= vierkantje Glijden= driehoekje * afmaken= vierkantje als vijand op grond ligt

Gooien= als je vrucht vasthoudt driehoekje

Kopstoot= driehoekje * Heupzwaai= Driehoekje * verspringen= X + X-toets * troepen verzamelen= in de buurt van een trompet O-toets
Klauwen= O-toets *       Vissen= linker analoge stick+ O-toets ingedrukt houden om te werpen + O-toets loslaten als vis bijt

* = Hiervoor moet je een aantal powerkaarten verzameld hebben voor deze functies in werking treden

Naast de verhaallijn moet je ook aantal minigames spelen die soms niet zo eenvoudig zijn dan ze op het eerste zicht lijken!

Nog vragen of onduidelijkheden over dit spel?

Stuur dan gerust een e-mail naar kellyfrancis1@hotmail.com en dan mag je binnen de 24 uur een berichtje van mij terug verwachten!

Ik zou het ook appreciëren moesten jullie eens je eigen mening naar me toe sturen over dit spel dan plaats ik die op de weblog en kunnen anderen het ook lezen!

Veel spelplezier!!!!!!!

 

 

 

 


Posted: 21:31, 21/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

De Sims levensverhalen

De Sims Levensverhalen is een gloednieuwe ''the sims'' lijn waarin je kennismaakt met Vincent Van der Meer en Manon. Aan jou de taak om hun leven in goede banen te leiden! In ongeveer 9 taken(kan iets meer of minder zijn)moet je hun beide levens tot een punt brengen en dan kan je zelf beslissen wat er met hen gebeurd.

 Veel leesplezier!!!!

Verhaal 1

Maak kennis met Vincent van Der Meer, de rijkste en meest charmante inwoner van de buurt.

Aan het begin van het verhaal zal je uitgebreid kennis maken met  Jelle, de beste vriend van Vincent. Dankzij hem leert Vincent de liefde van zijn leven kennen en profiteert hij weer wat van het leven.

Op het begin van het verhaal zal je zien dat Vincent verschillende dates heeft: maar op een dag gaat hij samen met Jelle naar de plaatselijke bowlingclub en daar ontmoet hij Merel(boven Vincent): de jongedame die voor de koffie moet zorgen. De vonk slaat onmiddellijk over tussen de 2. Maar hun relatie kent veel tegenkanting. Het meisje dat eerst zijn liefje was(links van Vincent)wil hem namelijk niet laten gaan en boycot dan maar de hele boel.

Maar ondanks alle tegenkanting vindt de liefde uiteindelijk toch zijn weg en trouwen de 2!!

 

Verhaal 2

Ziehier Manon de Hartog!

Haar tante was zo lief om Manon in haar huis te laten wonen terwijl zij weg moest zodat Manon de buurt een beetje kon gewoon raken en haar leven terug op poten te zetten.

Kennismaking met de buren!!In de beide verhalen krijgen de personages op het begin cadautjes van hun buren, als welkomsgeschenk. De charmante gast in beeld is Lars, de toekomstige echtgenoot van Manon.

De 2 maken kennis met elkaar en al snel kunnen ze elkaar niet meer missen.

Maar dat is tegen de wil van Lena. Zij is namelijk verliefd op Lars en wil hem daarom niet zomaar loslaten.

 Screenshot

Uiteindelijk loopt alles toch nog goed af en doet Lars Manon een huwelijksaanzoek!!!

Vergelijking met sims 2

Sims 2 The sims levensverhalen
geen verhaallijn 2 verhaallijnen(afzonderlijk)
meer accesoires o.a. meer meubelen,kinderstoel,... Veel minder accesoires dan sims 2
Mogelijkheid om buurt te maken Er zijn 3 buurten. Geen mogelijkheid tot creatie van nog een buurt
veel keuzes in creatie sims zelfde mogelijkheden

 

 

Mijn conclusie:voor diegene die van plan is om een the sims spel te kopen: koop the sims 2. Je hebt hier veel meer mogelijkheden bij dan in the sims levensverhalen. Het enige ECHTE voordeel van de sims levensverhalen is dat het enorm goed geschikt is voor een laptop!

Nog enkele gegevens omtrent de grote van het spel:

Systeem:windows XP

Processor:1.4 GHz

Geheugen:256 MB Ram

Harde schijf:3;5GB

DVD drive: speler 8X

Grafische kaart: 32 MB*

Direct X:9.0 c

Volgende grafische kaarten zijn het meest geschikt:

NVIDIA GeForce 2/Geforce FX/Geforce GO of hoger

NVIDIA Quadro serie;ATI Radeon 7500 of hoger;ATI mobility 7500 of hoger

Ikzelf heb een AMD Turion 64 Mobile

Waar vind ik deze informatie????

Een vraag die dikwijls gesteld wordt en waarop je nu een(hopelijk)duidelijk antwoord krijgt.

1)ga naar start=>deze computer

2)links zie je dan onder systeemtaken staan "systeeminformatie weergeven", klik hierop

3)hier vindt je dan al wat voor een soort van grafische kaart je hebt

Excuseer mij voor de weinige informatie die ik u hierover geef, maar als het op die kant van de computerwereld aankomt ben ik echt wel heeeeel dom

Heb je nog vragen over het spel of wil je weten of je computer de vereisten heeft?

Stuur dan gerust een e-mail naar kellyfrancis1@hotmail.com en dan zal ik je binnen de 24 uur een antwoord geven!!!Gelieve als onderwerp te kiezen voor bv. levensverhalen vraag of zoiets in die aard, anders als het niet duidelijk genoeg is voor mij open ik de e-mail niet uit vrees voor virussen.

Groetjes

Kelly

P.S. Ik zou het ook op prijs stellen moest je je mening over dit spel naar mij toesturen. Deze zet ik dan op de site en dan kunnen anderen jouw mening ook lezen!!!

 

Bron:http://www.insidegamer.nl/pc/desimslevensverhalen/screenshots


Posted: 19:46, 24/10/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

the sims 2 Huisdieren DS

Ik geef het toe: ik ben verslaafd aan de sims! Wat ik zo prachtig vind aan de sims is dat ze nooit vervelen, ze blijven interessant en ook op andere consoles buiten playstation 2.Zo kocht ik ongeveer een maand geleden the sims 2 huisdieren voor Nintendo DS.Ik was ondmiddellijk verkocht en blijf er gewoon op spelen. Ik wil jullie dan ook laten kennismaken met een prachtig amusant en boeiend spel.

 

In dit gloednieuwe The Sims spel ben je een dierenarts die het opneemt voor zieke huisdieren. Het is niet altijd even gemakkelijk en plezierig maar alles bijeen is het zeker de moeite waard!

 

17737

 

Je huisdieren kunnen net zoals mensen ziek worden. Hier zie je een huisdier(ik denk een poedeltje)dat onderzocht wordt op griep. Dit doe je door de stethoscoop op de kop van de hond te houden totdat je een bericht krijgt of het huisdier al dan niet griep heeft.Vooraleer je de behandel kan starten moet je natuurlijk eerst weten wat het huisdier mankeert.

 

17738

 

Hier zie je de dierenarts aan het werk! Nadat je een huisdier hebt onderzocht moet je tegen de eigenaar zeggen of je zelf het huisdier zal behandelen of je het huisdier wil doorsturen naar een specialist.Indien je zelf beslist om het huisider te behandelen dan zal je een kennel moeten kiezen waarin het huisdier kan verblijven.Wanneer je dan achteraf het huisdier wil behandelen moet je op de kennel tikken met je stylus en vervolgens ''kijken'' aantikken.Je ziet nu de huisdieren aanwezig in de kennel.Wil je weten hoe het gesteld is met je huisdieren?Tik dan gewoon op het dier en dan zal je zijn/haar informatie ter beschikking krijgen.

 

17739

 

Je kan uiteraard ook nog zelf een huisdier hebben in dit spel.Op het begin zal je moeten kiezen of je een kat of een hond wil en welke ras.En zelfs de afmetingen kan je zelf instellen.

 

 

Tijdens hun verblijf zal je de dieren ook eten moeten geven net zoals je moet doen met je eigen huisdier.Je zal zelf ervoor moeten zorgen dat je eten koopt via de computer in je huis kan je ''winkelen''.tip: wanneer je een patiënt wil controleren op wormen moet je hem/haar een kommetje eten geven en dan zal er een bericht verschijnen of het huisdier al dan niet wormen heeft.P.S.:het huisdier zit hier op de onderzoekstafel.Stel: je wil je huisdier zijn eerste vacinatie geven, hoe doe je dat?

1)Tik met je stylus op de kennel waarin het huisier zich bevindt en tik vervolgens op ''kijken''.(de arts zal nu de kennel openen.Tik nu op het huisdier dat je wil behandelen en tik op ''behandelen''.

2)Nu zal je zien dat er verschillende pijlen in het scherm komen.Tik op de pijl die richt op de rode tafel(zie foto)en vervolgens op behandelen.

3)Nu zie je dat je huisdier zich bevindt op de onderzoekstafel.Tik nu op het pippetje met medicijnen(ik dacht onderaan de linkerrij)je kan nu kiezen uit een lijst.Kies ''griepmedicijn'' ook dat moet je tijdig ''zelf'' kopen d.m.v. je computer.

4)Richt nu het pippetje op je huisdier totdat het groene lijntje bovenaan volledig weg is.

5)Uiteindelijk verschijnt er een bericht.

 

 

 

Huisdieren worden vuil en krijgen vlooien, ook dit moet behandelt worden.Hoe behandel je een huisdier tegen vlooien?Haal natuurlijk eerst het huisdier uit de kennel en breng hem/haar naar de wasbak.

1)Maak de hond nat.Dit doe je door op de douchekraan te tikken(zie foto het 2de symbooltje), vervolgens verschijnt er een douchekraan(zie foto)waarmee je je huisdier kan afspoelen.Dit doe je door gewoon de kraan op het huisdier te houden.

2)Vervolgens moet je je huisdier inzepen.Dit doe je door te tikken op het 3de symbooltje en vervolgens horizontale bewegingen te maken op het huisdier.

3)Nu moet je het huisdier opnieuw afspoelen(zie stap 1 voor uitleg)

4)Nu is het tijd om het dier opnieuw droog te krijgen.Dit doe je door te tikken op het 4de en laatste symbooltje en de zelfde bewegingen te maken als bij het inzepen(dus horizontale).

Opgepast!!Een huisdier kan knap lastig doen bij het wassen.Daarvoor moet je hem/haar strelen(d.m.v. het handje eerste symbool)en het maken van horizontale bewegingen.Doe dit totdat het hartje geel is.

Oh ja op het begin zal je ook een shampoo moeten kiezen.Ook hier moet je zelf voor zorgen door het te kopen.

 

 

Links bovenaan op deze foto zie je dat er behoeften staan(sorry voor het Engels maar ik kon geen Nederlands vinden).Dit zijn de behoeften van de sims, die zeer gemakkelijk bevredigt kunnen worden.Verder zie je ook nog rechts bovenaan 2 groene botjes.Dit is aantal huisdieren aanwezig in de kennel.Als de botjes groen zijn wil dit zeggen dat de huisdieren  gezond zijn of aan de betere hand, geel wil zeggen nog niet gezond, maar met beterschap en rood wil zeggen:dringend aandacht vereist dus ongezond.Onder de 2 kaders zie je een + staan met daarnaast 3 hoofden.Dit is het aantal patiënten dat je kliniek(of praktijk)bezoekt, ga dan maar vlug naar hen toe want de patiënten hebben maar weinig tijd en zijn snel op hun tenen getrapt!Het wordt je onmiddellijk gezegt wanneer er iemand de kliniek bezoekt.

 

Screenshot

Hier zie je de sims aan het werk in de keuken want wanneer je sims nood heeft aan eten zal hij moeten koken.De recepten kan je ook weer kopen.

 

Screenshot

Etende sim

Ziezo: dit was het dan weer.Ik hoop dat je ook nu weer genoeg informatie hebt gelezen waardoor je overtuigt geraakt om het spel te kopen.NU kost het nog slecht €20!!

Ook nu weer geldt:heb je vragen of zit je vast in het spel?Stuur dan gerust een e-mail met jouw vraag naar kellyfrancis1@hotmail.com en vermeldt alsjeblieft duidelijk in je onderwerp wat je wil weten.

Greetz

Kelly


Posted: 15:55, 27/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Ice Age 2 Playstation 2

Hier zie je mijn bespreking van 1 van de leukste, tofste en meest makkelijkste avontuurspelletjes die ik ooit gekocht heb. Op een amusante en grappig manier doorkruis je het hele ice age 2:the meltdown verhaal en maak je kennis met een heleboel nieuwe personages. Ice age 2 blijft gewoon boeien ookal heb ik het al 2 keer uitgespeeld.

In dit gloednieuwe verhaal beleven Sid, Diego, Scrad en Nanny opnieuw een heldhaftig en razendsnel avontuur tegen de klok!Na de ijstijd is de wereld namelijk aan het smelten en moeten ze hieraan zien te ontsnappen vooraleer niet alleen zij, maar ook alle andere dieren de verdrinkingsdood sterven. Het leuke aan dit spel is dat het zo makkelijk is dat je het in nog geen week tijd kan uitspelen en dat je daarbij iedere keer weer opnieuw enorm veel plezier aan beleeft. Veel stressvolle momenten zijn er niet(op bepaalde opdrachten na dan) en zo wordt je het ook niet snel beu!

 

Door de loop van het spel zal je beelden krijgen uit de film, zodat je het verhaal beter zou gaan begrijpen.Links bovenaan kan je de gezondheid van Scrad(het personage waarmee je speelt en die hier op de foto in het centrum staat)bestuderen. Je zal namelijk blaadjes van zonnebloemen moeten verzamelen om je gezondheid op peil te houden.Recht bovenaan zie je dan naast de hazelnoot hoeveel je er verzameld heb want dat is de bedoeling van het spel.

Dit is(naar mijn mening)een van de moeilijkste levels van het spel vanwege de wolven die de hele tijd achter je aan zitten en de medewerking van hun vrienden: de ijsberen.Je kan ze wel voor een tijdje tilt slaan door op de X-toets te duwen en vervolgens op het vierkantje, maar dat is maar een tijdelijke oplossing.

Naast lopen en springen kan je in Ice Age 2 ook nog zwemmen en duiken. Op de afbeelding zie je Scrad over het water lopen(wat natuurlijk niet kan).rechts bovenaan zie je een steentje met daarnaast een aantal. Je kan maximum 25 steenjes bijhouden. Deze steentjes kan je gebruiken voor je tegenstanders tilt te slaan maar echt effectief zijn ze nu ook weer niet.

Naast de held uithangen kan je hier ook kleine spelletjes doen waarbij je ook moet slagen. Hier zie je Sid glijden om de vrouwtjes te imponeren. Slaag niet en je spel zal ook niet slagen:nadeel voor sommigen dus.

Hier moet Scrad een muur opklouteren om de top van een berg/boom te bereiken.Hierbij moet je de hele tijd op de X-toets duwen.

1 van de tofste minigames is zeker deze. Om te kunnen beginnen aan je spel moet je eerst alle hazelnoten binnen de aangegeven tijd zien op te halen zonder dat je daarbij de aandacht trekt van Diego:de leeuw. Dit is knap lastig aangezien in deze grot vele struiken zijn waardoor Diego vaak geritsel hoort en je dikwijls ''doodliggen'' moet toepassen.

Zeer tof level waarbij je je bevindt in een zeer groot monster van de oceaan. Hierbij krijgen we ook ineens een lesje biologie.

 

Het enige ''echte'' monster wat je zal moeten verslaan is een zeer grote spin met een wel werg veerbare buik. Eerst moet je wel een erg grote kolonie aan iets kleinere spinnen trotseren.Niet echt makkelijk als je het voor de eerste keer doet!!Tip:druk de hele tijd X en dan het vierkantje om alle spinnen en ja:zelfs de grote te kunnen doden.

Zeer mooi level is ongetwijfeld dit. Van boom naar boom begeef je je door een bos opzoek naar hazelnoten en ook nog 3 walnoten.In alle levels zal je zien dat je deze echt MOET vinden om het spel uit te kunnen spelen. Knap lastig is dit soms!De walnoot zie je rechtsbovenaan(de gouden).

achterkant spel

Ik hoop dat je na het lezen van deze ervaring ook veel plezier zal beleven aan Ice Age 2: The Meltdown want geloof me:dit spel is echt wel de moeite waard!

Heb je nog vragen omtrent Ice Age 2:the meltdown voor playstation 2?Stuur ze dan gerust door naar kellyfrancis1@hotmail.com en dan mag je binnen de 24 uur een berichtje terug verwachten van mij!

Veel plezier!!!!!!!!!!!


Posted: 15:49, 26/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Ask and you will reseve!

Ik weet uit eigen ervaring dat het uitspelen van bepaalde spelletjes een knap lastige bedoening kan zijn waarbij je je vaak opjaagt en ergert. Ook ik zoek vaak codes op op het internet of zoek rond opzoek naar oplossingen om verder te geraken in mijn spel. Om jullie te helpen wil ik die taak van jullie overnemen!!!!

Heb je dus een probleem met een spel of zoek je een code?

Stuur dan alle nodige informatie naar mij via mijn e-mail adres kellyfrancis1@hotmail.com en dan zal je zeer spoedig van mij een antwoord mogen verwachten met hopelijk datgene wat jij wou!Gelieve als onderwerp te schrijven:ANTWOORD OP PROBLEEM!!!!of iets dergelijks waardoor ik jullie herken!

Greetz

Kelly

 

                            ======>             

 

 


Posted: 14:10, 26/7/2007
Comments (2) | Add Comment | Link

The Sims 2 DS

The sims 2


 

Ahhh...de sims...een spel vol met verrassingen en een eindeloze verhaallijn!Je begint je verhaal met je auto die je in de steek laat in een ietwat rare stad genaamd Strangetown.Je gaat op verkenning en komt uit in een hotel in de buurt waarvan de manager is weg gegaan.Na enkele opdrachten te hebben uitgevoerd neem je het dure,slechts 1 kamer tellende,mooie hotel over en begint jouw gloednieuw avontuur!Anders dan de-The Sims spelletjes is het hier de bedoeling om een hotel te runnen en niet om een traditioneel leven met kinderen en een huis te leiden.Toch is dit 1 van mijn lievelingsspellen dat je gewoon moet hebben voor de prijs van €20!

 

Net zoals bij alle andere-the sims spellen bestaat je allereerste opdracht er uit om een sim te creëren die de hoofdrol gaat spelen in jouw verhaal!Het ontwerpen van je sim,die zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn,verloop in 4 stappen:

1)Wil je een mannelijke of vrouwelijke sim?Wat is zijn of haar naam?

2)Kies het kapsel en kleur van het haar van je sim.

3)Kies de kledij(veranderbaar in de loop van het spel).

4)Kies de levenswens van je sim die romantiek,rijkdom of populariteit kan zijn(niet veranderbaar in het spel).Je sim zal ook streven naar zijn of haar levenswens.

 

 

Wat je hier ziet is je pocket.Hier kan je ''fuel rods''(gele,lange staven),die je overal kan vinden,in bewaren.De fuel rods heb je nodig om je hotel te verlichten.Dit doe je door naar de kelder te gaan en dan naar de radioactieve deur.Eveneens kan je bij de verwarmingsketel die je in deze ruimte kan vinden ook je metaaldetector ''rechargen'' of opladen.Naast de fuel rods kan je in je pocket ook andere dingen bewaren die je vind en de zaken die je koopt in de winkel worden eveneens hier bewaart.In de game moet je ook stofzuigen en ook vuur blussen wanneer dit in 1 van de kamers uitbreekt.Onder de rugzak staat een opengeslagen boek.Hierin staan de opdrachten die je nog moet uitvoeren.Dan zie je ook nog de smiley,die verwijst naar je vriendenlijst en daaronder de drie puntjes waarop je moet klikken om je spel te saven of opslaan.De sim hierboven bevindt zich in de ''art gallery'' of kunstgalerij waarin jij zelf schilderijen kan tekenen d.m.v. de stylus.

 

 

Naast het runnen van je eigen hotel moet je er ook voor zorgen dat je gasten goed gehumeurd en gelukkig zijn wanneer ze uitchecken.Wanneer dit niet zo is zullen ze je minder betalen dan dat ze eigelijk moeten.Wanneer een sims ''happy'' is kan je enkel de sociale move ''impress'' toepasssen,hierbij maak je je populairder.Je hebt 3 mogelijkheden

1)High Five:dit moet je klikken met je stylus wanneer iemand zijn hand optilt.

2)Dance:dit moet je aantikken wanneer ze hun handen op ongeveer dezelfde lengte naar je toe brengen.

3)Laugh(lachen):Dit moet je dan weer aantikken wanneer ze 1 hand verder naar je toe brengen dan de andere.

 

 

Een schilderende sim aan het werk in de art gallery

 

 

Hier bevindt de sim zich samen met de metaaldetector in de woestijn.Ga op pad met je metaaldetector en vindt o.a. metalen baren,fuel rods,skeletten en nog veel meer.Wanneer hij iets vindt hoor je een scherp getoeter en flikkert het lampje met de schop erop.Maar pas op:lopen in de woestijn is zéér slecht voor je sanity leter die instaat voor je gezondheid!

 

 

Naast het ontwerpen van je eigen schilderijen kan je in de sims 2 ook je eigen muziek of beltoon maken.Dit doe je door achter het keyboard te gaan staan in ''Sax Lounge'' of de ''Lion Lounge'' die jij zelf moet bouwen.

 

 

Dit is het begin van het spel na de intro.

 

 

Hier bevindt de sim zich in zijn of haar eigen casino,wat je als eerste moet bouwen.Hier kan je een kaartspel spelen en een grote som geld verdienen wanneer je wint.Je krijgt een telefoontje van 1 van je gasten wanneer de prijzen verdubbelt zijn.

 

 

Fragment uit zo'n kaartspel.

 

Heb je nog vragen over de sims 2 voor nintendo DS?Of zit je eindeloos vast in 1 van de opdrachten?Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar kellyfrancis1@hotmail.com met als onderwerp de titel van de blog en het woordje ''vraag'' er achter.Je mag dan binnen de 24 uur een antwoord verwachten.

 


 

 

 

 

 


Posted: 13:05, 17/8/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Nintendo DS

Nintendo DS


 

Dit is hem dan:Mijn Nintendo DS,die blinkt als een spiegel en koolzwart is!Met zijn 2 schermen is hij echt een juweeltje!Ik kocht hem net na het afleggen van mijn juni-examens in een Bartsmit in de buurt.Normaal gezien kost een Nintendo DS maar(!)€130,maar aangezien ik een speciale heb kostte hij €20 meer.Je Nintendo DS werkt niet op batterijen.

 

Door middel van deze stylus,waarmee je met één enkele tik op je touchscreen je spel begint,wordt je rondgeleid in de wondere 3D-wereld,die je niet meer loslaat als je er binnentreedt.Bij het aanschaffen van je Nintendo DS krijg je 2 stylussen:eentje zit IN je Nintendo,de andere zit los in de doos.Maar geen nood!Raak je ooit je stylussen kwijt,dan kan je je nog altijd met je vingers op het touchscreen begeven.

(stylus 1,die in je DS zit net langs de power knop)

 

!!!!!Veiligheidsvoorschriften!!!!

Mensen die denken dat de Nintendo DS geen gevaren inhoudt zitten er knal naast!Net zoals alles wat met 3D te maken heeft is dit zeer gevaarlijk voor epilepsie-patiënten!Bepaalde spellen zijn minder gevaarlijk en bedreigend zoals Bv.Big Brain Academy  of dokter Kamasuckish Brain training aangezien hier bijna geen bewegende 3D-beelden in voorkomen.Andere spellen die misschien wat toffer zijn met meer mogelijkheden zoalsBv.The Sims 2 en Animal Crossing:Wild World bevatten enorm veel bewegende 3D-beelden die negatief kunnen zijn voor IEDEREEN(!),oppassen en je aan de voorschriften houden is dus bij deze spelletjes de boodschap.Deze voorschriften krijg je bij ieder Nintendo DS spel dat je je aanschaft.De eerste keer dat je wil spelen raadt ik IEDEREEN aan om eens deze veiligheidsvoorschriften door te nemen en ze in acht te nemen!Hierin staat Bv. dat je een afstand moet houden van ongeveer 15 centimeter en om het uur 10 minuten pauze moet nemen.Houd je vooral aan die afstand,want ik speel nu al 2 maanden op de nintendo en je hebt echt wel nood aan die afstand,anders kan je je aspirientjes al op voorhand gaan halen!

Afbeeldingen met uitleg

 

 

Zoals je hier ziet is de Nintendo DS ook te verkrijgen in het zilver voor €130

 

 

De nintendo DS in al zijn kleuren!Met zwart,wit,grijs,pink en lichtblauw.

 

 

Een witte Nintendo DS met het spel Nintendogs dat nu nog ongeveer €40 kost

 

 

Dit zijn de Nintendo's die blinken(dus met een mooie schijnende glans erop)

Deze kosten €150

 

 

Fragment van één van de Mario-spellen voor DS ongeveer €35

 

 

Dit is het schermpje dat je krijgt wanneer je je nintendo opzet,na 1 keer op je scherm te tikken.Bovenaan komt de naam van het spel wat je hebt ingebracht in je nintendo,daaronder pictochat(om te chatten met anderen) en daarlangs de DS-wirelless mode om dingen te downloaden(lukt enkel als je een WIFI-connector hebt).

 

 

Zelfs op Nintendo DS kan je voortaan tetris spelen met anderen(d.m.v. WIFI)of alleen.Verbreek je score en overtref je vrienden!

 

 

Laat deze 2de gamecard er maar inzitten want volgens mij is dit de ruimte waarin je spellen worden opgeslagen.

 

 

1.Bovenste touchscreen.Je kan hier niets mee doen enkel er naar kijken,niet op tikken.

Want je kan enkel op 1 screen tikken,welk kan je zelf bepalen.

2.Onderste touchscreen.Hier zal je het meeste aandacht aan moeten besteden met je stylus.Je kan het ook anders instellen en dan zul je het omgekeerde doen:ernaar kijken.

3.Dit is net zoals bij de gameboy voor bij enkele spellen figuurtjes te besturen.

4.Bij de Belgische DS stelt dit niets voor.

5.Luidsprekers.

6.2de Gamecard.

 

 

Het doosje dat je in de winkel krijgt bij het betalen van je spel.Hierin zit je spel(het kleine kaartje rechts),de veiligheidsvoorschriften en de handleiding van je spel links.

 

 

De onderkant van de Nintendo DS.Links komt je stylus er in en bovenaan moet je je gamecard er in stoppen.

 

 

Mijn nintendo.Glanzend zwart.

 

Hopelijk hebben jullie nu genoeg informatie die je misschien kan overtuigen om dit juweeltje met tal van mogelijkheden aan te schaffen.De spelletjes kosten altijd rond de €40 en zijn stuk voor stuk prachtdingen.Hou steeds rekening met de veiligheidsvoorschriften,die zijn er om nageleefd te worden.

 

Heb je nog vragen omtrendt deze blog?Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar kellyfrancis1@hotmail.com met het onderwerp van de blog en het woordje ''vraag'' erbij.Je krijgt dan binnen de 24 uur een antwoord.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Posted: 21:47, 16/8/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer