Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage Kelvin Kaptein

Stage dag 36!

15:56, 27/10/2011 .. 0 comments .. Link
Donderdag:

Een heerlijke werkdag is weer voorbij gegaan. Het is tijden geleden dat ik me geen seconde heb verveeld op de stage. Vroeg in de ochtend kreeg ik een mailtje van mijn stage begeleidster met wat ik allemaal moest gaan veranderen. Ik begon er meteen aan een aantal uur later was dit afgerond. Enige tijd later heb ik wat scan opdrachten gedaan om vervolgens weer verder te gaan met mijn verslag voor morgen. Ik hoop dat Nico het een beetje goed vind geworden want ik ben er trots op.

Op naar morgen!Stage dag 35

19:56, 26/10/2011 .. 0 comments .. Link

Woensdag:

Vandaag was een zware dag, eigenlijk net als alle andere woensdagen. Ondanks dat het een zware dag was en ik veel hoofdpijn had heb ik veel kunnen doen. Ik heb geholpen met het maken van een Excel bestand. Vervolgens ben ik gaan kijken naar de applicatie van online schademelden. Daarna ben ik snel verder gegaan met mijn rapport zodat ik alvast een concept kon inleveren bij mij bedrijfsbegeleidster. Ze vroeg ook nog naar een beoordelingsformulier voor vrijdag, ik ben benieuwd of de beoordeling beter is dan de vorige keer. Ik hoop het maar ik heb mijn twijfels, voor mijn gevoel ging de stage aan het begin van de periode makkelijker. Dit kan natuurlijk ook komen doordat de stage steeds moeilijker wordt. Ik ben benieuwd, we leven rustig verder naar het moment.

Tot morgenStage dag 34

18:59, 25/10/2011 .. 0 comments .. Link

Dinsdag:

 

Ook vandaag was een hele drukke dag! Ik moest heel veel opdrachten doen in Excel en helpen met scannen. Daarnaast moest ik conclusies gaan schrijven en documenten bij elkaar zoeken. Vrijdag heb ik een gesprek met de directeur waar ik  mijn uitkomsten van het project laat zien en ga onder onderbouwen. Ik hoop dat hij tevreden is met mijn resultaat waar ik 6 weken mee bezig ben geweest. Wel blijf ik het project erg lastig vinden. Ondanks dat ik af en toe twijfels heb gehad zou positieve reactie zou wel op zijn plek zijn.

 Stage dag 33

16:00, 24/10/2011 .. 0 comments .. Link
  De laatste volle werkweek is helaas alweer aangebroken. Het was een dag met ideeën en problemen. De dag begon goed, ik ging lekker aan het werk en het ging goed. Om 10 uur werd ik geroepen door Tjeerd, een buitendienstadviseur. Hij vroeg of ik een klant wilde interviewen om 11 uur. Het was even schrikken maar na enige voorbereiding was het zo ver. Tijdens het gesprek met de klant kwam ik er al snel achter hoeveel problemen er naar boven kwamen. Er bestaan nog geen cijfers maar die moet ik wel hebben om een indicatie te kunnen geven. Het is nog niet goed duidelijk wat urendeclaratie inhoud een handelingstarief inhoud en wat de klant bij een abonnement voor service krijgt. Tot slot is het ook nog niet duidelijk hoeveel de klant meer betalen. Verder heb ik vandaag nog een aantal bezoekrapporten en polissen gescand. De rest van de dag heb ik aan mijn rapport gewerkt.

Stage dag 32

16:00, 21/10/2011 .. 0 comments .. Link
  Stage dag 32

Wat is de week voorbij gevlogen! Vandaag heb ik gewerkt met de gegevens die ik gisteren en vandaag heb ontvangen van Ivar. Verder heb ik mijn Excel overzicht aangepast waarin je kan zien hoeveel klanten en weggaan en blijven bij de invoering van een abonnementensysteem. Ook heb ik een Excel overzicht gemaakt van de nieuwe gegevens die ik heb gehad van Ivar. Ook heb ik vandaag formulieren moeten invullen met persoonlijke gegevens van afnemers. Wat hier mee gedaan moet worden? Ik heb werkelijk geen idee.

Tot slot heb ik aan mijn rapport gewerkt

Het is alweer weekend, helaas nog maar 8 dagen stage lopen. Kon ik maar langer blijven, maar wie weet dat ik mag blijven.

GroetStage dag 31

16:00, 20/10/2011 .. 0 comments .. Link

Stage dag 31

Vandaag had ik om 10 uur een afspraak in Utrecht met Ivar. Ik was helaas wat vergeten mee te nemen van de zaak waardoor ik voordat ik op de trein stapte nog even langs VOOGT moest.  Ik kwam op Utrecht centraal er al snel achter dat het winkelcentrum erg  groot is. Na enige tijd gezocht te hebben, was de moed me in de schoenen geschoven. Ik pakte mijn telefoon en belde Ivar, we hadden bij de Albert Hein afgesproken en gingen samen naar Seats2meet. Ik heb nog nooit zo’n aparte ruimte gezien. Luxe maar onhandige stoelen, waar beter iets dan niets. Ivar heeft mij verder geïnformeerd over het abonnementensysteem . Vervolgens ben ik terug naar VOOGT gegaan en heb ik een verslag gemaakt van het gesprek met Ivar. Vervolgens ben ik verder gegaan met een overzicht waarop je kan zien hoeveel klanten, in elk segment bellen per dag. Tot slot heb ik mijn rapport aangepast.Stage dag 30

16:00, 14/10/2011 .. 0 comments .. Link

Stage dag 30,

Nog maar 2 weken stage lopen wat gaat te tijd snel!

Vandaag hebben we de spelling van een aantal rapporten nagekeken. Daarnaast heb ik Monique geholpen met het formuleren van een informatieve brief voor de klant. Verder heb ik vandaag gescand en aan een excel bestand gewerkt. Ook heb ik al mijn spullen geordend, zodat ik weet wat ik mee naar huis kan nemen, Komende 5 dagen ben ik vrij zodat ik goed kan leren voor mijn herkansing en in stilte kan werken. Ter compensatie loop ik 3 dagen langer stage, zodat de stage dagen weer gelijk zijn. Daarnaast heb ik een afspraak geregeld met Ivar van HB waar ik dinsdag heen ben gegaan.

Fijn weekend.Stage dag 29

16:40, 13/10/2011 .. 0 comments .. Link

Stageweek 5 zit er alweer bijna op.

Wat heb ik vandaag gedaan?

- schade gerscand

- mijn excel bestand wederom aangepast

- Interview klant afgerond

- Verslag op spelling gecontroleerd

- Blogs geplaatst

- verder gegaan met mijn Raport

- Verbeteringen terug gehad van mijn Rapport die ik morgen ga verwerken en vervolgens in kan leveren bij mijn stagebegeleidsterStage dag 28

16:00, 12/10/2011 .. 0 comments .. Link

De ochtend begon wederom om half negen.

Ik had eerst een gesprek met Roland, ik heb met hem de op en aanmerkingen besproken van het Excel bestand. Vervolgens heb ik meteen aanpassingen gemaakt in het bestand toen ik weer terug op mijn plek was. Daarna heb ik het besproken met Ingrid. Mijn stage begeleidster kwam van 11 uur tot kwart over 12. Het was erg gezellig, ik heb een goed beeld van haar gekregen en zij van mij. Gelukkig waren mijn stagebegeleidster en Ingrid tevreden. Na de lunch heb ik verder gewerkt aan mijn raport.

 Stage dag 27

16:00, 11/10/2011 .. 0 comments .. Link

Gisteren vroeg naar bed gegaan om vandaag een goed resultaat te kunnen neerzetten.

Rond 8 uur in de morgen ging ik op weg naar Houten. Het was spannend, gelukkig had ik ook mijn mobiel mee want de routeplanner. Ik was ruim op tijd in Houten en werd vriendelijk ontvangen bij de receptie. Om klokslag 10 uur werd ik opgehaald door Aart, ik kreeg gelegenheid tot het stellen van vragen. Hij beantwoorde alle vragen goed en zou mij nog informatie opsturen. Het was een erg leerzaam gesprek. Vervolgens ging ik weer naar VOOGT waar ik alles nogmaals moest vertellen. Vervolgens heb ik meteen een verslag van het gesprek geschreven en alle documenten doorgelezen die ik had gehad. Tot slot heb ik heb ik met Ingrid mijn excel bestand verbeterd.Stage dag 26

16:00, 10/10/2011 .. 0 comments .. Link

De vijfde week is alweer aangebroken,

Dit zal een belangrijke week worden, op bezoek bij HB. Plannen maken wat nog gaat gebeuren de komende weken. Vandaag heb ik weer de schade gescand en ben ik gegaan met een excel bestand. In het bestand komt naar voren welke activiteiten er plaatsvinden bij een schade. Straks is er af te lezen hoeveel tijd elke afdeling voor een klant bezig is en wat de kosten ervan zijn. Daarnaast heb ik me voorbereid op het gesprek van morgen met Aart ten Bol.Stage dag 25

16:03, 7/10/2011 .. 0 comments .. Link

Dag 25,

Wederom een dag voor internet problemen. Het internet heeft er vandaag weer eens tijdelijk uitgelegen, het begint erg vervelend te worden want zonder computer kan je helemaal niks. Verder ben ik begonnen met een bestand aan te maken in exel waarin een overzicht komt van de kosten die een afdeling maakt per polis.

fijn weekend!Weekverslag week 5

16:00, 7/10/2011 .. 0 comments .. Link

Weekverslag week 5

Maandag: Goeie morgen, wat een weekend!

Zaterdag gecrasht met een kartauto, Total loss! Hierdoor deed het zitten vandaag ook behoorlijk veel zeer. Een dag vol met frisse moed om door te gaan waar we vrijdag waren gebleven. Ik heb vandaag maar een paar scanopdrachten gedaan, verder ben ik verder gegaan met het rapport voor school. Ik vind het toch wel lastig om in te zien dat je een rapport moet schrijven voor school. Veel onderdelen vind ik niet echt zinvol, uiteindelijk gaat het erom wat de conclusie is. Morgen Aart ten Bol bellen voor een interview.

Groet

Dinsdag: Slechte morgen,

Pfff wat heb ik slecht geslapen nog steeds hoofdpijn door de crash met de kart.

Ik was gisteren avond heel wat van plan te doen, maar dat is niet zoveel geworden. Vandaag weer flink aan de bak als het een beetje mee zit. De dag begon, ondanks dat het niet mooi weer was, waren de meeste mensen vrolijk. Ik ging meteen beginnen aan de opdracht van VOOGT en van school. Tussentijds wat scan opdrachten. Toen ging het fout rond een uur of 1 lag steeds het netwerk eruit daarom heb ik vanmiddag niet veel kunnen doen. Erg balen dus, morgen een gesprek met Ingrid om de vragen door te nemen voor het interview met de topman van HB.

Tot morgen!

Woensdag:

 Slechte morgen,

Pfff wat heb ik slecht geslapen nog steeds hoofdpijn door de crash met de kart.

Ik was gisteren avond heel wat van plan te doen, maar dat is niet zoveel geworden. Vandaag weer flink aan de bak als het een beetje mee zit. De dag begon, ondanks dat het niet mooi weer was, waren de meeste mensen vrolijk. Ik ging meteen beginnen aan de opdracht van VOOGT en van school. Tussentijds wat scan opdrachten. Toen ging het fout rond een uur of 1 lag steeds het netwerk eruit daarom heb ik vanmiddag niet veel kunnen doen. Balen dus, morgen een gesprek met Ingrid om de vragen door te nemen voor het interview met de topman van HB.

Tot morgen!

Donderdag: Begin dag 24,

Een dag om snel te vergeten, na al bijna 5 dagen aan dezelfde opdracht te hebben gewerkt werd ik er vandaag echt gek van. Alle letters begonnen te zweven en te dansen. Verder heb ik weer de schade formulieren gescand en verder gegaan met de voorbereiding van het interview met Aart ten Bol

 

Vrijdag:

Wederom een dag voor internet problemen. Het internet heeft er vandaag weer eens tijdelijk uitgelegen, het begint erg vervelend te worden want zonder computer kan je helemaal niks. Verder ben ik begonnen met een bestand aan te maken in Texel waarin een overzicht komt van de kosten die een afdeling maakt per polis.

Fijn weekend!

Weekverslag week 5:

Week 5 was mijn slechtste week tot nu toe. Gelukkig heb ik de eerste 4 weken goed kunnen werken aan mijn vierde werkdoel, het voorlopen op mijn planning. Deze week heeft het computer netwerk erg slecht gewerkt waardoor de computer erg sloom was en documenten verloren gingen. Tot slot heeft het netwerk er ook 6 uur compleet uitgelegen.

Competentie 4.6 Om te werken als ondernemer, toont hij een groot doorzettingsvermogen.

Dit is een competentie van mij die uitgegroeid is tot één van mijn sterkste competenties. Ondanks dat deze week vele problemen kende is er geen moment geweest dat de moed me in de schoenen zakte.

Competentie 4.5 Om als ondernemer succesvol te functioneren toont hij flexibiliteit

Deze week heb ik ook gewerkt aan competentie 4.5. Doordat op woensdag en vrijdag de server er totaal 6 uur uitlag, heb ik gevraagd of ik andere dingen kon doen. Zo heb ik mappen gevouwen, papier bijgevuld en nog een aantal werkzaamheden verricht. Zo heb ik de hele woensdag en vrijdag gewoon doorkunnen werken zonder enige vertraging op te lopen.

Competentie 5.1 Om te werken als ondernemer kent hij zijn klanten

Na 5 weken merk ik dat ik steeds meer heb gewerkt aan mijn competentie 5.1. De afgelopen 5 weken heb ik meer inzicht gekregen in de klant. Ik weet nu goed wat de klant wil en kan verwachten.Stage dag 24

16:01, 6/10/2011 .. 0 comments .. Link

Begin dag 24,

Een dag om snel te vergeten, na al bijna 5 dagen aan dezelfde opdracht te hebben gewerkt werd ik er vandaag echt gek van. Alle letters begonnen te zweven en te dansen. Verder heb ik weer de schade formulieren ingescand en verder gegegaan met de voorbereiding  van het interview met Aart ten Bol.

 Stage dag 23

07:00, 5/10/2011 .. 0 comments .. Link

Dag 23 is begonnen,

Vandaag was een vermoeiende dag. Ik heb heel veel informatie opgezocht voor mijn rapport. Ook had ik schade formulieren ingescand. Verder heb ik aan de opdracht voor VOOGT gewerkt. Een lange maar goed dag.Stage dag 22

07:00, 4/10/2011 .. 0 comments .. Link

Slechte morgen,

Pfff wat heb ik slecht geslapen nog steeds hoofdpijn door de crash met de kart.

Ik was gisteren avond heel wat van plan te doen, maar dat is niet zoveel geworden. Vandaag weer flink aan de bak als het een beetje mee zit. De dag begon, ondanks dat het niet mooi weer was, waren de meeste mensen vrolijk. Ik ging meteen beginnen aan de opdracht van VOOGT en van school. Tussentijds wat scan opdrachten. Toen ging het fout rond een uur of 1 lag steeds het netwerk eruit daarom heb ik vanmiddag niet veel kunnen doen. Erg balen dus, morgen een gesprek met Ingrid om de vragen door te nemen voor het interview met de topman van HB.

Tot morgen!Stage dag 21

07:00, 3/10/2011 .. 0 comments .. Link

Goeie morgen, wat een weekend!

Zaterdag gecrasht met een kartauto, totall loss! Hierdoor deed het zitten vandaag ook behoorlijk veel zeer. Een dag vol met frisse moed om door te gaan waar we vrijdag waren gebleven. Ik heb vandaag maar een paar scanopdrachten gedaan, verder ben ik verder gegaan met het rapport voor school. Ik vind het toch wel lastig om in te zien dat je een rapport moet schrijven voor school. Veel onderdelen vind ik niet echt zinvol, uiteindelijk gaat het erom wat de conclusie is. Morgen Aart ten Bol bellen voor een interview.

groetWeekverslag week 4

16:00, 30/9/2011 .. 0 comments .. Link

Maandag: Het derde weekend is alweer voorbij in de stage periode. Vorige week ging erg snel, zou deze week weer snel gaan? Ik verwacht het wel, vandaag was ik heel de dag bezig met mijn rapport en met woensdag. Nu zal je, je wel afvragen wat is er zo bijzonder aan woensdag. Woensdag moet ik als vervaardigde van VOOGT daar een conferentie waar allerlei financiële adviseurs en andere mensen uit het verzekeringswezen aanwezig zijn. ( gemiddelde leeftijd 50+, 32 jaar ouder van mij) Maar ik heb er zin in, hopen dat het openbaar vervoer niet staakt want ik moet alleen. Het beoordelingsformulier is ingevuld en wordt ook nog ingevuld door de directeur. Maar een gesprek is er niet nodig zei mijn bedrijfsbegeleidster,  ze zei:" je doet het goed! Dus dat is mooi.

Einde van de dag,

Tot morgen

Dinsdag; De tweede stage dag van de week is begonnen!

Niet schrikken maar de dagen gaan steeds meer op elkaar lijken. Dit is ook wel te verwachten want je raakt ingewerkt en dus kom je in een ritme. De dag begon met scan opdrachten, vervolgens heb ik gewerkt aan mijn rapport en aan een interview, die ik nog moet gaan plannen met HB. Vervolgens heb ik nog wat administratie gedaan.

Einde dag 17

Woensdag: De dag van de waarheid is aangebroken!

De planning van de dag zag er als volgt uit: Allereerst had ik een overleg over de voortgang van mijn rapport. Vervolgens zou ik wijzigingen aanbrengen en rond uur of twaalf naar de trein gaan voor een vergadering in Rotterdam.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mijn dag begon met een gesprek met Ingrid over mijn rapport, de verwachting was dat ik mijn rapport pas vrijdag mocht laten zien. Dus ging ik rustig verder met mijn rapport Tegen een uur of 10 werd mij gevraagd:" wil je vandaag je rapport voorleggen?"  Ik zei direct ja, bracht nog wat wijzigingen aan en ik ging ervoor. Er werd zeer positief gereageerd over mijn stand van zaken. Omdat ik natuurlijk maar 8 weken stage loop werd er gevraagd of ik mee wilde gaan in het traject van het abonnementensysteem na mijn stage. Ik heb hier volmondig ja op gezegd. Na mijn rapport te hebben voorgelegd was het al tegen half 12. Ik ging me klaar maken om naar de vergadering te gaan. Ik kwam aan bij het Van der Valk Hotel bij Blijdorp, het blijft leuk het geluid van alle dieren. Vervolgens werd ik vriendelijk ontvangen door Chris, de secretaris. Ik ging een gesprek aan met Van der Sprong, eigenaar van Van der Sprong te Gouda en de eigenaar van het bespaarhuis te Gouda. Om twee werd de vergadering geopend door Chris, vervolgens werden de vraagstukken waar kon beantwoord van de vorige bijeenkomst. Vervolgens werd het woord overgedragen aan Robert die vertelde over de zorgplicht en beloningen. Daarna was er een pauze ingelast. Om half 4 gingen we weer verder, het woord was aan Sylvia. Die vertelde ook over de beloningen en zorgplicht. Voornamelijk het abonnementensysteem kwam naar voren waar ik de belangrijkste punten had uitgepikt. Rond 5 uur werd de vergadering gesloten, tijd voor de borrel dus. Ik kon helaas niet blijven omdat ik matrixen nodig had voor VOOGT van een klasgenoot. We hadden bij de trein afgesproken. In de Avond werd ik gebeld door Nico met de vraag of ik wilde tennissen. Dus heb ik met Nico en twee vrienden van Nico getennist.

Donderdag: Stage dag 19 is aangebroken.

Iedereen vroeg bij VOOGT hoe de vergadering was en wat ik er aan had gehad. Ik ging rustig aan het werk, met een zeer goed gevoel. De woensdag was geslaagd, rapport was goed en de vergadering van de Adfiz viel mee. De dagelijkse activiteiten gingen weer beginnen. De dagen lijken erg veel op elkaar wat mijn blog niet meer aantrekkelijk maakt. Ik heb vandaag gescand, een Excel bestand aangemaakt en aan mijn opdracht voor school gewerkt.

Vrijdag: Mijn dag begon voor de verandering met een kopje koffie.

Verder heb ik overlegd met mijn bedrijfsbegeleider over mijn tussentijdse beoordeling. Ik kreeg 86% van de punten, een prima resultaat. Een paar cijfers was lager zodat ik me nog kon verbeteren. De rest van de dag heb ik me over de opdracht van VOOGT gebogen en aan mijn eigen rapport gewerkt.

 Aan de volgende leerdoelen en competenties heb ik deze week gewerkt:

Competentie 4.5: Om als ondernemer succesvol te functioneren toont hij flexibiliteit

Ook deze week heb ik mezelf flexibel opgesteld. Ik kon mijn rapport woensdag laten zien. Wel had ik dan maar een uur voorbereidingstijd. Desondanks heb ik deze kans aangegrepen zodat de vaart in mijn voorruitgang zichtbaar blijft.

Competentie 7.1: Om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen, wet de ondernemer feeback te benutten.

Na het presenteren van mijn rapport tot nu toe ben ik erachter gekomen dat ik mijn feedback erg goed weet te benutten. Het eerste gesprek liep erg moeizaam er waren veel ogen en haken aan dit project maar ik begin ze te ontdekken. Ik heb grote vooruitgang geboekt in vier weken tijd. Ik krijg steeds meer plezier in het ontvangen van feedback en er meteen mee aan de slag gaan.

Één van mijn leerdoelen was het voorlopen op mijn schema:

Tot nu toe is dit goed gelukt, ik loop nu 1 week voor op schema maar ik verwacht dat er ook periodes komen waarin het moeilijker wordt en die extra tijd kosten. Dat heb ik hierdoor in ieder geval al gecompenseerd.Stage dag 20

16:00, 30/9/2011 .. 0 comments .. Link

Mijn dag begon voor de verandering met een kopje koffie.

Verder heb ik overlegt met mijn bedrijfsbegeleider over mijn tussentijdse beoordeling. Ik kreeg 86% van de punten, een prima resultaat. Een paar cijfers was lager zodat ik me nog kon verbeteren. De rest van de dag heb ik me over de opdracht van VOOGT gebogen en aan mijn eigen rapport gewerkt.

 Stage dag 19

14:00, 29/9/2011 .. 0 comments .. Link

Stage dag 19 is aangebroken.

Iedereen vroeg bij VOOGT hoe de vergadering was en wat ik er aan had gehad. Ik ging rustig aan het werk, met een zeer goed gevoel. De woensdag was geslaagd, rapport was goed en de vergadering veel reuze mee. De dagelijkse activiteiten gingen weer beginnen. De dagen lijken erg veel op elkaar wat mijn blog niet meer aantrekkelijk maakt. Ik heb vandaag gescand, een excel bestand aangemaakt en aan mijn opdracht voor school gewerkt.

 { Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Stage dag 36!
Stage dag 35
Stage dag 34
Stage dag 33
Stage dag 32

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer