Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

This is my story

Zaterdag 10 September

18:42, 12/9/2011 .. Link
Na een intensieve nacht werken heb ik Zaterdag uitgeslapen tot 16.00 uur. Heb toen mijn appartement schoon gemaakt, de afwas gedaan, en mijn kleding gewassen en opgehangen. Daarna ben ik weer gaan werken van 21.00 tot 05.30 uur. Overdag was het lekker rustig, en heb ik niet heel veel gedaan, met werken wel staan zweten. Het leuke eraan is dat je geld verdient.

Vrijdag 9 September

18:36, 12/9/2011 .. Link
Vrijdag ben ik wakker geworden om 06.00 na alles te hebben gedaan thuis ben ik op de scooter naar school gereden. HIer had ik les tot 12.40 en ben toen naar huis gegaan. Thuis heb ik even saai huiswerk gemaakt en heb ik geprobeerd even te slapen. Nadat ik eindelijk sliep werd ik wakker gemaakt om mee te gaan hondenvoer en boodschappen te halen. Ik was eindelijk thuis om half 8 maar moest toen al gaan douchen en omkleden. Want Vrijdag nacht moest ik werken van 21.00 tot 06.00. Werken was zwaar maar wel leuk.

Zondag 11 September

18:29, 12/9/2011 .. Link
Op Zondag heb ik na een lange nacht werken uitgeslapen tot 15.00. Toen ik wakker werd ben ik gaan douchen en eten. Daarna ben ik op de scooter naar Kokomo beach gereden. Waar ik ongeveer 3 uur was gebleven. Daar was het wel leuk, even met wat mensen gesproken en gezwommen. Daarna ben ik naar huis gereden en ben ik onder de douche gesprongen en had even snel gegeten. 'S avonds ben ik naar Mambo Wet n Wild geweest. En daarna ging ik naar huis toe om te slapen.

Maandag 12 September

18:24, 12/9/2011 .. Link
Vandaag ben ik maar 3 uurtjes naar school geweest. De lessen van vandaag waren niet echt heel erg leuk. Verder ben ik thuis begonnen met het lezen van mijn boeken. Voor de vakken Nederlands, Duits en Engels. Vanavond ga ik trainen en na de training ga ik slapen.

Donderdag School & Naar huis

21:58, 8/9/2011 .. Link
Vandaag ben ik van het eerste uur tot het vijfde uur op school geweest. Het was een korte dag, daarom vond ik het leuker als op een lange dag.

Toen we klaar waren met school begon het te regenen. Toen heb ik een kwartier gewacht om te kijken of het zou stoppen, maar dat deed het niet. Toen ben ik op de scooter gesprongen en ben richting huis gaan rijden, maar na enkele minuten begon het steeds harder te regenen. Ik heb toen even een korte stop gemaakt onder een boompje, maar die gaf na een paar minuten al geen bescherming meer tegen de regen.

Na 15 minuten kwam ik eindelijk thuis, helemaal doorweekt.


Met school naar Luna Blou

21:48, 7/9/2011 .. Link
Vandaag zijn we met school naar Luna Blou geweest. Waar we workshops gingen doen.
Onze groep begon als eerst met dansen, wat volgens mij niemand makkelijk vond.

Na het dansen gingen we met de groep muziek maken. Er waren verschillende instrumenten die werden bespeelt. Hier werd ook een kleine wedstrijd gehouden, de jongens tegen de meisjes. Die na mening van docenten gewonnen is door de jongens. Als laatste workshop hadden we theater, waarin we verschillende spellen deden die vooral te maken hadden met je geheugen. Deze hele dag vond ik leuker als een dag school.

En als laatst hebben we na de workshops een film gezien van ongeveer een uur.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Zaterdag 10 September
Vrijdag 9 September
Zondag 11 September
Maandag 12 September
Donderdag School & Naar huis

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer