Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kerstkaarten 

Kerstkaarten

14:47, 16/7/2010  ..  0 comments  ..  Link
Kerstkaarten zijn nog steeds 'hot'! Maar dan wel de hele originele kerstkaarten. Op Goededoelenkaartje vind je die hele originele kerstkaarten of je maakt ze zelf met behulp van een eigen leuke foto!

Assortiment kerstkaarten
Op Goededoelenkaartje vind je hele originele, mooie en leuke kerstkaarten. Goededoelenkaartje heeft zo'n 300 kerstkaarten in hun assortiment. Op alle kerstkaarten kan je zelf je eigen persoonlijke kerstwens plaatsen. Dit maakt al dat elke kerstkaart uniek en bijzonder is. In het assortiment zitten grappige kerstkaarten, mooie kerstkaarten, schattige kerstkaarten, rustige kerstkaarten en  ook hele vrolijke kerstkaarten.
 

Kerstkaarten met eigen foto
Je maakt je eigen kerstkaarten nog unieker door een eigen foto op de kerstkaarten te plaatsen. Het hoeft  niet perse een kerstfoto te zijn, want je kan op die kerstkaarten nog extra kerstsfeer plaatsen door middel van een van de vele  kaders. Zet er je persoonlijke kerstwens op en jouw kerstkaarten zijn klaar om te versturen.

Kerstkaarten en het goede doel
Je had het misschien al geraden; met kerstkaarten via Goededoelenkaartje steun je het goede doel. Bij elke verzonden kerstkaart gaat er namelijk 50 cent naar het goede doel van jouw keuze!

Foto kerstkaarten

17:03, 23/6/2010  ..  0 comments  ..  Link
Foto kerstkaarten maken heb je tegenwoordig zo gedaan. Bij Goededoelenkaartje.nl is het maken van jouw kerstkaarten met foto heel eenvoudig. Hiermee steun je ook nog eens een goed doel naar keuze, met 50 cent, per verzonden kaart.

Hoe werkt het

Om jouw foto kerstkaarten te maken moet je natuurlijk eerst een mooie foto hebben. Kies een mooie foto uit jouw eigen collectie. Met de ontwerptool van Goededoelenkaartje kan je heel eenvoudig jouw foto uplouden. Kies een leuk kadertje voor om de foto en schrijf er nog een mooie kerstwens op. Jouw eigen foto kerstkaarten maken gaat echt heel eenvoudig en snel!Goededoelenkaartje beschikt ook over een ruime collectie kerstkaarten. Deze kerstkaarten kan gebruiken als basis voor jouw kaart. Kies een mooie kaart, schrijf er een mooie kerstwens op en kies een mooi kerstkadertje.

Maak zelf ook mooie foto kerstkaarten op Goededoelenkaartje en steun een goed doel!

Kerstkaarten

14:50, 15/6/2010  ..  0 comments  ..  Link
Leuke kerstkaarten maak je bij Goedendoelenkaartje. Het is niet alleen gemakkelijk, maar het is ook nog eens leuk. Maak leuke persoonlijke kerstkaarten voor jouw familie en vrienden. Per kaart die je verzendt gaat er ook nog eens €0,50 naar een goed doel van jouw keuze.

Voorbeeld kerstkaarten

Er zijn tal van voorbeeld kerstkaarten op Goededoelenkaartje. Deze kerstkaarten kan je eenvoudig aanpassen door er een mooie tekst op te schrijven en een leuk kerstkadertje te kiezen. Dit gaat echt heel eenvoudig!

Eigen foto op je kerstkaarten

Wat ook kan is een eigen foto als voorkant van je kerstkaart gebruiken. Je hoeft hiervoor alleen maar je foto te uploaden. Daarna kan je hierop een leuke tekst schrijven en een mooi kadertje uitkiezen. Op deze manier heb je op een gemakkelijke manier hele mooie én originele kerstkaarten.Kerstkaarten en het goede doel
Op de website van Goededoelenkaartje steun je een goed doel naar keuze wanneer je jouw kerstkaart besteld. Je hebt de keuze uit verschillende goede doelen, onder andere War Child, Amnesty International, Unicef, WNF en Artsen Zonder Grenzen. En als je geen keuze kunt maken kan je ze ook allemaal kiezen. Zo steun je een goed doel op een leuke en originele manier, met jouw zelfgemaakte kerstkaarten.

Kijk zelf wat de mogelijkheden zijn op Goededoelenkaartje.nl en maak zelf mooie en speciale kerstkaarten.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kerstkaarten
Foto kerstkaarten
Kerstkaarten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer