Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kerstpakketten

Origineel concept kerstpakketten

{ 15:13, 20/8/2012 } { 0 comments } { Link }
Een kerstpakket geven aan het personeel wat bij iedereen in de smaak valt, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Maar toch hoeft dit helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het personeel wat over kerstpakketten gaat denkt vaak dat een kerstpakket kiezen veel te veel tijd kost waardoor ze snel geneigd zijn om voor een standaard kerstpakket te kiezen. Toch blijkt dat als er voor een origineel kerstpakket wordt gekozen, het personeel zich al veel meer gewaardeerd voelt en ook meer gemotiveerd zal zijn.

Origineel concept kerstpakketten

Vorig jaar ben ik tegen een erg leuk concept gelopen, ik was aangenaam verrast wanneer ik dit kerstpakket kreeg. In het begin vond ik het maar een raar cadeau en wist eigenlijk niet precies wat ik ermee moest doen. We kregen namelijk allemaal een voucher in onze kerstpakketten , en langzaam maar zeker werd duidelijk wat je er allemaal mee kon. We moesten naar een website gaan, die qua opmaak en lay-out bij ons bedrijf paste, waarna we zelf een pakket mochten samenstellen. We konden kiezen uit erg veel producten, die allemaal kriebels kosten. Op de voucher stond dan hoeveel kriebels je had en gebaseerd hierop heb ik een super kerstcadeau uitgezocht.

Leuk en tijdsefficiŽnt

Doordat het personeel hier zelf het kerstpakket samenstelt, krijg je altijd leuke en tevreden reacties. Het personeel kan hierdoor namelijk zelf bepalen wat ze willen hebben, waardoor je nooit ontevreden gezichten zult zien. Veel mensen vinden deze kerstpakketten dan ook niet alleen leuk, maar ook erg origineel! Het personeel zal hier nog dagenlang over napraten! Daarnaast scheelt het ook veel tijd voor degene die de kerstpakketten regelt, de pakketten worden immers samengesteld door het personeel zelf!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Origineel concept kerstpakketten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer