Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nieuws en wedstrijdverslagen

Bart neemt afscheid

Na een aantal mooie jaren met ups & downs, heb ik op 10 december de voorzittershamer
van Kids and Sidecars over gedragen aan Jaco Sterkenburg.
Jaco was al ‘n paar jaar mijn rechterhand en regelmanis bij Kidsandsidecars, en wekelijks onderweg met onze welbekende promotiestand.
Dit zal ook in de toekomst zo blijven. Ik heb daar het volste vertrouwen in.
Ook is er  een nieuw bestuur gevormd, waarin mannen met klinkende namen uit de zijspansport zitting hebben genomen. :
Marcel Willemsen en Roger vd. Lagemaat als trainer en technisch adviseur, Chris Kool als coördinator en  adviseur techniek, en Gerda Meijerman als secretarieële-ondersteuning.
Dit geeft een goed gevoel voor de toekomst met mensen met veel ervaring en know-how
Deze ervaren mensen geven weer een nieuwe kijk op dit prachtige project,
en blijft zo mijn “ geesteskindje" nog jaren een begrip in onze prachtige zijspansport!!!!!
Met de hartelijke groeten,

Bart Notten


Posted: 23:42, 21/12/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Opstapdag Carlo van Duijnhoven

8 volwassen zijspanteams  en 8 KIDSANDSIDECARS teams aanwezig om deze opstap dag weer tot een succes te maken.
Tot groot plezier van het publiek deden de kleinste teams het wonderbaarlijk goed op de hele natte en zware baan in Boxmeer. Ondanks de regen in het begin van de middag waren er gelukkig nog steeds mensen die het wel eens zelf wilde proberen als bakkenist en sommige zelfs als rijder. Dan zie je toch al snel dat het nog niet zo eenvoudig is om met een zijspan te rijden en zeker dan z’n combinatie nog op de baan te houden. Dus soms veel hilariteit van het publiek bij de bus en tent bij Carlo en Tom van Duijnhoven.

Er werd ook nog twee keer een wedstrijdje gereden door de KIDS TEAMS met Carlo als starter en afvlagger dan is het ook best wel moeilijk om ook nog eens de tijd in de gaten te houden. Toch ging het Carlo best wel goed af, twee dingen te gelijk te doen. Het mooiste vind ik nog steeds dat de kleintjes, gebroeders van Dijk, gebroeders Looijen en gebroeders de Heuy, ondanks de kleinere machines toch zoveel mogelijk bleven rijden en als er dan FF gestopt moest worden, deze boys gelijk maar weer bij de grote mannen instapte om zo weer een rondje mee te pakken.  Heel speciaal is dan toch de inzet van de KIDSANDSIDECARS teams gewoon iedereen proberen te helpen met helmen vast doen, een rondje rijden en ook sommige deelnemers FF privé les geven hoe je moet hangen etc. etc.  Zoals bijna gewoonlijk is bij team van Duijnhoven is er voor alle deelnemende jeugdteams een kleine presentie en voor de winnaars van de wedstrijd een mooie beker zo ook voor de nummers 2 en 3. Dit was voor dit jaar het laatste evenement waar wij als KIDSANDSIDECARS aan deelgenomen hebben. Nu alles FF op rust, en dan weer uitkijken naar de eerste wedstrijd in Reusel 3 februari 2013.

Posted: 19:39, 19/11/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

seizoensopener Reusel

EERSTE LUSTRUM ZIJSPAN SEIZOENS OPENER
Op 15 februari 2009 organiseerde MC de Wielewaal voor de eerste maal de zogenaamde Zijspan-Seizoens-Opener. "Een schot in de roos" bleek achteraf, want de jaren daarna bleef deze wedstrijd steeds op de kalender staan, en wist dit evenement uit te groeien tot een wedstrijd met een steeds groeiend aantal deelnemende zijspanteams en een steeds talrijker opkomend publiek. In 2013 viert de Zijspan-Seizoens-Opener in Reusel haar eerste lustrum. Voor de vijfde keer treedt MC de Wielewaal op als gastheer voor de Zijspan-teams uit binnen- en buitenland. Net als voorgaande jaren zullen de quads het wedstrijdprogramma compleet maken.
MC de Wielewaal houdt de traditie in ere: Elk jaar nog vond de wedstrijd plaats op de zondag voor het Carnavalsweekend. Carnaval valt in 2013 in het weekend van 9 en 10 februari. Dat betekent dat de Zijspannen al vroeg gaan brullen in de Reuselse zandbak.
Noteer de datum in uw agenda:
ZONDAG 3 FEBRUARI 2013 ZIJSPAN-SEIZOENS-OPENER
Voor alle overige informatie kunt u terecht op www.mcwielewaal.nl. Daar kunt u zich ook rechtstreeks aanmelden om mee te doen.
Vanaf medio december 2012 worden de aangemelde deelnemers steeds gepubliceerd op de website www.smxpics.be
Voor vragen of opmerkingen over de zijspan-seizoens-opener: r.vanveldhoven@bg.fnv.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
of
06-5140

Er is startgelegenheid voor de navolgende klasses:

1. Jeugd

Volgens de reglementen van de KNMV en de stichting “Kids and Sidecars” kan er deel-genomen worden in de diverse klasses (3 groepen) voor de deze jeugdklasse. De groe-pen rijden samen.

2. Classic Klasse

In de classic klasse gaat het niet om de leeftijd van de coureur en/of de bakkenist. Het gaat in deze klasse om de leeftijd van de machine. Motoren die voldoen aan de regle-menten van de Classic Zijspancross Club kunnen zich aanmelden voor deze klasse. Twij-felt u of uw machine in deze klasse uit kan komen neem dan contact op met het bestuur van de Classic Zijspancross Club via hun website
www.classiczijspancross.nl

3. Hobby

In de hobbyklasse zijspannen kan iedereen starten die bij geen enkele bond een startbe-wijs heeft. Coureurs dus, en bakkenisten, die het zijspancrossen puur voor de hobby uit-oefenen en waarbij gewoon meedoen belangrijker is dan het resultaat. Deze klasse is met name ook geschikt voor (bijvoorbeeld) monteurs en/of begeleiders.

4. Startbewijshouders

Alle zijspanrijders die bij welke bond dan ook een startbewijs hebben (MON, KNMV, BMB, VLM etc. etc.) moeten starten in de klasse startbewijshouders.

(Voorgaande jaren jaar ontvingen wij de meeste aanmeldingen in deze klasse. Wij hebben die toen opge-splitst in een klasse Startbewijshouders Inters en Startbewijshouders Nationalen. Deze mogelijkheid blijft ook in 2013 een serieuze optie.)

5. De Quadklasse in het “bijprogramma”

Eigenlijk kunnen we na de ervaringen van 2011 en 2012 niet meer spreken van een bij-programma. De quadklasse was in beide edities dan ook de klasse met daarin de meeste aanmeldingen. Reden voor MC de Wielewaal om vierwielers voortaan standaard op te nemen in het programma van deze wedstrijd. Alle quadrijders (zowel hobbyrijders als startbewijshouders) zijn van harte welkom.


Posted: 12:33, 18/11/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Ja dit weekend was voor Opa Bart een bewogen dagje in zijn lange crosshistorie.
33 jaar lang als actief zijspanbakkenist, met vele hoogtepunten,en meerdere titels.
Daarna 10 jaar lang letterlijk en Figuurlijk als vaandeldrager van onze 3 kleur, in binnen en buitenland, en nu de laatste 7 jaar als initiatiefnemer van Kids and Sidecars.
Eigenlijk is dit werk nog lang niet af, maar de druk wordt nu een beetje te groot voor mij, en wil ik graag een beetje van mijn vrijheid terug.
Ik denk dat dit een goed moment is om het stokje over te geven aan mensen die ook dik hun sporen hebben verdiend in de zijspansport, en die wat nieuwe impulsen kunnen toevoegen aan dit prachtige project.
Ik wil op deze manier nogmaals de mensen die ons hebben gesteund op wat voor manier dan ook, hartelijk bedanken, en vragen dit vooral te blijven doen.
Een van mijn grootste wensen van dit project is in vervulling gegaan en dat is dat de KNMV
onderleiding van Johan Becker onze activiteiten zal steunen en samenwerken om dit project
uit te breiden, en ook de MON schuwt een samenwerking niet!
Ook nog iets over de opstapgag zelf;
We hadden een zeer goede opkomst van diverse gevormde teams, zowel groot als klein, nog aangevuld met een aantal Quads en PWtjes,
Dit kwam ons goed van pas want we hadden een record aantal inschrijvingen bij deze
11e editie van maar liefst 140 personen.
Dit leidde tot wat langere wachttijden, en er moest sneller gewisseld worden.
Mede geholpen door de weergoden werd het een geslaagde opstapdag, en kwamen we
na een gezamenlijke maaltijd (geheel verzorgd door de Sidecarparty) toe aan onze Kampioens-
huldiging. De Uitslag is elders op onze site te vinden.
Aan het eind werd de  Ton v Heugten Bokaal uitgereikt aan Gerda Meijerman.
Gefeliciteerd Gerda.
Rest me nog iedereen, maar zeker de teams, te bedanken voor een prachtig fotoboek, een leuk cadeau en een prachtige bos bloemen voor mijn Vrouw!!

Hartelijke groeten,
Bart Notten


Posted: 22:35, 12/11/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer