Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

hoe overleef ik mijn ouders


ouders die je altijd steuen, helpen. ouders die alles voor je kopen. een sprookje als je het mij vraagd. op deze blog vind je verhalen en tips over ouders, want ouders denken dat ze het moeilijk hebben, maar wij kinderen kunnen het net zo moeilijk hebben! heb je een eigen verhaal? stuur het op naar: laura-sterkenburg@hotmail.com en wieweet komt het op mijn blog.

Home | My Profile | Archives | Friends

kind of huisdier?

Posted at 19:22 on 25/9/2011

serieus!?

Er wordt hierboven dan wel een grapje gemaakt, maar er zijn kinderen die ongeveer zo worden behandeld! Kindermishandeling vind ik niet kunnen, jij wel? Word jij mishandeld? Of wil je gewoon je verhaal kwijt over wat dan ook, neem dan eens een kijkje op: http://www.kindertelefoon.nl/ . Het heeft mij ook erg veel geholpen toen ik problemen had en ze helpen me nogsteeds! Je kan naar ze bellen, mailen en noem maar op. Ik zelf vind het een geweldige site voor kinderen om hun hart te luchten of om gewoon advies te krijgen. Niet alleen over ouders, maar ook over onderwerpen zoals: liefde, vriendschap of een 'tienercrisis'.

Voor vandaag stop ik weer met schrijven. Ik probeer zo snel mogelijk weer te schrijven hoor!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

first note

Posted at 11:54 on 24/9/2011

Mijn eerste stukje tekst! Ik begin meteen maar met het onderwerp van mijn blog: ouders. Wat kunnen ouders soms lastig zijn! Maar toch hebben we ze nodig voor alles. In mijn blog komen allerlij onderwerpen voorbij die kunnen afspelen tussen ouder en kind. Als je zelf een verhaal of vragen hebt, kan je het me mailen en komt het misschien wel op mijn blog. En als je nog een leuk onderwerp hebt, mail ook maar! ik ben in voor alle ideeën.

Voor vandaag kon ik niet veel schrijven, want ik zit in de bieb en zoveel tijd heb ik niet.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer