Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kiekjes

30/1/2011 - Even mijmeren

Tijdens een fietstochtje kwam ik langs de plas. Ik had 'm al eens vanaf het fietspad zien liggen, maar nu scheen de uitbundige winterzon op de gouden rietkraag en lonkte de aanblik me om even af te stappen. Ik had er ooit eens gevist, maar zonder veel resultaten. Ik nam me voor om in het voorjaar weer eens terug te keren met mijn hengels. Wie weet wat er zich allemaal onder het rustige wateroppervlak bevindt?

Langs de wallekant aan de linker overzijde stond een groepje wilgen waarvan de zwiepende tenen verlangend naar de hoge wolken reikten. Die waren hard toe aan een degelijke pedicure beurt, want als er straks een zware storm zou komen kon er wel eens iets gaan knakken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/12/2010 - Wintertijd

Een wandeling door het park tijdens een sneeuwbui. Ik raakte haast verdwaald in die kleine wereld.

Een winterse omlijsting maakt de oude stad nog meer pittoresk. Deze kiek komt wel in aanmerking voor kerstkaart.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/9/2010 - Lijnen

Het was tijdens een fietsvakantie dat ik in het station van Trier in Duitsland terecht kwam.

Op een plaatselijke camping was mijn tent gelegen onder deze hoogspanningsmast. Niet erg gezond om er lang bij in de buurt te blijven, want na zo'n 15 jaar zou men er Alzheimer aan over kunnen houden. Maar voor een nacht heb ik er mijn hersens aan gewaagd en schoot ik dit plaatje.

Deze duiven hadden zo te zien nergens last van

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

20/9/2010 - Wilde planten

Tijdens de zomermaanden ging ik er regelmatig op uit om de natuur met de (macro) lens proberen vast te leggen. Hier drie plaatjes daarvan:

Jakobskruikruid is een plant die boeren niet graag op hun land zien. Wanneer het vee ervan eet kunnen ze vergiftigd raken en eraan dood gaan. Jammer, het is best wel een mooie plant

De knikkende distel is een stekelige plant die wel een meter hoog kan worden.

Vogelmuur is weer een nietig klein plantje dat je vertrapt voordat je 'm ziet. De kippen vinden dit plantje en haar zaden niet te versmaden en mogelijk andere vogelsoorten ook. Voor de mens is dit ook een van de smakelijkste 'onkruiden.' Heerlijk in salades.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Een album met foto’s van alledag; huizen, mensen, straten, dieren, natuur en vakanties. Maar ook bewerkte foto’s,aangevuld met opmerkingen en mijmeringen.

«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
.
Alan Quasha
Quasha Harken

Friends

• musiclover4321
Hosting door HQ ICT Systeembeheer