Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kiki Diablo

Sollicitatie 1

21:24, 10/10/2011 .. 0 comments .. Link
Werkloos zijn is klote. Gelukkig weet ik er alles van af. Lekker vacatures zoeken op internet en een brief er achteraan, hopen dat je op gesprek mag kopen. Toevallig kwam ik vacature tegen voor president van ons land. Ik heb de volgende brief er naar gestuurd.

K.P. Vriesinga
Ut Fryslan

B.E.A. Trix
& overige kamerleden
Den haag

Betreft: President van Nederlandse Koninkrijk.

Mijn interesse werd gewekt toen ik vanmorgen in de trouw de vacature las waarin de er een nieuwe president voor onze heilige koninkrijk werd gezocht. Hoewel ik de krant de trouw niet helemaal vetrouw, wil ik toch op deze vacature gaan reageren.

Mijn naam is K.P. Vriesinga. Vele mensen zien mij als een simpele jongen die in de grootste stad van Fryslan is geboren en getogen. Hoewel mijn enkel een MBO diploma heb gehaald, heeft de politiek en de koninklijke familie mij altijd gefascineerd. Tijdens mijn school werd ik geroemd voor het feit dat ik simpel kon nadenken. Veel mensen vinden het moeilijk om simpel na te denken. Zoals de grootste voetballer die nederlands ooit heeft een zei:

“ denken is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel denken”

De vele leraren die ik in mijn imponeerde schoolperiode beaamste dat ik misschien wel een genie was. Om er zeker van zijn , dat ik net zoals Geert Wilder of Leo Beenhakker maar wat verzin, heb ik al mijn leraren, met toestemming, in de bijgevoegde Curriculum Vitae.

Doordat er op dit moment vele problemen zijn in Nederlands, denk ik dat ik zeer geschikt ben voor deze functie. Het probleem van iedereen is dat er veel te moeilijk gedacht. Zo zou de F-16 die al jaren ons luchtruim verdedigt vervangen moeten worden door een nieuwe exemplaar. Volgens betrouwbare bronnen( geen www.trouw.nl) zouden deze toestellen nog al aardig in de prijzen schieten, terwijl het rijk al zoveel te korten heeft. Nederland heeft genoeg F-16’s om de derde, de vierde en misschien de vierde wereldoorlog te winnen. Mijn idee was dan ook om gewoon wat japanners in te huren, en deze als kamikaze piloten te gebruiken.

Verder worden in het dagelijkse leven veel gezeurd over de vele bekeuringen die worden uitgeschreven. Mijn idee is dan ook om overtreden van de wet te belonen. Wanneer iemand te hard rijden, mag hij dat de volgende keer doet. Helaas weet deze niet dat de flitspaal er gewoon blijft staan of dat er nieuwe autos worden gebruikt. Juist, een auto met een flitspaal op het dak. Aan het eind van de jaar krijgt de overtreder een grote rekening van alle bekeuring welke hij heeft begaan. Hierin moet dit bedrag binnen 24 uur zijn overgeschreven. Dit spekt de staatskast zoveel, dat we van het overgebleven geld wat nieuwe F-16 kunnen aanschaffen voor in het Kazattenmuseaum, liggend aan de afsluitdak.

Een oplossing voor werkloosheid heb ik ook. Omdat de aarde op warmt(bron: www.donaldduck.nl) kunnen we werklozen de dijken laten verstevigen voor een honger loon. Natuurlijk moet hier toezicht op worden gehouden, om te kijken of de werkzaamheden voorspoedig verlopen. Wanneer deze mensen niet goed hun best doen, kunnen we ze meteen in zee dumpen. Dat creëert meer werkgelegenheid, en minder kosten voor de overheid.
Natuurlijk zijn dit nog maar een paar oplossing die ik bied. Wanneer ik president wordt van ons kikkerlandje, beloof ik, dat elke mensen elke dag uit bed stapt er trots is op zijn land. Graag zou ik in aanmerking komen om deze sollicitatiebrief mondeling toe te lichten. Hoewel naar zoveel argumenten dit mij niet meer nodig lijkt. Voor meer informatie verwijs ik u naar het bijgesloten Curriculum Vitae. Ik hoop spoedig iets van u te vernemen.
Met vriendelijke groet

Klaas Pieter Vriesinga

PS: Geachte koningin,

Ik ben altijd een groot bewonderaar van u geweest. Ik weet zeker dat u na het lezen van mijn brief meer informatie wilt ontvangen. U zal daarom informatie opvragen bij politie en dergelijk. U zult hier wellicht toch een kleine strafblad vinden. Ik wil u er toch nog het een en andere over vertellen.

1. Seks met minderjarige:

Beste koningin, alsof u nooit jong bent geweest,

2. 45 KM per uur te hard gereden, de boete is nog niet betaald.

Beste koningin, kredietcrisis, doet u er wat aan?

3. Duitsers neer geschoten tijdens een stapavond op zaterdag.

Beste koningin, Het waren Duitsers, wat moest ik anders

Dus mocht ik ooit president worden van dit mooie land, dan koop ik voor iedereen een prive eiland en beloof ik een mooi leven.

Mijn Baan 1

21:20, 10/10/2011 .. 0 comments .. Link
Mijn baan

Iedereen zal het op een dag moeten; werken. Vele mensen zijn geboren om te werken. Ze laten daar bijvoorbeeld school voor schieten om lekker vroeg geld te verdienen. Geld om handen is altijd fijn. Laat ik maar gewoon meteen met deur in huis vallen. Mijn baan is zo fucking ongelofelijk.

Laat ik mijn eerste collega dan maar meteen gaan voorstellen. Zij is een wannabe model chick. Om eerlijk te zijn is ze ook wel heel knap en iedereen zou het op haar kunnen doen. Hoewel ze knap is, is ze ook compleet nutteloos. De hele dag is ze met haar haar bezig om te kijken of het wel goed zit. Wanneer ze klaar is met het haar, komt de make up weer te voorschijn. Het enigste wat ze doet is aan haar zelf denken. Ze is zo dom als een stoeptegel en ik vind het knap dat ze nog nooit is vergeten hoe ze moet ademen.

 Mijn andere collega is het tegenoverstelde. Ik ben van mening dat ze misschien wel een van de slimste persoon op aarde is. Haar carrière mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat ze zo slim is, kan ze alles worden wat ze wil. Op een schaal van 1 tot 10 zou ik haar een 0 geven. Omdat ze niet echt vrouwelijk is vraag ik me soms wel eens af of ze wel doucht.

Maar het juweel van de menigte moet wel de junk zijn. Volgens mij blowt hij voordat hij naar zijn werk gaat, tijdens zijn werkt en al helemaal na zijn werktijd. Het zit er waarschijnlijk niet in dat hij ooit heeft gematigd in de laatste 10 jaar. Terwijl hij nog maar 22 jaar oud is.
 Hij kleed zicht als een hippie uit het jaar 1960. Maar het ergste is nog wel dat hij zijn hond mee naar het werkt neemt. Elke dag moet ik naar zijn grote lelijke hond kijken. Soms lijkt het er op dat hij ook nog met zijn hond probeert te praten. Het ergste is, dat hij zowel de hond, altijd honger hebben. Dit heeft onze vele bezoeken gebracht aan de burger king en de mcdondalds.

In elk geval, ik rij deze lui rond in mijn auto en samen lossen we mysterie op.

Voorwoord 1

21:17, 10/10/2011 .. 0 comments .. Link
Welkom,

Ik zie de meeste mensen alweer denken: "hebben we deze klaphark weer met zijn blogs". En toch altijd lezen. En kijk daar doen we voor.

Het idee begon ergens 4 jaar terug. Ik kwam een keer dronken thuis en begon een stukje te schrijven. De aandacht was groot. Erg groot. Ik werd door mensen aangesproken,
aanbid en sommige gingen ze zelf van me houden. Nu weten jullie meteen de reden dat er nog nooit een blog is verschenen op deze site. Ik heb vroeger altijd geleerd dat
dingen gebeuren om een reden.

En zo bestaat de website in eens weer. Hier komen dus alle blogs op die ik ooit heb geschreven. Hoewel de meeste blogs wel op mijn hyves, wat toendertijd nog behoorlijke
hip was, heb ik nog een groot geheim voor jullie. Ik heb nog vele blogs staan die nog nooit zijn geplubiceerd zijn. Ik wil al deze blogs jullie niet onthouden en daarom
heb ik deze website weer in het leven geroepen. Het was even zoeken en jullie mogen van geluk gesprek dat ik hem tijdens de verhuizing weer tegen kwam. Als jullie net
zo veel plezier als mij hebben, zullen jullie die 5 minuten van je leven niet eens missen, en anders maar wel.

Adios,

Kiki Diablo

- sticking feathers in your ass doesn't make you a chicken

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Sollicitatie 1
Mijn Baan 1
Voorwoord 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer