Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn leven en alles er om heen.

Vandaag net zondag

Posted in Unspecified

Vandaag was net een zondag.

Hangen op de bank en helemaal niks doen. Opzich is niks doen niet erg maar vandaag zat ik er niet lekker bij in mijn vel.

Zou niet weten waardoor.

Vanmorgen zijn we naar Amsterdam gevaren. Daarna ben ik mijn bed nog even in gedoken omdat ik nog omviel van de slaap.

De logeerkamer opgeruimt en nog even met de honden op het terrein wezen spelen.

Samen met Bertus eten gemaakt en toen op de bank gaan hangen t.v. kijken.

Bertus ging om 9 uur al naar bed en ik ben ernaast een boekje gaan lezen. En ik kan niet in slaap komen vandaar dat ik nu ook hier aan het schrijven ben.

 

Gisteren belde mijn moeder op of ik wou helpen met mesten.Dus ik ben daarheen gegaan. Hebben we eerst nog de paarden gevoerd en toen zijn we een bakje koffie gaan doen.

Belde Bertus nog aan want die had de auto gewassen en was nog steeds aan het lossen.

Toen hij naar boord ging om te verhalen zijn wij de paarden gaan mesten en toen ben ik weer naar boord gegaan om naar Bertus zijn zus te gaan want die vierde haar verjaardag in haar nieuwe huis.

Daar mee gegeten en koffie gedaan.

Toen Lex opgebeld dat we daar nog even langs kwamen en de dag was weer om.

 

Morgen moeten we laden en Bertus heb s'avonds curus voor zijn licentie. Ik denk dat ik dan even naar mijn moeder ga en naar oma. Want voor oma moet ik haar verzekering nog na kijken i.v.m. dat ze verzekert is voor de tandarts en ze heeft een kunstgebit en nog een paar kleine dingen.

 

23:49 - 20/2/2006


Een konijn erbij.

Posted in Unspecified

Vandaag bij de dierenarts de shampoo voor Jacky haar huidallergie gehaald.

Daar waren we gisteren omdat Bo, Maat, Stoker en Herman gechipt moesten worden en omdat Jacky zich onder haar oksels helemaal kapot bijt en krabt en Stoker al 2 maanden een wond op zijn poot heeft wat maar niet over ging omdat hij daar aan bleef likken.

Was een duur geintje want voor alles bij elkaar was ik 200-, kwijt.

Maar ze zijn weer gechipt en we weten weer waar we aan toe zijn.

 

Daarna Faith uit school gehaald en naar oma toegegaan om boodschappen te gaan doen.

Nadat oma weer thuis gebracht was nog even met mama en Faith de dierenwinkel in om voor Jacky en Bo en nieuwe knuffel te halen, zodat al de oude die op waren eindelijk weg gegooit konden worden, en een Kong voor Jacky erbij. Voor Bo had ik er al besteld op internet en die was binnen gekomen en dat beviel me zo goed dat Jacky er ook 1 moest.

Maar om lang verhaal kort te maken, Faith stond bij de konijntjes te kijken en vond dat ene konijntje zo lief dat ze aan mama vroeg of ze hem alsjeblieft mocht.

Na wat te onderhandelen met haar over de verzorgen mocht ze hem hebben. Ze was helemaal dol gelukkig en heeft het beestje Mazzel genoemd.

Hok erbij en we konden op naar huis met auto volgeladen met boodschappen en konijn en toebehoren.

Onderweg nog even Chinees gehaald en Bertus opgebeld dat we bij mijn moeder zouden eten.

 

Na het eten had Bertus onze boodschappen mee naar boord genomen en had ik nog een bakje koffie gedaan bij mama.

Toen ben ik ook naar de overkant gegaan.

23:47 - 16/2/2006


Examen navigatie 1&2

Posted in Unspecified

Gisteren examen gehad in navigatie 1 & 2.
Had wel goed geleerd maar was s'morgens erg zenuwachtig. Moest met de trein naar Rotterdam toe en moest om 5 uur aanwezig zijn. vervolgens werd er om kwart over 5 vertelt dat ik om kwart over 6 aan de beurt was.
Ik had vervolgens nog even mijn examenstof doorgelezen en was al een paar keer naar beneden gegaan om een sigaretje te roken.
 
Om kwart over 6 kwam een man mij halen dat ik aan de beurt was voor het examen.
Kom een kamer binnen en daar zat de examinator mijn al op te wachten.
Ik had al eerder in deze vakken examen gedaan en die examinatoren vroegen eerst hoe de reis was geweest op wat voor schip je vaart enz. enz. Om je zeg maar gerust te stellen.
Maar nee hoor deze was gelijk van pats boem gaan met die banaan.
Ik was ook voor dit examen zenuwachtiger dan de vorige keer want als ik het nu niet zou halen dan had ik al mijn vakken over moeten doen.
Op een gegeven moment wist ik echt helemaal niets meer en had de neiging om op te staan en uit het examen te lopen. En die man maar door gaan hoe zou je dit doen, hoe ga je dat oplossen, wat voor lichtkenmerk heeft die ton. helemaal gek werd ik ervan.
Ik heb echt met tranen in mijn ogen op dat examen gezetten van ik weet het wel maar nu niet.
Geluukig was het examen na 5 kwartier eindelijk voorbij en moest ik weer in de wachtruimte gaan zitten tot ik geroepen werd om te horen of ik geslaagt was of niet.
 
Ik had er een erg zwaar hoofd in vooral omdat die man naar me toe kwam en zei als ik de volgende keer examen zou doen voor ruime vaarwateren dat ik dan een keer met iemand mee moest gaan varen. Toen wist ik eigenlijk zeker dat ik gezakt was.
 
Vervolgens werd ik geroepen om naar de examencommissie te gaan, want die zouden mij me cijfer vertellen.
Kom ik daar binnen zegt die man gelijk van 'ik heb erg vervelend nieuws voor je'. Ik zei dus van laat me raden ik ben gezakt. Hij zei 'ja maar alleen voor navigatie 2 . U heeft navigatie 1 gehaald en dat betekent dus dat u schipper rivieren kanalen en meren bent en dat u hiervoor u diploma voor kunt aan vragen. ander kan u voor navigatie 2 een herexamen gaan doen in mei.
Ik was opgelucht dat ik nu in ieder geval niet al mijn vakken over hoefde te doen en vertelde die man dat hij me in mei dan weer zou zien.
Vervolgens heb ik iedereen op gebelt dat ik nu een halve schipper ben.
 
Op naar mei en dan maar hopen dat ik dit laatste vak ook haal!
Dan ben ik namelijk schipper alle binnenwateren en mag ik overal in nederland varen.

01:39 - 16/2/2006


Description
Soort dagboek waar ik mij dingen van af kan schrijven. Kunnen leuke maar ook vervelende dingen zijn. Of grappig maar ook verdrietig. Ligt er net aan wat ik mee gemaakt heb.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Vandaag net zondag
- Een konijn erbij.
- Examen navigatie 1&2
Hosting door HQ ICT Systeembeheer