Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
my stories

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Loverboy

Het begon allemaal een maand of 2 geleden. Ik was opzoek via een site naar iemand (een goede vriend van me die opeens niet meer reageerde op berichtjes etc.) en kreeg een vriendschapsverzoek van een jongen die ik totaal niet kende. ik heb even met hem gepraat en het klikte wel dus ik heb zn vriendschapsverzoek geaccepteerd. we hebben een paar dagen lekker kunnen praten zonder dat er enige problemen waren. DIe kwamen pas toen hij erachter kwam dat ik een vriend had. 

Op het moment dat hij daar achter kwam werd het erger en erger. Het begon nog heel onschuldig. zeg is dat je van me houdt etc. maar dat werd met de dag erger. nog geen week later was het "als je geen foto van jezelf stuurt pleeg ik zelfmoord en is het allemaal jou schuld." zo is het een paar maanden gegaan en ik werd er helemaal gek van. Een paar weken later werd het " als je niet met me afspreekt pleeg ik zelfmoord" dus heb ik met hem afgesproken op een redelijk openbare plek. Daar was ik al blij dat het een normale jongen bleek te zijn maar ik voelde me niet op mijn gemak. Toen hij handtastelijk werd wou ik zo snel mogelijk werg maar dat ging vrij lastig. Een paar dagen nadat we afgesproken hadden werd het dat ik het uit moest maken met mn vriend om te zorgen dat hij geen zelfmoord zou plegen. Toen ik daarop weigerde werd hij helemaal boos en zou hij het wel even regelen. Hij heeft van alles screenshots gemaakt maar wel gezorgt dat dat van hem niet te zien was met het dreigen.Door een simpel vriendschapsverzoek op facebook heeft hij zo genaamd alles verteld en heeft mn vriend het dus uitgemaakt.

Toen ik die middag nog naar mijn vriend ging om te vertellen wat er was gebeurt en hoe het was gegaan heb ik hem de  berichten laten lezen die ik nog had en was hij nogsteeds boos op me maar snapte me wel meer dan daarvoor. Hij wou me er nu heel erg mee helpen doordat die jongen net had gezegd dat hij de foto's en alles online wou zetten. Daar was ik al gigantisch blij mee. Die dag heb ik ook alles verteld aan mijn ouders. DIt was allemaal afgelopen zondag.

De dag erop ben ik heel vies uitgevallen in de klas en mijn hele klas weet het nu dus ook maar daar heb ik eigenlijk geen problemen mee. Mijn mentor weet het ook en heb met hem gepraat. iedereen gaf mij het advies om naar de polite te gaan. Ik heb daar een gesprek gehad en gehoord waar ik allemaal nog aangifte kon doen. Dat was best wel veel en moest wel nog even nadenken met mn ouders of ik aangifte ga doen. Hij dreigt nu weer steeds met dingen als "als je niet reageert kom ik naar je huis en steek ik me voor je eigen ogen neer." Ik maak weer overal screenshots van om te zorgen bewijs heb voor de politie.

Gelukkig heb ik geweldige vrienden die me hier doorheen helpen en goed voor me zorgen om af en toe langs te rijden, veel langs te komen en me gerust te stellen over alles.

Ik hou jullie op de hoogte. 

-xoxo-


Posted: 10:14, 6/11/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer