Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
klaar!

Home - Profile - Archives - Friends

Update: een jaar later...

Posted on 14/7/2009 at 16:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het mooie van een weblog is dat je de gedachten waar je op dat moment mee loopt van je af kan schrijven en daardoor (althans in mijn geval) een plaatsje kan geven.

Ik ben inmiddels bijna een jaar verder, en zit hier heerlijk in de zon in mijn tuin alles nog eens terug te lezen (vorige blogs) en te overdenken.

Vorig jaar zomer was mijn "vrijgezellenzomer" al heb ik dat toen niet zo ervaren maar feitelijk was het wel zo, ik heb hier en daar wat kunnen snoepen, wat zo tussendoor (ja je leest het goed kom ik zo op terug) best leuk is. En eigenlijk voor jezelf ook behoorlijk leerzaam en positief.

Inmiddels heb ik een serieuze relatie, ik had niet verwacht dat dit zo snel kon gaan maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het gaat om de jongedame uit een eerdere blog van mij. Zij kwam nieuw instromen op de opleiding die ik ook volg, en vervolgens ontstond er bij mij een gevoel dat ik niet eerder gekend heb. Ook bij haar kwamen deze gevoelens opzetten en na korte tijd waren wij hevig verliefd. Inmiddels wonen wij nu twee weken samen in mijn heerlijke huis. Met als gevolg dat we aan een nieuwe toekomst samen zijn begonnen met veel veranderingen maar vooral ook sterker wordende liefde! Heerlijk overweldigend gevoel is dit.

Ik ben een twintiger, ik heb een leuke baan, doe een leuke studie, materialistisch gezien mag ik niet klagen, ik heb een leuke familie en ook vrienden en kennissen genoeg. Ik kom nu in de fase dat ik afscheid neem van het grote sociale en onrustige leven en dat ik op zoek ben naar rust en stabiliteit in mijn leven. Toevallig kwam ik vandaag een artikel uit de volkskrant tegen dat ging over het feit dat de twintigers van nu saai zouden zijn in vergelijking met de twintigers van twintig jaar geleden. Verschillende twintigers kwamen aan het woord (alleen studenten overigens) en die spraken dit tegen, ik ben zelf ook van mening dat dit niet zo is, wel kan ik zelf zeggen dat ik stabilieteit samen zoek om zo verder te gaan met het leven waarin nu ontzettend veel verwacht wordt maar waar ook veel kansen liggen voor ons. Maar dit leven is absoluut niet saai te noemen!

Waar ik geen intresse in heb is lange nachten stappen, coma zuipen, drugs proberen, wisselende contacten en ordinaire en extreme mensen. Maar of je dan gelijk saai bent?!?

Weet je wat pas saai is... als verekeringsagent (hoe dat ook genoemd mag worden) langs de deuren gaan om een overlijdensverzekering te verkopen. Ik vertel de beste man dat ik op dat moment niet geintresseerd was en niet van plan was om op korte termijn te overlijden. waarop de man fel reageerde en mij "dood"leuk wist te vertellen dat mijn leven ieder moment voorbij kon zijn (als ik de straat overstak voor mijn huis), heerlijke verkoopstrategie! Ik hoop maar dat hij zichzelf goed verzekerd heeft want dat kan nooit lang meer duren.

Een vraag die me nu binnenschiet is of dat die nee-nee stickers ook gelden voor verkopers aan de deur? Ik ga het eens voorstellen ergens!

Het leven is genieten mits je er zelf iets moois van maakt


datingsite

Posted on 28/9/2008 at 21:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het is eind april je bent net twee maanden vrijgezel (lees ingeruild voor een ander) je zelfvertrouwen ligt op het niveau van een bejaarde die op de snelweg rijdt  en je hebt toch de behoefte aan contact van de andere sexe....

 

Tsja wat doe je dan? Een datingsite natuurlijk!!! Ik had er op wat forums over gelezen dus hoppakee here I come!! Ik ingeschreven, mijn favoriete bezigheden opgeschreven, foto's erop geladen, mijn do en dont's ingevuld haha!! en ja hoor ik kon gekoppeld worden!

 

Nou mijn eerste match.... spannend! Hoe pak je zoiets aan? Ik had geen idee.... maar goed voordeel is dat je vaak wordt aangesproken altijd handig , eigenlijk is het een beetje zoals de oude chatbox van vroeger als puber zijnde alleen dan nu met een wat duidelijkere insteek. Dus daar ga je, je probeert jezelf natuurlijk te onderscheiden en ja dat kan alleen met woorden en foto's!! Hoe oppervlakkig eigenlijk, maar goed wel erg leuk tijdverdrijf.

 

Met mijn eerste match heb ik na vier maanden nog steeds leuk contact, dit contact is begonnen als poging tot misschien een date en langzaamaan veranderd in een gezellig gesprek af en toe op het net.

 

Verder nog een match... wat een verhaal was dat zeg... maar goed paar keer mee afgesproken in het "echte" leven, maar dat was voor mij toch iets teveel van het goede , beetje teveel alcohol, teveel feest en te weinig diepgang, maar goed toch altijd leuk om te weten dat je nog steeds in de markt ligt natuurlijk , ook nu nog contact mee, en dat is op vriendschappelijke basis een stuk beter dan met andere intenties!!

 

Wat kwam er nog meer voorbij?

 

- de superalto

 

- de carrierevrouw die de rest van haar leven in het buitenland wilde gaan werken.... (wat doe je dan op een nederlandse datingsite? misschien schrikt dat mannen af)

 

- verder een hele lieve meid die op een andere manier bijna niet in contact komt met mannen

 

- de net gedumpte vrouw, haastig op zoek naar bevestiging (zelfde beetje als ik dus toen ik begon )

 

- de wat rondere vrouw, moet je niet naast mij zetten, want dan krijg je een heel erg de dikke en de dunne effect, is grappig voor een dag, maar daarna is de lol er ook vanaf

 

- De vrouw op zoek naar sex, twee keer gesproken en vertellen dat ze niet zo moeilijk is als het goed voelt....  ok.... dus maar niet gedaan, heb ook eergevoel.

 

- de eeuwige student, die meteen al afhaakte toen ik zei, dat ik het niet ideaal zou vinden om zelf op een studentenkamer te wonen. Ok dan niet.

 

- nog een andere student, die ik bij toeval ook tegen ben gekomen in het echt leven, die confrontatie was toch best grappig

 

Dit waren allemaal matches gebaseerd op mijn intresses en voorkeuren... dat zet je toch aan het denken dan . Leuk tijdverdrijf geweest, been there done that!!

 

Vrouwen zijn in het echte leven  toch veel leuker en mooier en boeiender!! Ik blijf bij mijn standpunt dat een datingsite leuk tijdverdrijf is, maar de liefde is uiteindelijk ver te zoeken hoor haha!

 

Dus als je je verveelt dan is het een aanrader, maar ben je op zoek naar liefde duik dan het echte leven in!!

 

Goed weer een ervaring rijker, dat dan weer wel

 

Cheers!


Dus toch! :D

Posted on 8/9/2008 at 21:16 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik heb hier wel het een en ander eerder geschreven over mijn liefdesverdriet en dergelijke, daar ben ik nu wel klaar mee. Dus dit keer niks over mezelf  of toch een beetje?

 

Maar feit is, dat ik iemand van het andere geslacht heb leren kennen, die ongeveer hetzelfde meegemaakt heeft als ik, uit elkaar gegroeid in de relatie, geen balans meer, beide andere kijk op de toekomst dus uiteindelijk uit elkaar gegaan. Het is voor haar iets korter geleden dan voor mij, maar feit is dat zij op dezelfde manier in het leven staat als ik. En dezelfde doelen in hetzelfde wereldje heeft als ik.

 

Een en al herkenbaarheid en wederzijds begrip  echt een heerlijk gevoel!! Iemand die je volledig begrijpt, zonder verdere uitleg! Ik denk dat ik hier een hele goede vriendin over aan ga houden, en misschien ooit nog wel meer? Al vind ik dat nu niet zo belangrijk.

 

En voor een volger van mij... het biertje drinken wordt in oktober  datum plannen we nog!


Zondag

Posted on 1/9/2008 at 00:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een drukke week achter de rug! Veel gewerkt dus de hele week vroeg weg en laat thuis, afgelopen week ook een gesprek gehad over een andere baan. Dit is een mooie organistie en weer totaal iets nieuws voor mij, maar ik twijfel, ik mag nu absoluut niet klagen maar toch knaagt er iets...

 

Vandaag was eindelijk een dag, dat ik helemaal niks op de planning had staan, en het was mooi weer! Ik heb eindelijk weer van mijn grote tuin gebruik kunnen maken. Ik heb bijna de hele middag in de zon gelezen, muziek op o.a. vangelis wat een heerlijke muziek is dat om over serieuze zaken na te denken en te onspannen. Totaal afgesloten van alle omgevingsgeluiden lag ik hier vanmiddag lekker omhoog naar de lucht te staren.

 

Hoog in de lucht zag ik een klein vierkant in een rechte baan de lucht doorschieten.... fascinerend vond ik het, ik kon niet onderscheiden wat het nu was... Totdat het opeens een bocht maakte en toen bleek het een grote roofvogel te zijn hoog in de lucht, prachtig om te zien hoe die zijn rondjes aan het zweven was, iets wat mij normaal niet zo snel zou opvallen, even later vlogen er twee hoog in de lucht, iets heel kleins maar toch mooi om naar te kijken.

 

Waarom schrijf ik dit op? Je maakt als mens dagelijks heel veel indrukken en dingen mee, iets wat goed en normaal is natuurlijk, maar juist dit soort kleine dingen zie ik veel te weinig vind ik, ik zie ze wel maar ervaar ze niet bewust of vergeet het snel weer. Dit is ook niet iets wat veel impact heeft op mij persoonlijk of iets anders natuurlijk, maar juist daarom is het zo mooi om daar van te kunnen genieten.

 

De nieuwe week breekt weer aan, problemen oplossen, personeel tevreden houden, veel mensen om mij heen, zaken regelen, verantwoording dragen, lange dagen bezig zijn met dit soort dingen waardoor ik minder stil sta bij de alle andere dingen om mij heen. Maar ook daar geniet ik van gelukkig :D.

 

 


Zondag

Posted on 1/9/2008 at 00:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een drukke week achter de rug! Veel gewerkt dus de hele week vroeg weg en laat thuis, afgelopen week ook een gesprek gehad over een andere baan. Dit is een mooie organistie en weer totaal iets nieuws voor mij, maar ik twijfel, ik mag nu absoluut niet klagen maar toch knaagt er iets...

 

Vandaag was eindelijk een dag, dat ik helemaal niks op de planning had staan, en het was mooi weer! Ik heb eindelijk weer van mijn grote tuin gebruik kunnen maken. Ik heb bijna de hele middag in de zon gelezen, muziek op o.a. vangelis wat een heerlijke muziek is dat om over serieuze zaken na te denken en te onspannen. Totaal afgesloten van alle omgevingsgeluiden lag ik hier vanmiddag lekker omhoog naar de lucht te staren.

 

Hoog in de lucht zag ik een klein vierkant in een rechte baan de lucht doorschieten.... fascinerend vond ik het, ik kon niet onderscheiden wat het nu was... Totdat het opeens een bocht maakte en toen bleek het een grote roofvogel te zijn hoog in de lucht, prachtig om te zien hoe die zijn rondjes aan het zweven was, iets wat mij normaal niet zo snel zou opvallen, even later vlogen er twee hoog in de lucht, iets heel kleins maar toch mooi om naar te kijken.

 

Waarom schrijf ik dit op? Je maakt als mens dagelijks heel veel indrukken en dingen mee, iets wat goed en normaal is natuurlijk, maar juist dit soort kleine dingen zie ik veel te weinig vind ik, ik zie ze wel maar ervaar ze niet bewust of vergeet het snel weer. Dit is ook niet iets wat veel impact heeft op mij persoonlijk of iets anders natuurlijk, maar juist daarom is het zo mooi om daar van te kunnen genieten.

 

De nieuwe week breekt weer aan, problemen oplossen, personeel tevreden houden, veel mensen om mij heen, zaken regelen, verantwoording dragen, lange dagen bezig zijn met dit soort dingen waardoor ik minder stil sta bij de alle andere dingen om mij heen. Maar ook daar geniet ik van gelukkig :D.

 

 


vrijheid!!

Posted on 25/8/2008 at 20:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik kijk om mij heen, ik zie alleen maar natuur aan mij voorbij komen, bomen, weilanden,koeien, schapen, heide, bos, een zon die ondergaat, een verdwaalde hardloper, een eenzame wandelaar en ik.

 

Terwijl het asfalt onder mij door raast, kijk ik ingespannen vooruit, ik ga tot het randje op mijn fiets, alle gedachten zet ik ondertussen op een rij, ik hoor coldplay uit mijn oordoppen. Ik plaats alle onderwerpen in de vakjes waar ze thuis horen, terwijl ik steeds harder fiets. Ik zet mijn muziek even uit... Ik hoor mijn banden razen, de wind fluiten, de krekels ratelen, de bomen ruizen, mijn ademhaling harder gaan. Maar ik kan nog harder, zet mijn muziek weer aan, zet mijn zonnebril weer op en trap het oneindige in. In de verte zie ik mijn "nieuwe" dorp alweer liggen. Ik ga nog harder heb de wind in mijn rug, rechts een tracker die het gras aan het maaien is, links alleen maar horizon. Wat is dit toch een mooi land, en wat zie ik daar toch iedere dag te weinig van.

 

Woensdag weer? hoor ik tegen mezelf zeggen, ja woensdag weer.

Nog geen minuut later ben ik terug in de bewoonde wereld, de gekte van een dorp met al zijn voor- en nadelen, iedereen die verantwoording vraagt, alles wilt weten over een ander en praat over een ander. Maar ook de gezelligheid, de mensen die een praatje maken, de verenigingen die weer begonnen zijn. Ik begin de mensen te waarderen hier, andere mentaliteit dan ik heb, maar wel gemoedelijk en gezellig.

 

Dit is voorlopig mijn thuis, dat was het overigens al bijna drie jaar, maar pas nu voelt het ook steeds meer zo.

 

En mijn ex? Die bedank ik voor het laten inzien van het niet bijelkaar passen. Een wonder hoe wij nu nog met elkaar omgaan, ik verwijt haar nog wel dingen natuurlijk maar ik heb die kunnen plaatsen en ook zij heeft het moeilijk gehad, en nu nog met een aantal dingen. Ik voel me sterker dan ooit, en ik kan haar weer aan, sterker nog ik ben de oude gevoelens de baas. Want ik voel ze niet meer, ik heb twee keer fijn met haar gepraat nu, en ja het is cliche maar het is echt beter zo, voor beide.

 

Ik ben weer thuis :-).


me, myself and I

Posted on 11/8/2008 at 00:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik schreef hier afgelopen twee weken al mijn gevoelens, gedachten en frustraties over mijn ex en leven op. Ik heb deze bewust allemaal verwijderd, door op internet er veel met onbekende mensen over te praten, heeft mij dit weer tot nieuwe inzichten gebracht. Voor het eerst sinds maanden komt het gevoel van de charmeur uit te hangen weer naar boven. Ik ga niet te hard van stapel lopen en doe het rustig aan. Maar zo stapje voor stapje komt de "oude" geest van mij weer terug

klaar!

Posted on 10/8/2008 at 12:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Klaar!

Klaar met schrijven.

Klaar met denken.

klaar met piekeren.

klaar met hopen.

klaar met die spiraal.

been there, done that  geweldige uitspraak!

 

de knop is eindelijk om  en terugdraaien is geen optie!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer