Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Klaar Terwijl U Wacht. De Films

23/6/2011 - Klaar Terwijl U Wacht. De Films

"Klaar Terwijl U Wacht" speelt zich af in en rond een klussenbedrijfje, waar de klussers Jouke (van Wieren) en Dirk (Elzinga) het niet zo nauw namen met de regels en een zwart klusje zeker niet uit de weg gaan. Ronnie (Tielenburg) die het hele bedrijfje een beetje fatsoenlijk draaiende probeert te houden, is dankzij de twee vette klussers altijd en overal het slachtoffer van. Dan is er die geobsedeerde belastinginspecteur (Rene Soethout) met z’n niet al te slimme secretaresse (Gea Kooij) die het klussenbedrijfje met de grond gelijk wil maken. En vervolgens worden die weer in de gaten gehouden door een raadselachtige psychiater (Petra Soethout) die iedereen tegen elkaar op loopt te stoken. Dit alles zorgt voor de meest hilarische situaties. Kortom: Een onvergetelijke, unieke en tijdloze serie waar je blijvend van kunt genieten. Op deze site kunt u alle 5 lange films bekijken. Kijk >>hier<< voor meer achtergrondinformatie. ============================================================================================================= De Film 1. "De Kennismaking" (70 min.) Na lange tijd ontmoeten Jouke en Dirk elkaar weer en besluiten samen een klussenbedrijfje te beginnen. Bij de kapper ontmoeten ze Ronnie die net op dat moment wordt ontslagen wanneer hij Jouke’s haar verknipt. Jouke en Dirk bieden Ronnie een baan aan als administrateur van het bedrijfje. Ronnie neemt de baan aan, en dat is het begin van een hoop ellende. Jouke en Dirk gebruiken Ronnie hoofdzakelijk voor hun eigen gemak en lol. Hij moet onder de grond en maakt kennis met een afvoer, hij krijgt op de kinderboerderij voor het eerst door dat Jouke en Dirk niet helemaal te vertrouwen zijn, hij krijgt een muur op het lichaam, Jouke en Dirk besodemieteren hem met leugens rond een bootje en Ronnie maakt voor het eerst kennis met een belastinginspecteur die er van alles aan doet om het frauderende klussenbedrijfje aan de grond te krijgen, inclusief de medewerkers. En dat is allemaal nog maar het begin van een lange reeks avonturen rond het meest bekende klussenbedrijfje van Leeuwarden.

Klaar Terwijl U Wacht de Film 1. "De kennismaking" from Klaar Terwijl U Wacht on Vimeo.

De Film 2. "Een klus te zwart" (74 min.) Jouke en Dirk beunen er in deze film flink op los. Even oppassen op een garage levert hen duurdere auto's op. Het onverantwoord tatoeëren van klanten maakt hen ook niets uit. Roken kan ook weer overal dankzij hun uitvinding van een mobiele rokers-afzuiginstallatie en ga zo maar door. En Ronnie??? Die krijgt een boom op z'n nieuwe auto. Een volgende auto wordt in de prak gereden, hij belandt in een rolstoel en tot overmaat van ramp moet hij aan de belastinginspecteur bewijzen dat alles wel legaal gaat. En die belastinginspecteur gaat wel heel ver om zijn zin te krijgen. Ellende op ellende dus.

Klaar Terwijl U Wacht. De Film 2 from VideoCenter on Vimeo.

De Film 3. "Een nieuwe baas?" (82 min.) Dankzij een slim plannetje en de hulp van zijn secretaresse heeft de belastinginspecteur het voor elkaar gekregen om de baas te worden van het klussenbedrijfje. Zo kan hij de frauderende klussers beter in de gaten houden en ze aanzetten tot criminele activiteiten. Op die manier wil hij het bedrijfje kapot zien te maken. Maar natuurlijk weten Jouke en Dirk het altijd weer voor alles en iedereen te verknoeien. De naïeve Ronnie vertrouwd helemaal niemand en raakt verzeild in allerlei rare situaties. Of de belastinginspecteur het als de baas van het bedrijfje volhoudt is nog maar de vraag. Zeker wanneer Jouke en Dirk een eind weten te maken aan de trots van Leeuwarden. Namelijk de Avero Toren.

De Film 4. "De jacht begint" (62 min.) De belastinginspecteur heeft het helemaal gehad met dat klussenbedrijfje en gaat over tot drastischer maatregelen. Namelijk de klussers uit de weg ruimen. Dankzij zijn secretaresse raakt hij in contact met een psychiater die niet alleen psychiater blijkt te zijn. Zij helpt de belastinginspecteur om met behulp van voodoo en het organiseren van zijn eigen uitvaart de frauderende klussers eens flink aan te pakken. Maar Jouke en Dirk gaan zoals altijd gewoon lekker hun eigen gang met hun levenswerk; namelijk Ronnie treiteren en zo weinig mogelijk presteren. Maar wanneer Ronnie wordt ontvoerd moeten Jouke en Dirk toch overgaan tot actie. En is die psychiater? Is die eigenlijk wel een psychiater? Of een mentaal begeleider? Of een uitvaartbegeleider? Of een......... enzovoort??

Klaar Terwijl U Wacht de Film 4. "De jacht begint" from Klaar Terwijl U Wacht on Vimeo.

De Film 5. "De ongrijpbare klussers" (70 min.) Dankzij Jouke, Dirk en Ronnie draaien de belastinginspecteur, zijn secretaresse en de psychiater langzamerhand compleet door. De belastinginspecteur en zijn secretaresse omdat ze het klussenbedrijfje niet kapot kunnen krijgen en de psychiater omdat ze haar baas van de belastingdienst niet tevreden kan stellen. Zij moet namelijk de belastinginspecteur controleren en er uit zien te werken vanwege zijn slechte geestelijke toestand. En datzelfde geldt voor zijn secretaresse. Die blijkt niet al te snugger te zijn en een last voor de belastingdienst. Om Jouke, Dirk en Ronnie te pakken te krijgen, wordt via een list zelfs Prinses Maxima gebruikt. Maar Jouke en Dirk weten ook dit alles weer te verknoeien in het voordeel van hun zelf. Zelfs Ronnie ontkomt nog steeds niet aan hun rot geintjes. Misschien dat de gelukkigste dag uit het leven van de belastinginspecteur wat vrede kan brengen tussen iedereen. Hij gaat namelijk trouwen met zijn secretaresse.

Klaar Terwijl U Wacht de Film 5. "De ongrijpbare klussers" from Klaar Terwijl U Wacht on Vimeo.

De Making off + Bloopers (22 min.) Een kijkje achter de schermen van de TV serie “Klaar Terwijl U Wacht” en een compilatie van alle bloopers. "Kerstmis voor iedereen" Kerstclip (4 min.) Kerstlied in het Liwwadders gezongen door Ronnie Tielenburg, Rene Soethout, Jouke van Wieren, Dirk Elzinga, Gea Kooij, Petra Soethout, Roland Tolsma en Ronald Elzinga. Kinderkoortje: Shaimie Tielenburg, Mark Soethout, Lyla Tielenburg en Melissa Soethout. Tekst en muziek: Rene Soethout www.klaarterwijluwacht.web-log.nl

Permanent Link

About Me

"Klaar Terwijl U Wacht" speelt zich af in en rond een klussenbedrijfje, waar de klussers Jouke (van Wieren) en Dirk (Elzinga) het niet zo nauw namen met de regels en een zwart klusje zeker niet uit de weg gaan. Ronnie (Tielenburg) die het hele bedrijfje een beetje fatsoenlijk draaiende probeert te houden, is dankzij de twee vette klussers altijd en overal het slachtoffer van. Dan is er die geobsedeerde belastinginspecteur (Rene Soethout) met z’n niet al te slimme secretaresse (Gea Kooij) die het klussenbedrijfje met de grond gelijk wil maken. En vervolgens worden die weer in de gaten gehouden door een raadselachtige psychiater (Petra Soethout) die iedereen tegen elkaar op loopt te stoken. Dit alles zorgt voor de meest hilarische situaties. Kortom: Een onvergetelijke, unieke en tijdloze serie waar je blijvend van kunt genieten. Op deze site kunt u alle 5 lange films bekijken.

«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Recent Posts

• Klaar Terwijl U Wacht. De Films

Links

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer