Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nederlandse Klantenservices

Voor Ziggo, Nederlands grootste kabelbedrijf, is een goede klantenservice erg belangrijk

Posted on 17/10/2013 at 11:24

Ziggo
Ziggo is een aanbieder van mediadiensten en communicatiediensten. Het is in Nederland de grootste aanbieder van kabeltelevisie. Het heeft 1,5 miljoen telefonieabonnees, voorziet 2,2 miljoen mensen van digitale televisie en verschaft 1,8 miljoen huishoudens met breedband internet. Het bedrijf Ziggobestaat eigenlijk pas sinds 2008. De bedrijven Casema, Multikabel en Essent Kabelcom (dat later @Home werd genoemd) zijn toen door Warbug Pincus en Cinven opgekocht en samengevoegd onder de naam ZIggo. Warburg Pincus en Cinven zijn private-equityondernemingen. Sinds de beursgang van Ziggo in maart 2012 hebben zij in een jaar tijd hun ZIggo-aandelen verkocht. Ziggo levert internet en telefoon, maar houdt zich vooral bezig met radio en televisie via de kabel.

Een basisabonnement van radio en televisie bij Ziggo bevat ongeveer 25 analoge en 60 digitale televisiezenders. Deze laatste kunnen alleen op een standaard televisie ontvangen worden met een aparte ontvanger en afstandsbediening. Ook is het mogelijk om een speciale televisie aan te schaffen. Nu zijn tegenwoordig veel nieuwe toestellen al voorzien van een digitale ingang.

 Klantenservice Ziggo
Er zijn meerdere mogelijkheden om informatie te krijgen over Ziggo. Ten eerste verschaft de website veel informatie over producten als televisie, internet, paketten, zenders, telefonie etc. Ook geeft het een overzicht van het entertainment dat je via Ziggo kunt verkrijgen, zoals een TV gids, on demand gids en muziek. Mocht je dan nog niet genoeg informatie hebben kunnen vinden, of nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Ziggo. De site heeft hier een aparte pagina aan besteed en zelfs een automatische online assistent waar je vragen aan kunt stellen. 
Informatie over het installeren, gebruiken, storingen en problemen en de administratie kun je hier terugvinden. Maar ook over de apparatuur en diensten is er informatie te vinden. Onder het kopje contact staat specifiekere informatie over de telefonische klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur te bereiken en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Dit kan gratis vanaf je vaste telefoonaansluiting bij Ziggo, maar vanaf een andere aansluiting betaal je minimale kosten. 
Mocht je nog persoonlijker informatie willen ontvangen dan een telefonisch gesprek dan kun je ook nog naar de Ziggo Studio. Deze winkel is gevestigd in Zwolle, Den haag en Utrecht, waar medewerkers klaar staan om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook is het hier mogelijk om producten en diensten uit te proberen en ze te kopen.

Gegevens Klantenservice
Ziggo heeft veel aandacht besteed aan een uitgebreide service voor de klant. Dit is dan ook erg belangrijk want het tevreden houden van je klanten is essentieel voor een bedrijf. Vooral voor een bedrijf als Ziggo, dat zowel radio, tv, internet en telefonie aanbied, producten en diensten die iedereen in heel Nederland wel gebruikt. Om zo snel mogelijk informatie van een klantenservice te krijgen kun je de site van een bedrijf afzoeken of de telefonische klantenservice bellen. Maar om de informatie van deze klantenservice snel bij de hand te hebben ben je meestal een paar stappen verder. Het handigst zou zijn als je een online overzicht had van bedrijven en hun klantenservice informatie. Dan heb je in een paar klikken de juiste gegevens. http://nl-contact.nl/ is een van die online sites die het makkelijker voor je maakt. Zo hoef je niet langer meer te zoeken op de site van het bedrijf of de papieren telefoongids uit te pluizen, maar heb je snel de juiste gegevens van een klantenservice zoals de telefonische klantenservice van Ziggo.


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer