Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Klevertjes writers ambition

Description

A Journal, een dagboek, wat maak je mee en what's new...


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Nou daar gaan we dan... mijn eerste weblog

Tja, een ambitie als schrijfster, ja misschien wel, misschien ook niet. Eigenlijk zou ik niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen, maar toch ben ik begonnen... Mijn eerste weblog.. Zijn er eigenlijk regels voor wat je mag schrijven of moet schrijven... Ik denk het niet dus ik doe het gewoon op mijn eigen, eigengerijde manier... Gewoon op z'n klevertjes... Feitelijk gezien ben ik van nature geen Klevertje... maar dat doet nog niet ter zake..

ik begin maar gewoon, met wat zo'n dag allemaal meebrengt.. Wie ben ik en wie zijn mijn Klevertjes..? Ik ben een werkende moeder,  41!  pas geworden, moeder van 2 hard opgroeiende jongens.. en gelukkig getrouwd..

Ik heb een stille ambitie tot het worden van een schrijfster van boeken, maar dat is nou net wat ik in het zakelijke leven helemaal niet doe... maar de ambitie is er, maar hoe ga je beginnen... Ach misschien dat ik gaande weg wel bedenk wat ik wil gaan doen en of ik wel een geboren schrijfster ben. Ooit heb ik een stukje geschreven, recht vanuit het hart, letterlijk... een reanimatie die ik heb uitgevoerd op een buurman die het helaas niet heeft overleefd... Dat recht uit je hart schrijven ligt me wel, maar bracht ook veel teweeg... De emoties die het bij andere oproept is onvoorstelbaar, maar ook mooi tegelijk. Eigenlijk is dat precies de emotie die ik teweeg wil brengen bij mensen, maar dan wel liever zonder dat ik het aan den lijve heb ondervonden.. We zien wel, ik hou jullie in ieder geval op de hoogte... het is niet de vraag OF ik een boek ga schrijven, alleen wanneer..

 

Tot later...

 

Sandra


Posted: 20:59, 17/1/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer