Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog KMD 6

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Pasfoto's

Een aantal spelers dient nog een pasfoto in te leveren t.b.v de nieuwe spelerspas. Zonder geldige spelerspas mag je niet spelen! De pasfoto kan je bij mij inleveren of opsturen naar KMD, graag z.s.m..  Het gaat om de volgende spelers:

Jan Pols
Peter Beukers
Geert Bouma

 

zie ook hier.

 


Posted on 23/8/2007 at 15:05

Seizoen 2007 / 2008

De gehele zomer heeft Paul benut om organisatie voor het nieuwe seizoen rond te maken. Zo heeft hij J.P. en Michel ter Averst als “bij hoge nood – invallers” vastgelegd, een nieuwe shirt sponsor geregeld en last but not least onze lijder voor het komende seizoen benaderd. Tinus “positivo” vd Schoor heeft op zaterdag toch niets beter te doen, dus was het voor Paul een eitje om hem wederom te contracteren. Bij café Locus Publicus werden de papieren onder het genot van een Leffe Brune en een Westvleteren Trappist getekend. Welcome back, Tinus.

De voorbereidingen zijn voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. De eerste trainingen zijn in petit comité afgewerkt. Alleen was het comité wel heel erg petit. Komende woensdag heren, om 20.30 uur en zaterdag as. om 12.00 uur. TRAINEN!

Hoe hebben onze balkunstenaars de zomer overleefd? Voor de meesten is dat nog een vraag. Daarom heeft Paul voor het nieuwe seizoen, nieuwe doelstellingen geformuleerd. Bij de eerste training werden deze in Powerpoint gepresenteerd. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hierbij de samenvatting.
(1)  De missie voor 07/08 luidt: creativiteit in dienst van het resultaat. Met Siep in de goal is “de nul” heilig.
(2)  1x per week op KMD trainen of 2x per week zelf trainen. Op conditie mogen we niet meer verliezen. Fitte spelers krijgen voorrang in de opstelling. Bij afkeuringen of bij vrij programma wordt er gezamenlijk getraind “om het balgevoel” en “teamspel”  verder te perfectioneren.
(3)  De nieuwe spelers zijn Gerard “Siep” Bouma  in de goal en Saunic “de Surinaamse kok” Kalansingh, waar het elftal hem nodig heeft. HJ “Hertog Jan” , zet mij maar linksback, vd Wetering.
(4)  De bevoegdheden van Tinus “positivo” vd Schoor: individueel spelersbegeleider op het mentale vlak, het voorlezen van de opstelling, het gevraagd en ongevraagd geven van tips en tricks, de krat onmiddellijk na afloop in de kleedkamer, de hapjes volgen dan iets later.
(5)  Afschrijven alleen bij hoge nood en voor vrijdag om 19.00 uur. Hoge nood is bijvoorbeeld als je niet meer kan plassen of als je vrouw moet bevallen, terwijl je niet weet of je de vader bent. IKEA, de Boogaerdt, “ik moet klussen” worden niet als reden geaccepteerd.

Jullie zien het heren. Paul was heel duidelijk. “Fitte” spelers bij de aftrap voor het nieuwe seizoen. “Ik begin de het seizoen met spelers die heb zien trainen”, riep Paul bij bullet 2.  Zo was hij na de eerste training bijzonder te spreken over de rol van Koen “the legend” Berkien op de training. “Wat goed dat hij zijn schoonzoon heeft benaderd om reserve keeper te worden”, “die gaat punten voor ons pakken”, riep hij. De Beer van Beers herkent u niet meer terug! Op knäckebröd en water is hij zeker 20 - 25 kg. afgevallen. Dat verklaart zijn hogere handels- en loopsnelheid. Marcel’s commentaar “nu Bas naar 3 is vertrokken, solliciteer ik naar de positie van linksbuiten”. Tic Tac Theo wisselt nog steeds op onnavolgbare wijze knappe passeerbewegingen af met ouderwets “happen” naar de bal. “Die nadert zijn vorm van het afgelopen seizoen al”. Alleen naar de bal blijven kijken, Theo, en NIET INSTAPPEN dan komt de rest vanzelf. Peter vd B. heeft net als Rick “James” Klunder, de hele zomer doorgetraind. Bij Rick kun je dat inderdaad duidelijk zien aan zijn strakke buik. Naar de vorm van de overige spelers is het gissen. Maar zo zegt Paul. “ze hebben nog twee weken” en “meer spelers, meer keuzes”.

Hoe dan ook, we gaan er weer een gezellig en sportief seizoen van maken. Volgende week meer nieuws over de nieuwe sponsor, de sponsorverplichtingen en de eerste oefenwedstrijd.

Sjoerd


Posted on 23/8/2007 at 14:56

Programma

Voor de komende weken staan de volgende bekerwedstrijden op het programma:

Datum

Tijd

Verzamelen

Thuisspelende ploeg

Tegenstander

1-sep

14.30

12.45

SPV '81 4

KMD 6

8-sep

12.15

11.30

KMD 6

RCL 13Posted on 23/8/2007 at 14:24
Hosting door HQ ICT Systeembeheer