Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
partyagenda

Description

feestagenda


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

vecino invites

Erotiek met een knipoog, dat zijn de sleutelwoorden op de volgende Vecino invites die wordt gehouden in Go Planet in Enschede. Sleezy djs en sexy acts op het podium, grote schermen waar zich van alles wat met erotiek te maken op geprojecteerd word en sleezy mannen en sexy vrouwen die rondlopen alsof ze uit de goedkope B-films zijn gestapt. Deze editie van dit concept van de Eastside Underground zal compleet in het teken staan van de Pimps & Hos, trek dus je foute kleding uit de kast,doe al je gouden kettingen en ringen om en stap in je eigen limousine richting Enschede.

De djs zullen op deze avond voornamelijk Jump, Hardstyle en Oldschool gaan brengen, met aan het eind lekkere Early Hardcore om de laatste beetje energie eruit te stampen. Speciaal voor deze editie zal er extra aankleding zijn die het thema versterken en zullen er meerdere standjes komen te staan waar je o.a. erotische hebbedingetjes kan halen en jezelf laten masseren. Zorg dat je deze editie niet gaat missen, trek je stoute schoenen en kleding aan en kom je lekker misdragen op deze Vecino invites.

Djs
Charly S
Sinds de opening van Outland is hij n van de residents van de megaclub in Rotterdam en staat komend jaar op tal van grotere feesten, lekkere Jump met een vleugje Oldschool tunes is zijn motto.

Darkraver
Eigenlijk heeft deze dj geen introductie nodig, Mister Sleezy himself, geef hem een fles bacardi en een stapel platen en het dak gaat er vanzelf af en komen de lekkerste stamp platen voorbij.

Dr. Rude
Deze dj uit Amstelveen staat bekend om zijn heerlijke Early Rave setjes maar zal op deze avond een nieuwe weg inslaan en zich totaal richten op de stevige Jumpsound. Dit jaar zal Dr. Rude vaker van zich laten horen als Jump dj en komen er zelfs nieuwe produkties aan .

The Drummachine Rebels
Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Het is een groot geheim wie achter deze act zit, n ding is zeker, ze gaan vette Jump draaien !!

Tristan & Neostar
Deze twee mannen uit Belgi zijn naar Enschede gehaald om de dansvloer met lekkere Belgische Jump te bestoken, er zullen ook vast wat eigen producties voorbij komen van deze jongens,lekker Jumpen dus.

Vecino
Deze dj uit Hengelo zal zoals gewoonlijk weer een feestje gaan bouwen, zowel op de dansvloer als achter de draaitafels, zoals gewend komen de lekkerste feestplaten voorbij en zal hij de bezoekers in een hogere extase gaan brengen.

Vince
Deze dj heeft net als Darkraver totaal geen introductie nodig, iedereen weet waar deze dj voor staat, als iedereen bijna omvalt van het feesten kan Vince de mensen nog weer oppakken en ze een uur lang laten knallen tot ze er echt bij neer zullen vallen, Early Hardcore ten top dus..

Darkroom area
Area 2 zal op deze editie min of meer een soort Darkroom zijn,de djs die hier gaan draaien hebben allemaal meerdere stylen die ze onder de knie hebben en is het dus een totale verassing wat hier gaat gebeuren, n ding is zeker, het feestgevoel zal in deze zaal ook tot een kokend hoogtepunt komen. DNS, Dummy, Planet X, John Harrington, Tecknoiz, Duplix, Nero., Reservoir Dogs en Hinzy zullen in deze zaal al hun favoriete plaatjes voorbij laten komen. Wees dus voorbereid op een aparte ervaring in dit zaaltje.


Posted: 13:46, 17/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer