Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Untitled Home | Profile | Archives | Friends

Zondag1/7/2007

Vandaag had ik het gevoel dat bijna iedereen die ik ken zijn meer dan voldoende hoogtepunten in het leven heeft. Iedereen, behalve ik.

Dat kan aan het weer gelegen hebben. Op een regenachtige zondag ben ik meestal niet op mijn best. Maar het kan ook komen omdat ik alleen was. En er niemand belde om iets leuks te gaan doen. Dat ik het vandaag zat was om zelf vrienden te bellen om iets af te spreken. Ik heb er genoeg, daar niet van, maar ik had er even geen zin in. Ik wilde gebeld worden, niet andersom.

In de loop van de ochtend groeide mijn als zeer klein begonnen dipje uit tot een middelgrote depressie. En nog steeds had er niemand gebeld. Buiten klaarde het inmiddels op maar dat hielp niet echt meer om mijn mood te verbeteren.

Echt, het kan aan het weer gelegen hebben dat ik mijzelf toch wel het zieligste meisje van de wereld vond. Of in ieder geval van Noord Holland. Dat ik de verdeling van hoogtepunten opeens zeer oneerlijk vond. Al mijn vrienden krijgen verkering of  baby’s (sommige zelfs met dezelfde persoon), kopen een huis of gaan trouwen. Ze gaan op reis én krijgen een andere leuke baan.

Ik niet.

Ik krijg voor de tweede keer in drie jaar weer kanker.

Uiteindelijk belde er iemand en werd het toch nog gezellig op het terras in de zon. Alleen de dag dat de tumor uit mijn borst gehaald gaat worden komt steeds dichterbij. Dat ze de tumor gaan weghalen vind ik wel een fijne gedachte. Dat ze, en passant, ook mijn borst eraf halen iets minder. Dat is weer een letterlijk hoogtepunt minder in mijn leven.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer