Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

onze droom

helaas weer niet gelukt

15:42, 10/4/2013 .. 0 comments .. Link

Helaas ,  ook deze laatste poging is weer niet gelukt. Gistermiddag begonnen met vloeien wat vandaag is doorgezet.    Er komt via de medische weg geen 2e kindje .  Wie weet gebeurd er ooit nog eens een wonder.

We zijn erg verdrietig, we zullen dit ook weer een plekje moeten geven en accepteren.   Na 7 jaar behandelen zijn we het zat.      Gelukkig zijn we erg rijk gezegend met onze prachtig dochter Maureen!!!    Wat een groot wonder dat we haar toch hebben mogen krijgen!!oud weblog

12:29, 8/4/2013 .. 1 comments .. Link

ons oude weblog van Maureen dat bestaat niet meer, dat is nu overgegaan naar wordpress.

mocht je dit nog eens willen bekijken dan kun je dat vinden op www.korenwilma.wordpress.com

 

verder gaat het hier nog prima!   alleen wat hoofdpijn en moe.   Morgen mogen we weer aan het werk1e week zit er op

12:07, 6/4/2013 .. 0 comments .. Link

het is alweer een week geleden dat er 2 embryo's zijn terug geplaatst.    Van de 5 waren er 3 bevrucht, maar helaas maar 2 goed genoeg voor terugplaatsing. Een 2 en een 3 cellige, maar van de 3 cellige twijfelden ze of hij niet al 4 cellig was, het is echt een klompje cellen, dus moeilijk zichtbaar zo op het scherm.   De arts was best tevreden.

De eerste week ben ik prima doorgekomen, ben erg moe, maar dat komt door de hoge dosering progesteron die ik elke dag nog binnenkrijg.   Meestal ga ik s middags even liggen als Maureen ook slaapt.     Dinsdag mag ik weer aan het werk, en begint het normale leven weer.        We wachten af.....mooi liedje

11:04, 30/3/2013 .. 0 comments .. Link
youtu.be/A8oLKzy5QgE

yesss

10:33, 30/3/2013 .. 1 comments .. Link

Vanmorgen werden we gebeld door iemand van het lab  met de mededeling dat we om 12:45 in het ziekenhuis verwacht worden voor de terugplaatsing!     Helaas mocht ze ons niks vertellen  over  de resultaten, dat horen we straks van de arts. Beetje jammer maar ja das nieuw beleid.

Verdergaat het erg goed met me!  Ik heb donderdag lekker  veel op bed en op de bank gelegen, Ik heb weinig paracetamol hoeven slikken, dat doe ik expres niet,  Ik voel liever een beetje pijn, dan doe ik  tenminste rustig aan,   Gister zijn we gezellig met ons drieen naar de opening van Familie park Nienoord geweest, Het was best koud maar Maureen heeft zich prima vermaakt, Na 1,5 uur was het voor mij genoeg en zijn we weer naar huis gegaan en ben ik lekker even op de bank gekropen.  sAvonds ben ik naar de kerk geweest,  het was tenslotte goede vrijdag, Een mooie dienst waarin we het lijden en sterven van onze Verlosser  Jezus Christus hebben herdacht.

Vandaag heb ik weer wat meer buikpijn,  was het toch teveel gisteren?   nou ja lekker kalm aan, straks op weg naar het ziekenhuis,.  ben erg benieuwd naar het resultaat,punctie

16:04, 28/3/2013 .. 2 comments .. Link

vandaag was het zover, de punctie dag!!

vanmorgen moesten we ons om half 8 al melden bij het operatiecentrum. Gisteravond hadden we Maureen al naar opa en oma gebracht, ze mocht daar logeren. 

Ik mocht lekker onder narcose, alles liep erg voorspoedig, Ik kwam op de ok  weer bij, ben zelf op het andere bed gegaan, daarna ben ik een stukje kwijt en ineens lag ik op de uitslaapkamer. Daar moest ik een poosje liggen, Ik vergat af en toe door te ademen, en dan kwam de zuster weer,:    Doorademen mevr Alkema!!!     een station verder, de nazorg afdeling, mocht Kor weer bij me, en kreeg ik een flink ontbijt.  teveel voor mij dus kor kon ook mee eten. Daar kwam de ivf arts nog weer bij ons om te vertellen hoe het was gegaan,  Het lab had 5 eicellen gevonden en het zaad was ook voldoende voor de ICSI.    Ik was een beetje terleurgesteld dat ik maar 5 eicellen had, er waren immers meer follikels, maar deze waren niet  groot genoeg en daar zat dus niks in.   De arts zelf vond het een mooi aantal.     We hebben nog een fijn gesprek gehad, over hoe we de behandelingen ervaren hebben al die jaren, Dit was immers mijn 10e punctie in totaal en tevens de laatste.   

Zaterdagmorgen worden we gebeld  of we een terugplaatsing hebben en hoelaat we die dan hebben.   Voor nu hebben we weer een hindernis gehad, We gaan nu hopen en bidden op een mooie bevruchting!!

ik ben moe en heb buikpijn, ga snel weer liggen!!echo 3 en 4

13:19, 25/3/2013 .. 2 comments .. Link

Vrijdag en vanmorgen heb ik weer een echo gehad,   Het zag er allemaal goed uit, vanmorgen was mijn rechter eierstok verstopt achter mijn baarmoeder en was het moeilijk en erg pijnlijk om hem in beeld te krijgen,  maar goed, de arts zag er toch snel 2 follikels zitten en nog wat kleintjes,   Aan de linkerkant zaten er 8 van verschillende groottes,  nog niet groot genoeg om woensdag de punctie al te doen.  Ik moet nog een dag extra doorspuiten en dan staat voor donderdag de punctie gepland. Morgen middag word ik gebeld met de tijden, ook hoor ik wanneer ik dan morgen avond de pregnyl moet gaat spuiten.  Het einde van de injecties is in zicht!!!   daar ben ik blij om want ik ben er goed zat van, al die vervelende bijwerkingen,  ben moe en sjaggerijnig, en vreselijk labiel. en er komt maar weinig meer uit mijn handen.   We moeten dus nog even doorbikkelen!!  

 2e echo

21:58, 20/3/2013 .. 1 comments .. Link
Vanmorgen mocht ik komen voor de 2e echo. Ik had al het gevoel dat er flink wat zou zitten, en ik had gelijk!  aan de linker eierstok zitten 10 follikels van 10-11 mm doorsnee.  en nog wat kleintjes. Aan de rechter eierstok zitten er 6 van 10-11 mm en nog wat kleintjes.  totaal 16 follikels, dat is best veel  maar dat wil niet zeggen dat alles mee gaat groeien. Vrijdag mag ik weer heen voor een echo, dan zullen we weer kijken wat er meegegroeid is!  ben benieuwd.  

1e echo

13:03, 18/3/2013 .. 1 comments .. Link

Afgelopen donderdag 14 maart had ik de eerste echo. Dit was een uitgangs echo om te kijken of de eierstokken mooi rustig zijn en de baarmoeder schoon. Dit was allemaal prima in orde, had ook niet anders verwacht.

  De arts was erg blij met het feit dat ik een paar kilootjes afgevallen was, elke kilo is winst.   Maar nu even niet lijnen, maar gewoon gezond eten en blijven bewegen. want nu met al die hormonen ga ik toch niet afvallen.  Nou dat wist ik al heel lang!!      Nou dat blijven bewegen doen we met mate, Mijn bekkenproblemen spelen weer op dankzij de hormonen dus dat word even niet hardlopen.  Vanaf deze week heb ik weer fysiotherapie.

dus vanaf donderdag ben ik aan het spuiten met de fostimon , (samen met de decapeptyl nog steeds) Ik voel wel dat er vanalles gebeurd vanbinnen, woensdag 20 maart mag ik weer heen voor een echo, ik ben heel benieuwd wat er dan te zien is en hoe ik reageer op de fostimon.hoe het nu gaat

13:19, 13/3/2013 .. 1 comments .. Link

Inmiddels ben ik nu 1,5 week aanhet spuiten met de decapeptyl injecties, De eerste injectie was wel weer even slikken,  ben nou eenmaal geen held met naalden. Maar verder gaat het wel goed.  Heb wel weer last van de bijwerkingen.  Ben moe, en erg prikkelbaar. en loop nu al ruim een week met vage hoofdpijn rond.     en heb ik weer last van mijn bekken.  lang leve de Hormonen!!!

Morgen mag ik naar het ziekenhuis voor de 1e echo. Dan gaan ze kijken of mijn baarmoeder mooi schoon is en de eierstokken rustig zijn.  er mogen geen cystes zitten.    Als dat allemaal goed is mag ik morgen meteen beginnen met de Fostimon injecties erbij, dit om de groei van de eicellen te stimuleren.    Dan begint eindelijk het echte werk!  Wie wil Ineke sponsoren?

20:20, 1/3/2013 .. 0 comments .. Link
Ineke is een nicht van ons, Ze stuurde ons deze onderstaande email.
Wij vinden het geweldig dat ze dit gaat doen, en daarom zetten we haar oproep op ons weblog.  We hopen dat er nog mee mensen zijn die haar willen sponsoren!!  Wij gaan het in elk geval doen!!!
groetjes wilma en kor
Hallo allemaal,
Vorig jaar heb ik voor het eerst de nijmeegse vierdaagse uitgelopen, en ook dit jaar ben ik weer van plan om mee te gaan lopen. Dit jaar wil ik deelnemen aan de vierdaagse sponsorloop. Ik ga lopen voor het goede doel: stichting make a memory (www.makeamemory.nl)
*Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting. Stichting Make a Memory verzorgt steun in waarschijnlijk de moeilijkste periode uit een mensenleven. Ouders verdienen deze steun. Deze stichting is voor de realisatie van zijn doelstelling geheel afhankelijk van donaties en sponsoring van instellingen, bedrijven en particulieren.*
Omdat ik van dichtbij heb meegemaakt dat dit heel mooi en belangrijk is, wil ik heel graag geld inzamelen voor stichting make a memory.
Ik hoop dan ook dat jullie mij willen steunen en een donatie willen doen.
Dit kan door naar de website www.devierdaagsesponsorloop.nl te gaan en dan op de link 'zoek een loper' klikken.
Vervolgens mijn achternaam (Hoeksema) invullen en de rest wijzigt zich vanzelf!
(Let niet op de tekst in mijn profiel, dat is een beetje mis gegaan.)
Alvast heel erg bedankt voor het steunen van Make a memory!!
Groetjes
Ineke Hoeksema


We gaan weer van start!! poging nr 3!!!

21:52, 28/2/2013 .. 5 comments .. Link

Ja je leest het goed!!  We gaan weer starten met onze allerlaatste IVF/ICSI poging.

het is al een hele poos geleden dat ik hier geschreven heb. Ik heb toch even afstand genomen van het hele gebeuren. Ik was er helemaal klaar mee. Heb me na de laatste mislukte cryo poging aangemeld bij de weight watchers, ben begonnen met hardlopen. Ik wilde 10 kilo kwijt voordat ik aan de volgende poging begon.  Het afvallen ging met vallen en opstaan,  en vanaf het moment dat ik me aangemeld heb bij het ziekenhuis, wil het afvallen niet meer en voel ik de spanning weer in mijn lijf.  maar goed ben toch ruim 6 kg kwijt. 

Inmiddels ben ik nu 5 weken aan de pil, en begin ik a.s. zaterdag 1 maar met de hormoon injecties. de Decapeptyl.  dit medicijn legt mijn eigen cyclus plat en brengt me in een kunstmatige overgang. Ik heb vaak last van de bijverschijnselen, zoals hoofdpijn, stemmingswisselingen en opvliegers.  dus weest gewaarschuwd!!! haha                           afgelopen maandag zijn we bij de anesthesioloog geweest, omdat ik de punctie weer onder narcose ga doen.  dit zal waarschijnlijk in de laatste week van maart zijn.   op 14 maart heb ik de eerste echo.  en komt er een spuit bij. Deze keer ga ik Fostimon spuiten in plaats van Puregon.  Dit is in verband met de bezuiniging,  De Fostimon is veel goed koper, maar minder patientvriendelijk,  je moet de spuiten nog ouderwets zelf klaar maken.   Maar goed we zijn allang blij dat er nog steeds 3 pogingen in de basis verzekering zit.

 

Nou het is alweer een heel verhaal, Ik hoop het nu weer actief bij te gaan houden.  We hopen op een goede positieve afloop.

 poging 2b ook mislukt.

11:44, 20/8/2012 .. 0 comments .. Link

Vandaag mochten we testen. Helaas is ook deze cryopoging mislukt. We balen stevig.

Voor nu weten we even niet wat we gaan doen.  Eerst maar even niks. ik ben ziekenhuis moe. We hebben nog 1 volledige poging tegoed.  Maar ik wil eerst die hormonen uit mijn lijf,   en dan proberen wat overtollige kilootjes kwijt te raken,  maar dat zal ook wel een eeuwige strijd blijven.

We zijn al rijk gezegend met onze prachtige dochter Maureen, en daar genieten we volop van!!  en vandaag genieten we ook nog maar even van het mooie weer!!cryo

11:35, 30/7/2012 .. 0 comments .. Link
sinds 18 juli ben ik alweer aan de hormonen voor de cryo terugplaatsing.   Vanmorgen hadden we een echo om te kijken of mijn baarmoeder al voldoende baarmoederslijmvlies aanmaakt en mijn eierstokken rustig zijn. Dit was het geval dus is er een afspraak gemaakt voor  de terugplaatsing.   volgende week maandagmiddag  6 aug word hopenlijk de cryo terug geplaatst.  Als het tenminste goed ontdooit.  maar dat horen we dan pas de ochtend zelf.

einde poging 2a

11:24, 18/6/2012 .. 2 comments .. Link
helaas,  nadat ik gisteravond licht begon te vloeien, is vandaag toch echt het einde gekomen van poging 2a.    ik had zulke goed hoop,  maar het mocht niet zo zijn.   Gelukkg hebben we nog een cryo, dus hoeven niet meteen de hele riedel opnieuw te doen.    daarna nog maar 1 kans.   Zal Maureen ooit een broertje of zusje krijgen??   Zal ik ooit nog nieuw leven in mijn buik voelen  groeien?     Ga nu eerst  deze flinke terleurstelling proberen te verwerken.  een dagje flink janken.  bah!!

van wie?

09:36, 16/6/2012 .. 0 comments .. Link

we vinden het heel leuk als er gereageerd word op ons blog, alleen hebben wij geen idee wie dat zijn,  zou leuk zijn als je er een naam bij zet of ons ff een mail stuurd dat jij dat bent.

maar vooral blijven reageren hoor!!!1e wachtweek zit er op.

09:26, 16/6/2012 .. 1 comments .. Link

 Onze emmy's zitten nu al een week in mijn buikhuisje,  Nu maar hopen dat er 1 ( in elk geval) lekker warm ingenesteld is en nu flink zijn/haar best doet om lekker groot te worden .   Hoe ik me nu voel?  eh goed, tja je kan er niks van zeggen, op dit moment zeg ik me hetzelfde te voelen als toen met Maureen,  slaap slecht, veel dromen, maagzuur,  zere (.) (.)     maar ja dat kan ook net zo goed van de progesteron komen die ik nog in hoge dosering gebruik.  of het zit gewoon tussen de oren, dus ja er valt nog niks van te zeggen.   Komende zondag word een heel spannende dag, de dag waarop ik meestal begin te vloeien ( behalve die keren dat ik zwanger was)    Maar goed we hebben dan genoeg afleiding want Kor is dan jarig.  

ow ja maandag heb ik nog met het Lab gebeld van het UMCG  er is 1 embryo ingevroren.  Maar die hopen we pas over een jaar of 3 nodig te hebben haha.    Nu eerst maar hopen en vooral bidden dat deze poging mag slagen.de terugplaatsing

21:10, 10/6/2012 .. 2 comments .. Link
vrijdagmorgen 8 juni konden we tussen 9 en 10 uur gebeld worden voor de uitslag.  5 min voor 9 ging de telefoon al,  we mochten komen voor een terugplaatsing!!   van de 9 waren er 6 bevrucht.  daarvan waren er 4 geschikt voor terugplaatsen, 2 gingen er terug en de andere 2 kunnen we maandag over bellen of ze misschien ingevroren zijn.  Dan moesten ze zaterdag minimaal 6 cellig zijn, dan gingen ze zaterdag de vriezer in.         Maargoed om kwart voor elf waren wij in het ziekenhuis om onze kostbare embryo's op te halen.  Nu maar hopen en bidden dat ik hiervan zwanger mag raken.    De komende week doe ik nog rustig aan, ik heb nog vakantie.   en dan ga ik weer aan het werk, goed voor de afleiding.   brr spannend!!!

6 juni punctiedag

21:19, 7/6/2012 .. 0 comments .. Link

gistermorgen was het zover,  de punctie deze keer onder narcose.  (9e punctie totaal)  De avond ervoor Maureen al naar mijn ouders gebracht, want we moesten ons om half 8 al melden op de dagbehandeling in het UMCG.   Ik was erg gelukkig vrij kalm onder,  We werden om half 8 opgehaald uit de wachtkamer, de gegevens werden gecontroleerd en ik mocht me gaan omkleden,  mooi operatiejasje aan,  papieren onderbroekje en slofjes en een mooi mutsje,  haha zag er heel charmant uit.   Toen kwam de anesthesist mij halen en ging Kor weer naar de wachtkamer.   Toen ik de OK binnenliep moest ik wel even slikken, en werd ik wat nerveus, maar de anestesist was een gezellige prater uit een dorp hier in de buurt en we kenden ook nog dezelfde mensen, dat was wel grappig. Even later kwam de IVF arts met een ivf verpleegkundige lachend binnen en vroegen me of ik hun wel herkende zo in hun groene pakkie. een ontspannen sfeertje.    Voor ik onder zijl werd gebracht werd alles nog een keer besproken, wie is wie en wat is zijn functie, wie ben ik, en waarom lig ik daar.  en toen ging ik lekker slapen,  best een lekker gevoel als ze het narcose goedje inspuiten,  ik voelde het door mijn arm heen lopen haha.

en toen werd ik ineens wakker gemaakt en lag ik op de recovery aan infuus en zuurstofding in mijn neusgat.  beetje wazig in mijn hoofd maar dat trok snel bij , de verpleegkundige kwam me steeds vanalles conroleren en mocht alles afgekoppeld worden,  na een uurtje werd ik met bed en al naar de wc gereden, sjonge wat had ik de blaas vol,  en hup weer op bed naar de verpleegunit.    daar kwam kor me weer gezelschap houden en kreeg ik broodjes en koffie.  veel te veel dus kor kon ook lekker mee eten,  Nog even gezellig geklets met een bekende verpleegkundige,  de anesthesist kwam nog even een praatje maken,   en even laten kon ik me aankleden en mocht ik weg.   We moesten nog even langs de IVF afdeling , waar de ivf verpleegkundige verslag deed van de punctie,  alles was goed gegaan, en weer lag mijn rechter eierstok ongunstig, maar omdat ik sliep kon ze flink op mijn buik duwen en hebben ze alles kunnen aanprikken.   resultaat 9 eicellen!!  

vrijdag morgen 8 juni worden we gebeld door het lab, dan horen we hoeveel er bevrucht zijn en  of en hoe laat de terugplaatsing is.   en dan volgen weer spannende weken.punctie in zicht

13:54, 4/6/2012 .. 0 comments .. Link

zo net ben ik gebeld voor de tijd van de punctie.  woensdag 6 juni om 8 uur s'morgens heb ik de punctie.  We moeten ons om half 8 al meldenbij de dagbehandeling.     rond half 9 zullen ze klaar zijn, maar dan moet ik nog wel een paar uurtjes blijven,   wakker worden, eten drinken plassen, voordat ik naar huis mag.    vanavond de pregnyl spuiten ( moeders v moeders)  das een rot spuit die erg kan prikken.  hoop maar dat het mee valt vanavond.

 { Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

helaas weer niet gelukt
oud weblog
1e week zit er op
mooi liedje
yesss

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer