Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Kortingsplek Home | Profile | Archives | Friends
Kopen met korting, wie wil dat niet? Maar waar kun je die kortingen echter vinden? Vanaf nu op Kortingsplek.nl en middels onze gratis Apps. Hoe werkt het? Via diverse categorieŽn en subcategorieŽn kun je kortingen bij jou in de buurt vinden. Tevens kun je zoeken op steekwoorden zoals bijvoorbeeld: Adidas, Samsung of Batavus. Voor Apple en Android zijn er gratis Apps ontwikkeld, zo kunnen consumenten kortingen in de buurt bekijken. Ideaal voor het winkelend publiek. Kortingsplek.nl is nieuw en uniek in Nederland. Je zult merken dat het door Kortingsplek.nl heel interessant wordt om een dorp verderop het artikel aan te schaffen. Naast kortingen, plaatsen bedrijven ook artikelen in een veiling. Hier kun jij, als consument op bieden! Wie weet wordt jij de winnaar van deze veiling! Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief. Wij houden je wekelijks op de hoogte van de nieuwste kortingen en veilingen. Tevens verloten wij binnenkort een iPhone5 en iPad3 onder de inschrijvers! Iets kopen? Kijk voortaan dus eerst op Kortingsplek.nl, download de App en bespaar geld!

Dankzij Kortingsplek zullen consumenten veel geld besparen!11/10/2012
Kortingsplek is onlangs gelanceerd in Holland. De kortingen die de ondernemers plaatsen, zijn zeer plezant te vinden voor u als klant. U zult merken dat u geld in uw portemonnee houdt door verder te kijken dan uw eigen winkelstraat. Middels ons geavanceerde zoeksysteem bekijkt u alle kortingen in de buurt of juist alleen uit een bepaalde categorie. Tevens kunt u ook trefwoorden als Adidas, Greve of Gazelle intypen. Daarnaast hebben wij voor de gebruiker gratis Apps voor iPhone, iPod, iPad en Android ontwikkeld. Bekijk alle kortingen of per categorie terwijl u shopt. Veel bedrijven zetten ook producten in een veiling, daar kunt u als gebruiker op mee bieden. Wordt u overboden, dan krijgt u daar van zelf bericht van middels een e-mail. Koopjesjagers worden erg gelukkig wanneer zij de veiling winnen. Voor de mensen is het erg belangrijk om op de euro's te letten vandaag de dag. Kortingsplek helpt u daarom ook om door deze recessie heen te komen. Harde maatregelen en een BTW verhoging, iedereen heeft er mee te maken, of je nu wilt of niet. Juist daarom is Kortingsplek ontwikkeld, wij willen u de beste acties tonen op een hele makkelijke wijze. Via de site, App of onze nieuwsbrief. Laat geen duku meer op straat liggen, maar ga voortaan inkopen met de KortingsplekApp op uw telefoon. Eens per week versturen wij de laatste veilingen en kortingen per mail naar u toe. Schrijft u zich snel in voor deze nieuwsbrief via de site. U maakt dan tevens kans op een iPhone5 of een iPad3. Bent of kent u een Winkelier of Horecaondernemer, ga dan naar de site om zelf een korting of veiling te plaatsen. Door mee te doen aan Kortingsplek, kunt u veel nieuwe consumenten verwelkomen. Registreren en kortingen plaatsen is in een mum van tijd gedaan. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer