Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

austin 1300 glider

het begin van een verslaving

20:46, 17/9/2008 .. Link

Het begin van een verslaving.

Via een type fout ben ik terecht gekomen bij een austin 1300 (ado16).

was op een middag een beetje aan het rond surfen op het net beetje auto,s kijken en door morris in te typen kwam ik terecht bij deze auto. heb een bod uit gebracht en binnen een kwartier had ik bericht terug dat hij akkoord ging met de prijs als ik serieus was natuurlijk ben ik serieus ander doe ik geen bod. de volgende dag kreeg ik een lijst met foto,s binnen en vond het wel grappig mijn vrouw was erg enthousiast. af gesproken dat ik dinsdags zou komen hem ophalen.

Aan mijn vader verteld dat ik een oude auto had gekocht en of hij mee wilde dat ding ophalen. Hij vond het niets en ik moest er maar eens goed over na denken of ik niet een wrak zou kopen en dan ook nog zo ver weg en via INTERNET kon wel niet goed wijs zijn. Daarop besloten eerst maar eens te gaan kijken met mijn vrouw. dus wij dinsdag op pad naar het midden van het land onderweg gebeld dat we onderweg zijn en dat we eerst even komen kijken. Daar aangekomen vond ik het wel grappig maar was nog niet erg in de moed voor kopen maar de prijs was goed en ik had hem in mijn opwelling al gekocht via de telefoon.

Vrijdag een auto met auto trailer geregeld en wij onderweg de auto ophalen. Komen daar aan al laat op de avond auto opgeladen en naar huis. De volgende dag de auto eens goed bekeken en wat er aan gebeuren moet valt me mee (hoop ik op eerste gezicht). Krijg steeds meer liefde voor het beestje uit 1973 een goed geboorte jaar trouwens. Ben me steeds meer in de auto gaan verdiepen geschiedenis en bouw en onderdelen en nu blijkt dat er genoeg voor te vinden is en ook nog betaalbaar.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

het begin van een verslaving

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer