Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ik kan het!

8/1/2013 - Good good day

Hallo allemaal!

Vandaag een dagje werken dus ik kon lekker tot 8:00 uur in mijn bedje blijven liggen. Maar in plaats van fit en vrolijk uit bed te stappen had ik nergens zin in... Al helemaal niet in sporten! Toch ben ik naar mijn klerenkast gestrompelt, sportkleren bij elkaar gepakt en heb mijn sneakers aangetrokken. Een uur lang heb ik opgevuld met touwtje springen, krachtoefeningen met lichte gewichtjes en buikspier oefeningen. Met de hardstyle muziek van mijn broertje voelde ik elke keer de energie door mijn lichaam lopen en echt: het ging geweldig!

Daarna een lekker gezond ontbijtje: een schaaltje yoghurt en uitgeperste grapefruit sap en sinaasappelsap. Voor mijn werk nog even een volkorenboterham met pindakaas. En ook op mijn werk heb ik me keurig gedragen qua eten betreft. Twee broodjes met kaas en twee mandarijntjes en verder heel veel thee. Mijn baas vroeg of ik was afgevallen. NU AL? Dat kan niet maar het compliment is natuurlijk leuk.

Vandaag was een goede dag. Ik voel me de hele tijd fit omdat ik zo lekker heb gesport en heb veel energie. Benieuwd wat de dag morgen brengt ...

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/1/2013 - Even voorstellen

Hallo!
Mijn naam is Emma, twintig jaar en tweedejaars communicatiestudente! Ik ben vandaag een blog begonnen. Waarom? Om een stok achter de deur te houden. Een duwtje in de rug. Die richting op.Ik ben een gezonde meid met een riant achterwerk (waar ik overigens erg blij mee ben), dikke bovenbeen (minder blij), en een lekker zacht buikje (UMH). Vorig jaar in januari nam ik mezelf iets voor. Ik ga vier kilo afvallen. Vier kilo maar? Ja! Appeltje eitje!
 
Ik was op dat moment 62 kilo en 1 meter 74. 58 kilo was mijn streefgewicht. Dus ik ging sporten, minder eten en lekker veel bewegen. En jongens: het werkte! De weegschaal bleef het zelfde getal aanhouden maar mijn lichaam veranderde zeker. Stevigere billen, dunnere bovenbenen en ik kreeg zelfs een streep op mijn buik. Een streep! Maar toen kwam die verschrikkelijke laatste tentamenweek. Zei ik week? Ik bedoel maand. Geen tijd meer om te sporten. En gezond eten lukte ook even niet meer. Voor elk tentamen een heerlijk blikje energydrink en tijdens het leren verslond ik zakken blauwe M&M’s en rollen koekjes. Daarna begon de zomervakantie en tja, dan lukt sporten ook even niet meer… Avondjes met mijn vriend op de bank, lekker frituren, kaasje erbij en elke dag een paar glazen cola of prosseco.

Na de zomervakantie kwam ik tot de conclusie dat ik in plaats van afgevallen was aangekomen… Twee kilo! Hoe had ik het zo ver laten komen? Van mijn goede voornemens was niets terecht gekomen… Mijn plannen om daarna te knallen in de sportschool verliepen ook ietsje pietsje anders. Een druk half jaar op school, probleempjes met het vriendje en drama in de familie… Ik ben echt een emotie-eter en als ik verdrietig ben of iets te vieren heb houd ik er zeker van om mezelf even lekker te trakteren. Maar in december was het klaar. Ik voelde me weer top, het werd wat rustiger op school… Ik ben er weer klaar voor!
 
Voor mijn geen cola meer! (Mijn verslaving…) Geen frituur meer! (Extra veel voor jou lieverd) geen chocola meer in de pauze en geen tosti’s en eindeloze crackers met kaas. Drie keer in de week sporten en liever nog vaker, daar gaan we voor! Ik kreeg er helemaal zin in en fanatiek begon ik met trainen. Maar met al dat heerlijke kersteten en oliebollen liet ik toch mijn gezonde eetpatroon weer liggen…
 
Nu is het zeven januari 2013. Nu moet het gebeuren. Geen excuses meer! Ik wil gewoon deze zomer in een kort broekje lopen met een bikini en niet denken: oei mijn heupen zijn wel erg rond. Nee! Vanaf nu ga ik op mijn eten letten en sporten. Omdat ik weet dat ik mezelf maar moeilijk in de hand kan houden probeer ik zovaak mogelijk deze blog te schrijven. Voor mezelf. En voor mensen die het misschien wel leuk vinden om te lezen. Het moet mij in ieder geval helpen om rond de 59 kilo te komen. Ik kan dit… Ik ga er voor!
 
Om mezelf een beetje aan te sporen ga ik een zelf gemaakt sport shirt bestellen: Train like a BEAST look like a BEAUTY. Mijn nieuwe motto!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Mijn naam is Emma, twintig jaar en communicatiestudent. Ik ben een blog begonnen omdat ik mijn verhaal kwijt wil en een stok achter de deur moet hebben. Ik wil namelijk eindelijk vijf kilo afvallen. Hoe ik dat ga doen lees je hier!

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Posts

Good good day
Even voorstellen

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer