Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kunst en andere zaken

Pruimentijd

{ 18:32, 20/7/2009 } { 0 comments } { Link }

Alhoewel de pruimentijd bijna aangebroken is, kun je op dit moment beter over komkommertijd spreken. De mensen klagen wat af, is het niet over de Mexicaanse griep, dan gaat het wel over de recessie of het slechte weer. Toch denk ik dat we met z'n allen heel dankbaar moeten zijn.
Het is belangrijk dat je een geloof hebt. Op momenten dat het slecht gaat, weet je dat het ook weer ooit beter zal gaan. Vaak kijk je later terug en denk je, dat had een reden, daar heb ik veel van geleerd. Als je een geloof hebt kun je de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Tegenslagen zijn een manier om je geloof te beproeven.
Volgens de bijbel leven we nu in een periode waarin zich veel rampen voltrekken. Toch hoeven we alleen maar om ons heen te kijken om alle wonderen van ons bestaan te zien. Christus zal terugkeren naar de aarde en het leven zal beter worden. Niet langer zal de mens materie op de eerste plaats stellen, schatten in de hemel zullen veel belangrijker worden, zoals eerlijkheid, vriendschap, geduld en naastenliefde.
Als je op de snelweg rijdt merk je van geduld bij de mensen niet veel. Irritant rijgedrag is aan de orde van de dag. Ben je echter gelovig, dan heb je nooit haast. Alles wat op je pad komt heeft een reden, niets is toeval, het gaat om hoe je met de dingen omgaat. Daarom is het belangrijk om altijd positief te blijven, de kracht van positiviteit is enorm. Maar ook met daadkracht en doorzettingsvermogen kom je heel ver. Zie dus ook de recessie en al die andere dingen als een uitdaging om er beter uit tekomen. Soms moet je een stap terugdoen om twee stappen vooruit te maken.Expositie Paterskerk

{ 11:18, 19/7/2009 } { 0 comments } { Link }

Bekijk nu de foto's van de opening van de expositie in de Paterskerk te Weert. Galerie Mia Joosten presenteerde hier werken van Richard Lee Barton, Judith Dubois en Keith Haring.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  October 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Richard Lee Barton
Weblog Richard Lee Barton
Webshop Richard Lee Barton

Categories


Recent Entries

Pruimentijd
Expositie Paterskerk

Friends

kunst
Hosting door HQ ICT Systeembeheer