Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kunstbloemen


Alle informatie over bloemenkunst die je je maar wensen kunt!

Home | My Profile | Archives | Friends

Kunsthandel

Posted at 10:50 on 3/7/2012

Kunst via internet of via fysieke handel kopen?

In deze tijd bieden een groot aantal internet sites de optie om schilderijen te retourneren, zodat u de kunstwerken zelf op eigen locatie kan ervaren. De drempel die er voorheen was om schilderijen uitsluitend via fysieke handel te kopen wanneer men het kunstwerk eerst heeft geobserveerd, is er daardoor bijna niet meer. Een aantal webshops - zoals Kunst Company - biedt de mogelijkheid om het schilderij ook in de fysieke winkel te komen bekijken en daar te kopen.

 

 

Kunst via internet scherper geprijsd

Schilderijen die via internet worden aangeboden, zijn in de regel goedkoper dan via een kunstverkoop. De hoge kosten van een 'normale' handel hoeven niet te worden doorberekend in de kunstwerken. Dat lijkt te pleiten voor het kopen van schilderijen bij een webshop. Maar de kwaliteit van kunst loopt nogal eens uiteen, wat een risico is bij het kopen online. Enkele tips om de gevaren te vermijden. Ten eerste is het van belang om niet alleen naar het aanbod te kijken, maar ook naar de recensies van de internet site. Het helpt als een webshop een niet-goed-geld-terug garantie biedt. Om de kwaliteit van de kunst website vast te stellen, let men o.a. ook op: heeft de internet site een telefoonnummer en adres op internet opgenomen? Zijn er gunstige recensies van klanten of andere websites?

 

Kunsthandel online

Er bestaan inmiddels een veel betrouwbare websites die schilderijen verkopen. Er zijn schilderijenwinkels die al lange tijd bestaan, zoals Kunst Company. Maar er zijn ook nieuwe internet sites die kunstwerken verkopen, zoals Schilderij Co, met moderne schilderijen. De schilderijen zijn online te bekijken in de galerie en beide webwinkels bieden niet-goed-geld-terug garantie. Zo doende kan de afnemer het kunstwerk thuis bekijken.

 

 

Soorten schilderijen

Het soort schilderijen dat op internet aan te kopen is, is zeer divers. Sommige websites zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten kunstwerken - zoals bloemenschilderijen voor uitsluitend bloemenschilderijen. Andere websites bieden een scala aan soorten - zoals Schilderij met moderne schilderijen.

Het soort schilderijen dat online te verwerven is, verschilt ook qua gebruikte materialen. Er zijn handgeschilderde schilderijen (in olieverf of acryl), kunstdrukken of giclees en mixed-media - een combinatie van diverse technieken. Naast kunstwerken op schilderslinnen, zijn er heden ten dage ook drukken op canvas, glas en aluminium (dibond). De meeste kunstwerken zijn nog in te lijsten. Er zijn ook websites die foto's verkopen als schilderijen.
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer