Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

eigen weblog van Kyra 

warm en zwemmen

16:16, 20/8/2009  ..  1 comments  ..  Link
Ja jullie lezen het goed............. zwemmen. Ik heb mijn A-diploma.......... Eergisteren namen mijn baasjes Gerrit en Bets mij met Dino mee naar de Linge. Wat dat is......... een klein stromend riviertje vlak bij Lochem. Die grote lobbes natuurlijk meteen het water in. Wat kan die zwemmen zeg........ En stokken uit het water halen is een lust voor het oog om te zien. Ik dacht; wat hij kan kan ik ook. Eerst ging ik met mijn pootjes het water in en liep wat naar Dino toe............. plons was het toen ineens. Toen moest ik zwemmen zeg........ wat lekker.......... maar toch maar vlug weer eruit hoor...... Was wel erg nat. Gisteren liep ik alleen maar langs de kant. Mijn poten zakten weg in de blubber...... maar ach.......... zwart als ze waren mijn baasjes vonden het niet erg. Ook vandaag is mijn baasje weer met mij naar het water om lekker even af te koelen want het is hier wel heel warm hoor......... Af en toe ga ik wel met mijn pootjes het water in. Mijn baasje heeft beloofd komende week danog vaker naar het water toe te gaan en dan ook even foto's te maken die jullie dan kunnen zien. Na terugkomst op de camping werden we nog even afgespoeld. Lekker opgefrist en afgekoeld kunnen we er nu weer even tegen.

Ben nu 10 weken

08:48, 17/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Hallo allemaal,

 

Inmiddels ben ik ruim een week bij Gerrit en Bets en 10 weken oud. Ik vind het hier prima. Ik krijg op tijd mijn natje en droogje en mag regelmatig lekker naar buiten. Het weekend zijn Jeroen en Jacqueline geweest. Wat kan ik lekker ravotten met Jeroen zeg. Die gaat heerlijk op de grond liggen, ik neem dan een aanloop en spring boven op hem. Met Dino kan ik het super goed vinden. Die grote lobbes laat haast alles toe en is altijd bereid om met mij te spelen. 's nachts laat ik mijn baasjes met rust. Ik lig nog steeds lekker in die grote doos met de giraf en een klein kussentje. Heerlijk knus daarin. Mijn baasje heeft inmiddels weer heel wat foto's gemaakt van mij. Morgen komt er iemand die ik nog niet ken. Peter. Ben benieuwd wat dat voor knul is.

Zo en nu ga ik zitten wachten op mijn eten. Krijg niet zoveel van mijn baasje hoor. Er wordt precies afgewogen wat ik mag hebben. Maar............ af en toe krijg ik toch iets lekkers.......... speciaal als ik iets goed doe.......... hhahaha en dat bevalt mij wel................ben ruim 1 week bij Gerrit, Bets en Dino

14:12, 16/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Hallo hier ben ik dan weer een keertje. Er is hier zoveel te doen dat ik weinig tijd heb om op Bloggers.nl te vertellen hoe het mij vergaat. Ik begrijp van mijn baasjes dat ik het goed doe, Elke keer als ik geslapen of gegeten heb nemen ze me mee naar buiten naar een plekje waar ik lekker kan p....... en p......... Als ik dan alles netje heb gedaan krijg ik alleen maar complimenten. Dus binnen doe ik niets. Wat wel vervelend is dat ik nergens aan mag knagen of bijten. Als ik dat doe komen ze snel naar me toe en wordt ik "bestraft". Nauw ja bestraft............. ze leiden me of geven iets waar ik wel op mag kauwen. En dan die grote hond. Wat een kanjer...... ik kan zo lekker met hem stoeien, hij is onvermoeibaar. Soms verdwijnt mijn kleine koppetje helemaal in die grote bek met die enorme tanden. Moet er niet aan denken dat hij boos wordt. Weet je wat ook leuk is....... het hondje van de buren. Die gaat me toch tekeer elke keer als ik daar langs kom. Dus vandaag heb ik mijn stem eens gebruikt. Lekker geblaft en gegromd tegen dat zwabbertje. Hahahhaha. Ook zijn er nog twee andere grote mensen geweest. Die worden Jeroen en Jacqueline genoemd. Met hem kan ik zo lekker rollebollen. Gaat die grote kerel op het gras liggen en kan ik flink boven op hem springen of in zijn oren happen.

Trouwens wat ze gisteren hebben uitgevreten..... was ik aan het stoeien met Dino zijn ze aan het filmen geslagen. Willen ze vastleggen voor mijn nageslacht.

Zo en nu ga ik lekker Dino verrassen.......... ga achter hem om en duik dan boven op hem.....

Tot volgende keerWelterusten ... slaap lekker

22:29, 11/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Het spelen met Dino wordt steeds leuker; hij gaat nu ook met mij spelen ….. Soms is het even schrikken als die grote voorpoot van hem mij aan de kant duwt. Gek hè dat ik dan omkuukel? Maar ik laat mij niet kisten: hij is dan wel groot en sterk, maar ik ben nog lekker klein en supersnel. En het leukste is: ik kan onder hem door lopen, ja, zelfs tussen zijn voorpoten door lopen. Nou, dat moet hij maar eens proberen om bij mij te doen … lukt hem dus lekker niet. Gnagnagna. Zo zie je maar, wie niet groot en sterk is ….. maar ik ga veel “pindakaas-brokjes” eten …. Wordt ik ook wel groot en sterk.

Soms is Dino wel een beetje een oppasser voor mij hoor …. Als ik een keer lekker fel met hem aan het stoeien ben, past hij gewoon zijn grote mond om mij heen. Niet dat hij dan bijt of zo. Nee, dat helemaal niet; gewoon even ‘passen’ … nou ja, dan bint ik wel een beetje in. Je weet immers maar nooit …… Ach, schijnt allemaal bij de opvoeding te horen.

Het pi… en poe…. Gaat volgens Bets en Gerrit steeds beter. Niet dat ik zelf het gevoel had dat het niet goed ging, maar nu ik toch meer en meer een zelfde plekje ga zoeken om mijn noodzakelijke behoefte te doen, wordt ik enthousiast beloond voor deze ‘zoekactie met resultaat’. Een aai en een snoepje is de beloning ….. Nou, denk dat ik hier dus maar mee doorga …

Ik heb het hier dus dik naar mijn zin: regelmatig aandacht, een heerlijk speelkameraadje annex slaapplaatsje en een wandelingetje op z’n tijd .. ach wat wil een jonge pup nog meer?

Vanmiddag keek ik wel even gek op. Lag ik lekker te slapen, werd ik zachtjes opgetild en in een soort kooi gelegd. Bets en Gerrit noemen die kooi “de bench”. Ach, what’s in the name? Daar lag wel een lekkere doek in, maar toch. Je kijkt toch gek op als je zo maar in je slaap wordt verhuisd naar een soort kooi. Nou ja, ik ben maar lekker verder gaan slapen en toen ik weer wakker werd ben ik de kooi maar uitgestapt …. De deur stond toch open. Werd ik toch enthousiast begroet door Bets en Gerrit. Snap je dat nou? Wordt ik gewoon wakker, stap de kooi uit en dan wordt je enthousiast begroet …… Zal er allemaal wel bijhoren.

Zo, het is al weer laat genoeg. Net nog even een lekkere frisse neus wezen halen en uiteraard een piesje gedaan … Denk dat ik zo weer in de slaapdoos wordt gelegd. Op naar een nieuwe dag. Misschien ga ik het vannacht wel net zo doen als afgelopen nacht: gewoon lekker doorslapen. Misschien 1 x er uit moeten voor een klein plasje, maar dan ook weer lekker verder slapen …. Tot een uurtje of 8 …. Wie weet ……Een bezoekje aan de dierenarts

20:28, 11/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Heee hallo dan ….. even een laatste update-tje voordat ik weer in mijn slaapdoosje wordt gelegd.

Gisteren ben ik weer mee ‘op reis’ geweest … samen met Dino in de hondenruimte van de auto. Best wel gezellig zo met z’n tweetjes achter in de bak. Dino heeft dit vast al vaker gedaan; hij ging er direct bij liggen. Ik dus lekker tegen hem aangekropen …. Mmm, lekker dommelen in een schommelende auto. Eindpunt van het reisje: een ruimte met een heel bijzonder geurtje. Dino vertelde mij dat dat geurtje verdacht is voor de wachtkamer van de dierenarts ….. een huisarts voor dieren. Ook voor ons dus. Na even wachten werd ik enthousiast geroepen door een leuke meid met een koekje in haar hand. Nou, dat is voor mij niet tegen dovemansoren …. Ik er op af dus. Werd ik pardoes opgetild en op een soort tafel gezet. Werd ik vervolgens toch helemaal ‘gemasseerd’ door die leuke meid. Voor haar was het een onderzoek naar mijn wel en wee, ik vond het gewoon lekker. Schijnt dat ze mij tijdens de massage nog heeft geprikt ook …. Weer een inenting, wat dat ook maar mag zijn. Deed ze wel lief, ik heb er helemaal niks van gevoeld.

De rest van de dag gewoon lekker wat rond gehangen en geluierd. Nou ja, met uitzondering van de momenten dat ik met Dino lig te dollen. Gôh, wat kun je lekker rollebollen met die knul. Hij vind alles goed; ik hang aan zijn staart, bijt links en rechts een keer zachtjes in zijn wang of oor en het leukste … ik gebruik hem soms als springkussen: neem een aanloopje en spring dan pardoes op hem …. Lacheuheuheuheuheuh. Schijnt ook vermakelijk te zijn voor Bets en Gerrit. Ze vallen soms van hun stoel van het lachen …. Nou, voor mij een extra stimulans om de actie nog een keer te herhalen …. En na zo’n inspanning is het weer lekker uitrusten …. Juist ja, weer lekker tegen de warme buik van Dino kruipen ….Helemaal te gek …..Fotoalbum update

10:41, 9/8/2009  ..  1 comments  ..  Link

Schijnt dat ze al een heleboel foto’s van mij en mijn maatje Dino hebben gemaakt. Wil je ze zien? Ga dan naar http://jalbum.net/users/gerritmuller. Daar vindt je een paar fotoalbums, ook die van mij en Dino ….

Have fun .... en niet te hard grinneken ....

Dikke poot en knuffel van mij en Dinohoe het gisteren was ....

09:59, 9/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Ik moet eerlijk toegeven: de eerste indrukken en inspanningen van de ‘dag van opname’ (afgelopen vr. dus) heb ik gisteren een beetje moeten bekopen; ik was niet echt lekker. Beetje aan het overgeven en de poepies pruttelden m’n kleine kontje uit ….. Het overgrote deel van de ochtend en middag heb ik dan ook slapend doorgebracht ….. mmmmm, heerlijk lekker warm tegen dat grote maatje van mij aan liggen (dat maatje wordt hier in huis “Dino” genoemd .. dat ga ik dus ook maar doen..) Het is wel een heerlijk maatje hoor, vindt alles wat ik bij hem doe goed. Ik mag op hem klimmen, z’n pootjes schoon likken, aan z'n oren knabbelen en, het lekkerste van alles, ik mag gewoon lekker tegen hem aan liggen. Met mijn kleine omvang kan ik nog heel lekker in het holletje van zijn buik en achterpoten liggen …. Lekker jòh.

Gisteravond dacht ik even: gaan we weer verhuizen? Werd ik zo maar op de arm van Bets meegenomen de auto in …. Gingen weer een eindje rijden. Maar gelukkig was het geen nieuwe verhuizing …. We gingen een een of ander huisje binnen .. en daar rook het lekker !!! Was dus wat de mensen een restaurantje noemen. Nou, daar heb ik heerlijk op de schoot van Gerrit gelegen en al die lekkere geurtjes opgesnoven. Wel een beetje jammer dat ik niet even over de tafel mocht lopen en mocht proeven van al die lekker-geurende dingetjes. Maar ja, als jonge hond kunt je niet alles hebben .. gewoon mijn tijd afwachten denk ik. Wat ik wel heel indrukwekkend vond was dat dat maatje van mij, Dino dus, gewoon rustig naast Gerrit ging liggen en daar bleef liggen. Zou hij al dat lekkers niet hebben geroken? Zou er iets mis zijn met zijn neus? Of is het zo dat hij wat ouder is en al snapt wat ze van hem willen? Ach, kan me eigenlijk ook niet zo veel schelen … mijn tijd komt nog wel …..Zondagmorgen .... wel een beetje vroeg, maar ook lekker rustig ....

09:38, 9/8/2009  ..  0 comments  ..  Link

Zo, vannacht lekker geslapen … werd pas om een uurtje of 4 wakker … druk op de blaas dus. Werd ik door Gerrit weer uit mijn bedje (lees; slaapdoos) getilt en pardoes buiten in het natte gras gezet. Zou die vent wel weten wat ie een jonge hond als mij aandoet …. Brrrrrrrr....... Maar goed, na het legen van de blaas was er ook weer tijd voor een aai en knuffel … ook wel lekker toch? Daarna werd ik weer in mijn bedje getild …. Tja, en dat laat ik natuurlijk niet zo maar gebeuren … beetje modderen en protesteren dus. Maar veel effect had het niet .. ik moest gewoon blijven waar ik was … in mijn slaapdoos …. Nou ja, na korte tijd de moed maar opgegeven en maar weer gaan slapen. Tot een uurtje of half 8. Toen vond ik het leuk geweest en heb ik de boel hier thuis maar eens wakker gemaakt. Gelukkig leverde dat niet al te veel protest op en heeft Gerrit mij lekker samen met Dino meegenomen voor een verfrissend wandelingetje. Was nog gezellig ook. Dat maatje van mij weet echt lekker ruikende plekjes te vinden …. Ik ben Dino dus maar een beetje blijven volgen … ik de lol er in en volgens mij vond Gerrit het ook wel geschikt. En Dino? Ach, Dino schijnt het allemaal prima te vinden .. die ziet er de lol ook wel van in geloof ik.

Nou maar eens zien wat de dag van vandaag gaat brengen. Ik ga eerst maar eens een vervolg geven aan mijn ontdekkingsreis hier thuis … volgens mij is er nog genoeg te ontdekken ….

Doeggie ……….de eerste nacht .....

09:45, 8/8/2009  ..  0 comments  ..  Link
Zo, de eerste nacht in mijn doos zit er op .... ach, was niet het "Hilton", maar kon er goed in slapen. En volgens mij heb ik het Gerrit niet al te moeilijk gemaakt. Hij sliep naast mij (tuurlijk, hij wel ... lekker in een warm bed) .... en af en toe kwam zijn hand mijn doos in om me een beetje te troosten .... We hebben er dus samen rustig nachtje van gemaakt. Om kwart over zes stond mijn kleine blaas op springen, dus tja, dan Gerrit maar even wakker maken. Na het pi.... en po.... ben ik toch nog maar even gaan slapen .. was nog wel erg vroeg geloof ik. Lekker liggen luisteren naar het getik van d eregen .... mmmmmm, lekker slaapweer .....

Heee hallo luitjes ... welkom

19:45, 7/8/2009  ..  1 comments  ..  Link

Na weken wachten ben ik dan eindelijk opgehaald door Gerrit en Bets. Vanochtend had ik het al door...... er ging iets gebeuren. Ik werd met mijn broertje en zusje in de loop gezet en mijn vrouwtje vertelde mij dat ik ging verhuizen. Verhuizen naar Almere naar Gerrit, Bets en Dino. Mijn moeder vond die grote hond duidelijk leuk. Ze speelde en ravotte van hartelust. Een half uur later kwamen ze met zijn alle naar mij toe en mijn vrouwtje tilde mij op uit de loop en lieten Dino aan mij snuffelen. Het klikte wel meteen. Ik wilde best mee. Na een rit van 1 1/2 uur waren wij eindelijk op plaats van bestemming. De camping. Ik vind het daar leuk en gezellig met Dino. Ik mag van alles van hem. Zelfs op hem klimmen. Ook ben ik al wezen wandelen aan een lijn. Nu maar op naar de nacht. In een grote doos naast het bed. Pffffffff ik ben moe.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

warm en zwemmen
Ben nu 10 weken
ben ruim 1 week bij Gerrit, Bets en Dino
Welterusten ... slaap lekker
Een bezoekje aan de dierenarts

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer