Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

Home - Profile - Archives - Friends

mijn allereerste blog!!!! - Posted at 20:58 on 29/8/2010 by lady

Mijn allereerste blog,

Ik ben op vakantie en het is echt rot-weer. Het waait heel hard en het regent ook verschrikkelijk. We kunnen niet naar buiten. Terwijl mijn moeder en zusje en een vriendin van haar een spel aan het spelen zijn en mijn tante de afwas doet, ik snap trouwens niet dat hier geen wasmachine staat, ben ik bezig om mijn eerste blog te schrijven.

Ik ben begonnen met dese blog nadat een vriendin van me haar blog had laten lezen en ik vond het zo leuk om te lezen dat ik dat ik begin er zelf ok een. Niemand zal het wel lezen, maar dat maakt me niet uit!

Ik heb nooit begrepen wat mensen er aan vonden om in een dagboek dingen te vertellen, maar het leek me altijd al leuk om een soort blog te hebben, omdat het me wel leuk leek als mensen het lazen. Ik snap niet wat er aan is als je het aan niemand lezen laat, ik bedoel ik weet zelf wel wat ik meemaak, maar anderen niet, of ik weet zelf wel hoe ik denk over dingen, dus vind ik het leuker om de mening van anderen te horen.

Ik heb zo geen zin dat de school na het weekend weer gaat beginnen, ik vind het dan opzich wel leuk om iedereen (of naja, bijna iedereen) weer te zien, maar ik heb niet zo heel veel zin in Grieks :(

 

x emma

Hosting door HQ ICT Systeembeheer