Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

verslag exploratieweek 2: humor in de reclame

• 22/4/2008 - Slotdag

Vandaag was een hectische dag. Hoewel we dachten dat alles al klaar was en we enkel nog onze posterpresentatie moesten maken, hebben we nog veel werk gehad. Niet alleen was niet alles af, er waren ook dingen die we vergeten waren en die we dus ook nog snel op orde moesten krijgen.

Het verzamelen van alle taken voor ons digitaal portfolio verliep vlot. Slechts enkele taken moesten nog wat afgewerkt worden.

We kunnen wel zeggen dat we het werk van de laatste minuut hebben onderschat. Gelukkig waren we er allemaal heel vroeg en konden we snel orde op zaken stellen. We zijn tevreden met onze posterpresentatie hoewel we een aantal zaken meer hadden willen tonen. Een gebrek aan tijd door een verkeerde inschatting van het resterend werk heeft ons belemmerd.

Charles Vincke

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 21/4/2008 - het einde is in zicht

Na een welverdiend weekend was het weer zover!
Maandag... tijd om er in te vliegen! 
Iedereen was weer vroeg uit de veren, enkel Dennis had wat vertraging vandaag. Uiteindelijk was het wel een productieve dag voor de lagallemaal'ers. Zo zijn de meeste opdrachten af geraakt.
Ook voor Engels werden de opnamens voor de reclamespotjes gemaakt wat leidde tot verschillende hilarische momenten, wat wel is leuk was na enkele uren van concentratie.
Als laatste hebben we allemaal samen nog een besproken wat er morgen allemaal moet gebeuren en hoe we het gaan aanpakken.
Er is al een klein lichtje  in zicht aan het einde van de tunnel, maar morgen zullen we ons toch nog van onze beste kant moeten laten zien. De laatste opdrachten worden thuis nog afgewerkt, dus dit zal morgen ook klaar zijn. Het zullen morgen spannende momenten worden, maar ik ben er zeker van dat de groep zich dubbel zo hard zal inzetten om alles goed in orde en op tijd af te geven !

Groetjes van het Lagallemaal-team

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 18/4/2008 - Een drukke dag...

Vandaag was het een dag waarop veel moest gebeuren .

We moesten verder werken aan de opdrachten én onze zelfpresentatie voor de jury stond er nog te wachten. Dit laatste zorgde bij velen voor ongewenste zenuwen waardoor je met momenten je concentratie kwijt was en zich moeilijk kon concentreren op andere dingen. De meisjes van "Lag allemaal" begonnen zelfs hun tekstjes voor elkaar op te zeggen om te controleren of alles goed gaat .

Nog een ander aspect die steeds weer stess meebracht, was het gedachte aan het interview met een deskundige in het vak. Yanou en Lesley moesten meteen na hun zelfpresentatie vertrekken om er op tijd te geraken, maar de presentaties van andere studenten verliepen een beetje moeizaam waardoor heel proces met een achterstand te maken had. Ondanks alles was er toch een duidelijke groepssfeer te merken. Vooral Charles en Dennis konden hun zenuwen goed verbergen en zorgden voor veel gelach die ontspanning met zich meebracht in de groep .

Vervolgens hebben Natascha en Aksana een straatenquête afgelegd. De meisjes zijn het over eens dat het toch een hele uitdaging is geweest. Veel mensen worden bang wanneer ze iemand met een bundel papieren op hen zien afkomen . De meesten dachten dan ook vaak dat het om een soort geldinzameling ging en weigerden zelfs te luisteren wat de échte verzoek inhield.

Uiteindelijk kunnen we constateren dat het een goede dag is geweest waarop veel gebeurd was. We hebben weer ons best gedaan om zoveel mogelijk opdrachten, zo goed mogelijk af te krijgen, de sfeer zat er duidelijk in (zowel productief als ontspannend) en elk groepslid stond telkens weer klaar om de anderen te helpen. Het was niet enkel een drukke dag, maar ook een hele avontuur om te beleven!

Alvast tot gauw en een fijn weekend,

Natascha.

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 17/4/2008 - Dag 2: Goed op weg

9.00 uur: Helemaal wakker en fris van geest . Klaar om erin te vliegen dus!! Nog even een mail sturen naar Mevr. Berghmans (onze begeleider) en onze mailbox nakijken voor het echte werk kan beginnen. Eerst moeten we de vragen voor het interview en de straatenquête opstellen zodat deze nog tijdig gecontroleerd kunnen worden. Aksana en Natascha zijn ondertussen druk in de weer met de opdracht voor geschiedenis, die aardig lijkt te vlotten. Dennis buigt zich over enkele juridische vraagstukken ivm humor in reclame, terwijl Charles zich verdiept in allerlei economische artikels. Lesley en Yanou storten zich daarna volledig op de hoofd-en slotopdracht, wat geen gemakkelijke klus blijkt. We hadden gehoopt hier nog wat langer aan te kunnen doorwerken, maar gezien we nog een gesprek hadden met onze begeleider en nadien het EMI moesten verlaten, zal dit iets voor morgen zijn. Nog even onze agenda voor morgen overlopen, dan een spurtje naar het station en hopelijk een welverdiende goede nachtrust...

(Yanou en Lesley)

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 16/4/2008 - Dag 1: ...en starten maar!

Na de infosessies en briefing kon de tweede exploratieweek van start gaan. Vandaag hebben we ons vooral toegespitst op de planning van de komende dagen. De opdrachten werden zorgvuldig doorgenomen en evenwichtig verdeeld. Daarna hebben we een definitieve afspraak gemaakt met een deskundige uit de reclamewereld. Tevens werd het logo ontworpen en de weblog aangemaakt. De komende dagen zullen jullie nog genoeg van ons horen, dus sluiten we de dag hier af.

Groetjes,

het lagallemaal-team

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Op dit weblog vind je het verloop terug van de tweede exploratieweek. Het thema handelt over humor in de reclame. De medewerkers zijn Yanou Kerstens, Lesley Miceli, Natascha Panteleymonova, Aksana Sivcova, Dennis Wachters en Charles Vincke.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer