Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hate it or Love it

speelgoeddag!!!

12:14, 21/11/2012 .. 0 comments .. Link

Super enthousiast!!! Heb vanmorgen toch maar weer effe een hele zak met mooi en leuk speelgoed gescoord voor sinterklaas. En dan niet eens uit de winkel maar een gratis speelgoed pakket. Gelukkig dat er zulke organisaties zijn die deze dingen mogelijk maken anders was het een schrale sinterklaas geweest dit jaar. Ja ook Sinterklaas heeft crisis haha.

Nu weer op me werk en proberen hard te werken maar echt hard werk is er nog niet. Gelukkig kan ik nu nog ff lekker rustig aan doen . Vanavond na me werk naar mama s huis zoiezo om te eten en me kleine man op te pikken maar vandaag een iets ander rooster. Vanavond ga ik op de speelgoedbeurs staan op de basisschool. ( alsof ik nog niet genoeg speelgoed heb gezien vandaag) Nja ik probeer er natuurlijk iets aan over te houden en er wat mee te verdienen natuurlijk,maar een leuk initiatief)

probeer er zo min mogelijk aan te denken maar aangezien ik zo hard aan het bezuinigen ben heb ik eindelijk de stap gezet en met mezelf afgesproken geen tabak meer te kopen. Het werd ondertussen veeel te prijzig en vooral omdat ik mezelf en me zusje (allebij kettingrokers) aan het roken moest houden. Nu begrijp ik ook waarom het me nooit eerder in die 12 jaar ongeveer dat ik rook is gelukt om te stoppen. Ik heb het altijd veel te negatief gezien. Ik stop niet met roken , ik begin met geld besparen!!

Aangezien dat geld besparen erg motiverend werkt de laatste tijd en niet te vergeten erg nodig is , werkt het hopelijk beter en motiverender. we zullen het zien hoelang het goed gaat. Beste beentje voor , er zijn immers wel 100 redenen om te stoppen tegen de 2 redenen om te blijven roken. Zeker niet waard dus!!

Ik denk dat ik zo maar eens even ga google en misschien zelfs een paar telefoontjes plegen , en mocht dat gaan vervelen kan ik altijd nog beginnen aan het maken van de quiz kaartjes voor oud en nieuw. Heb er stiekem al zin in.

Vanavond mijn kleine man zijn schoen laten zetten en dan ff lekker rommel maken , dan kan ik rommelpiet de schuld geven. Aangezien sinterklaas de eer opstrijkt voor de cadeau s vind ik het rechtvaardig om het zelvde terug te doen . haha

 

 pffff

15:15, 20/11/2012 .. 0 comments .. Link

wat een rot ochtend was het vandaag, niets ging dan ook eiglijk zoals ik had gehoopt. Begin me nu pas te beseffen dat ik het toch allemaal alleen zal moeten gaan doen. Misschien ook wel fijn eiglijk zo zonder dat gezeur en verplichtingen bij instanties. Misschien denk ik er ook wel teveel bij na of had ik te hoge verwachtingen ervan. Laten we eerlijk zijn , niets is voor niets . Maar gelukkig is mijn stress factor behoorlijk hoog en kan ik wel tegen een stootje.

Nu gewoon op mijn werk aan het bloggen, niet dat ik veel beters te doen heb hier. Het is zo ongelovelijk rustig!! Wordt er zo lui van als ik niets te doen heb. De tijd vliegt wel vandaag, ben ookal de hele tijd bezig geweest. Als je social media mee telt onder bezig zijn haha. Heb zelfs al gesolliciteert, best trots op mezelf dat ik nog de puf kan vinden om verder te gaan.

Vanavond ook nog genoeg te doen, eerst zorgen dat ik jaimy ophaal bij me moeders huis en effe snel wat kan eten daar en dan weer snel door naar huis en zorgen dat het er fatsoenlijk uitziet voor wanneer die man komt kijken voor het slaapbankje wat ik op marktplaats heb gezet. Hopelijk heb ik tussendoor nog de tijd om met mijn kont even rustig te gaan zitten want morgen ga ik een reisje speelgoedland maken haha.

s ochtends het gratis speelgoedpakket ophalen, s middags werken en dan na me werk naar een speelgoedbeurs op school van me zoontje. Bijna sinterklaas en ik kan nu al geen speelgoed meer zien.

zo nog maar een keer de saldofoon bellen om te zien of mijn geld al gestord is. Kijk enorm uit naar 4 december en eindelijk mijn hondje kan halen waar ik al zolang voor aan het sparen ben. Word mijn nieuwe baby, ookal maak ik me een beetje zorgen of ik strax wel genoeg tijd voor hem ga hebben nu alles anders gaat dan verwacht.

We zullen het zien.

Denk dat ik nu de laatste anderhalf uur maar ga proberen vol te maken met het nieuws lezen en game. Wat een topbaan heb ik eiglijk ook . About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

speelgoeddag!!!
pffff

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer