Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
laminaat

Laminaat

Posted on 14/3/2012 at 19:03
Eerste keer installeren van een laminaatvloer

Verschillende kamers van een huis te brengen verschillende uitdagingen bij het leggen van een laminaat vloer.

In de badkamer het toilet zal een belemmering vormt voor uw vloer lag onder zijn. Als u nieuw bent bij toiletten, adviseer ik ga uw lokale hardware winkel, en het kopen van een loodgieter boek dat het toilet bedekt. Met dat gezegd, bij het opnieuw installeren terug van het toilet op de grond stack flens heeft u een nieuwe wax ring. Als uw flens van uw bodem stack is verroest uit, wat ik bedoel is, de bouten niet het toilet strak naar de badkamer vloer te houden, kunt u gewoon een nieuwe kopen flens. Boor en schroef de nieuwe flens op de bodem stapel. Uw lokale bouwmarkt zal uitvoeren de was ring en nieuwe grond stack flens. Dit is wellicht ook een goed moment voor een nieuw toilet, afhankelijk van leeftijd en schoonheid.

In de keuken zijn er verschillende obstakels onder te gaan met uw nieuwe laminaatvloer. Eerste obstakel is de koelkast. Zet de koelkast uit genoeg om uw vloer achter te leggen. Controleer uw vloer achter de koelkast te zorgen dat de vloer is voor het leggen van een nieuwe laminaatvloer. Tweede obstakel is de vaatwasser. Laat uw vloer niet voorzien in de voorkant van de vaatwasser. Waarom, zult u niet genoeg ruimte te trekken uit de vaatwasser wanneer het tijd is om te repareren of te vervangen de vaatwasser. Het is gemakkelijk om de vaatwasser los te schroeven van onder de aanrechtblad, trek het uit, koppelt u de warm water lijn en elektrisch. Na het verwijderen van de vaatwasser, controleert om te zien of egaliseren van de vloer nodig is. In de derde hindernis is de kachel. Gas kachels zijn geen probleem, want je kunt gewoon trek ze uit, en werken om hen heen. Uw flexibele gasleiding achter de kachel moet lang genoeg om te worden uitgetrokken. Als je niet zeker over een gecertificeerd reparateur trek uw kachel voor u, de eerste keer. Vergeet niet dat u veel geld besparen op de arbeidsmarkt door het installeren van de laminaatvloer zelf, de veiligheid is altijd een eerste prioriteit. Nadat de kachel naar buiten wordt getrokken, kijk achter en zorg ervoor dat de vloer is voor het leggen van een laminaatvloer. Bij het installeren van laminaatvloer op deze manier ziet het er munt. Neem de tijd, en doe het op een professionele manier de eerste keer.

Door jam bodems zal moeten worden getrimd, zo zal een nieuwe laminaatvloer te passen onder de deur jam. Een specifieke niet-elektrische deur jam zaag wordt verkocht voor ongeveer vijftien dollar bij uw plaatselijke bouwmarkt. Er is mooie elektrische deur jam inkortfuncties indien gewenst. Elektrische deur jam gereedschappen beginnen rond honderd dollar en gaan van daar.

U heeft twee speciale laminaat passend gereedschap. Ze verkopen voor ongeveer twintig dollar bij uw plaatselijke bouwmarkt. Deze twee tools zijn cruciaal om elk stuk van laminaat strak in elkaar passen. Dat helpt bij het verbergen van de naden van elk laminaat stuk, cool!

Zagen is tijdrovend als u niet de juiste zaag hebben. Ik deed een beetje onderzoek na worstelen de eerste dag het installeren van mijn laminaatvloer. Ik vond een mint tafel zag met de benen voor maar honderdnegenentwintig dollar bij Sears. Wat een verschil dat gemaakt. Het was als dag en nacht. Ook een goede elektrische kleine hand decoupeerzaag voor het zagen van kleine ronde stukjes werkte munt. Als het installeren van nieuwe bekleding, zou ik adviseren een elektrische verstekzaag. Ik kocht een goedkoop zaagmachine bij Sears voor slechts tachtig negen dollar.

Bij het installeren van de vloer, volgt u de instructies die bij uw laminaatvloer merk. Luister niet naar anderen over de manier waarop het laminaat vloer moet worden geÔnstalleerd. De productie heeft een geweldige baan in de instructies over hoe u uw vloer liggen. Als u deze aan de richtlijnen, dan kunt u terugvallen op uw fabrieksgarantie. Vele malen laminaatvloer is verkeerd geÔnstalleerd, die vervalt de fabrieksgarantie. Wees niet een van deze gevallen.

Bij het schuiven weer de zware apparaten op de keukenvloer, raad ik aan met behulp van ronde plastic slip vloerbeschermers. Dit maakt het verplaatsen ze zo veel gemakkelijker en beschermt uw nieuwe laminaatvloer. U vindt skid beschermers in het laminaat vloer eiland van uw lokale hardware winkel.

Het nivelleren van de vloer is een voorbereiding voor het starten. Als uw vloer is hobbelig, kunt u mixen egalisatie en Troll uw vloer. U hoeft alleen maar dit te doen in de plekken waar het niet niveau. Ik heb gebruik gemaakt multiplex de juiste dikte op sommige plekken niveau in het kader apparaten waren oude vloer werd nooit geÔnstalleerd. Gebruik een methode om uw vloer. De methode die u gebruikt hangt af van uw oude vloer.

Een vier meter hoogte is een goed hulpmiddel te gebruiken om uw oude vloer, voor het leggen van uw nieuwe laminaatvloer. Als u toegang hebt tot een zes of acht voet stuk van twee bij vier of zes, die zich inzet voor. Als u gebruik maken van een stuk hout voor een nivellering instrument, de vlakheid controleren alvorens met een niveau aan het gebruik van het stuk hout.

Nu krijg je de lijst klaar is, rond uw vierkante meter, en ga naar de lokale hardware winkel.

Veel plezier! Neem de tijd, en veilig zijn om de tools.

Recent Entries

- Laminaat

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer