Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lampionnen

Een website over lampionnen en alles wat er bij komt kijken.

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Gekleurde lampionnen voor een feestje

Bent u op zoek naar gekleurde lampionnen? Dan hebt u gevonden wat u zocht! Bij vele lampion webshops online vindt u namelijk de lampion in elk gewenste kleur! Het voordeel van het online lampionnen bestellen is natuurlijk dat u er de deur niet voor uit hoeft. Het grootste voordeel is echter dat de voorraad in een gewone winkel vaak nihil is. In onze webshop kunt u gemakklijk meerdere lampionnen van de zelfde kleur, of van verschillende kleuren bestellen en u heeft het de volgende dag al in huis!

Bezoek de beste lampionnen webshop van Nederland, https://lampionstore.nl/

Onze lampionnen zijn gemaakt van rijstpapier of nylon.  De afmetingen van de rijst papieren lampionnen lopen uiteen van 25 centimeter tot 80 centimeter. De afmetingen van de nylon lampionnen lopen uiteen van van 25 centimeter tot 40 centimeter. Elk thema kunt u hiermee tot leven brengen!

De van rijst papier gemaakte lampionnen worden vaak voor binnen gebruikt en de nylon lampionnen vaak voor buiten. Door dat nylon lampionnen weerbestendig zijn, hebben deze een langere levensduur en blijven de kleuren langer behouden. Om de juiste keuze te maken, kunt alvast wat dingen op een rijtje zetten.

-          Hoe veel lampionnen heeft u nodig?

-          Welke kleuren wilt u gebruiken?

-          Welk thema heeft het feest?

-          Wat is uw budget?

Als u gaat trouwen, raden wij u aan om voor licht gekleurde lampionnen te kiezen. Speel met verschillende afmetingen en kleuren. Door lekker creatief bezig te zijn, wordt u sprookje werkelijkheid. Wat is er nou mooier dan te trouwen onder een hemel van lampionnen in uw favoriete kleuren. Hang onder de lampionnen een satijnen lint om het laatste puntje op de i te zetten!

Geeft u een strand of tuinfeest? Dan raden wij u aan om voor vrolijk gekleurde lampionnen voor buiten te gebruiken. Door lampjes in de lampionnen te hangen, krijgt een mooi en zacht verlichte locatie. Door verschillende lampion kleuren te combineren met de “candlebags”, wordt het een echt sprookje. De candlebags kunt u langs paden zetten, of langs beide zijdes van de trap. Door er een waxine lichtje of LED lampje in je lampionnen in te zetten, worden de paden en trappen zacht verlicht.

 Waar het feest ook gehouden wordt, gekleurde lampionnen mogen niet ontbreken. Eindelijk is het best simpel, voor binnen gebruikt u de papieren lampionnen en voor buiten de nylon lampionnen. Door een snoer met lampjes op te hangen, creëert u een vrolijk aanzicht. U kunt het snoer ook gebruiken als slinger. De gekleurde lampion, hangt u op een telkens zelfde afstand van elkaar en zo heeft u een verlichte slinger gecreëerd!


[ 07:47 ] [ 2/1/2015 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer