Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sander Putmans in Laos

Vandaag is het zover

22:52, 1/10/2012 .. 2 comments .. Link

Vandaag vertrek ik naar Laos. Om tien voor half tien in de avond zal het vliegtuig me (als het goed is) van Duitsland naar de Verenigde Arabische Emiraten brengen waarna ik na een paar uur tussenstop weer verder mag vliegen naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Vanuit Bangkok zal ik over land (waarschijnlijk per trein) doorreizen naar Laos.

Laos is geen onbekend land voor me. Ik ben eerder in het land geweest in 2007, 2009, 2010/2011 en nu in 2012 dus weer. Alles bij elkaar heb ik er zo'n 6 maanden gezeten. Ik heb er veel gezien en gedaan en veel mensen ontmoet. 

Na mijn eerste grote reis in 2006/2007 (Rusland-Mongolië-China-Vietnam-Cambodja-Laos-Thailand) was ik er snel uit dat de andere landen ook prachtig waren maar dat Laos er uit sprong en me op de ene of andere manier meer kon bekoren. Of het kwam door de prachtige natuur, de vriendelijke mensen of wat anders? Ik weet het niet, soms heb je zoiets. Ik besloot na mijn korte bezoek (slechts een paar weken) van destijds meer te gaan lezen over het land en op internet rond te zoeken naar organisaties die actief zijn in het land. Zo kwam ik bij de Stichting Vrienden van het Khongdistrict (www.helplaos.nl) terecht. Na een eerste kennismaking met Adrie de Koning (samen met zijn Laotiaanse vrouw Thongsian de oprichters van de stichting) werd ik een beetje actief voor de stichting. Ook dit keer zal ik kijken of en waar ik me in kan zetten. Ik heb ook deze keer weer wat geld bij elkaar weten te sprokkelen voor de mooie projecten van de stichting. Mocht je ook willen doneren, dan kan dat natuurlijk altijd even. Dat mag via mij of rechtstreeks naar de stichting. 

Onder andere via deze site zal ik af en toe wat van me laten weten.

Vanuit Oirschot groet ik u allen.  Vertrek naar Laos op 2 oktober 2012

15:07, 22/8/2012 .. 0 comments .. Link

Op 2 oktober vertrek ik naar Laos. Ik vlieg vanuit Düsseldorf (Duitsland) naar Bangkok (Thailand) en zal daar op 3 oktober landen. Daarna zal ik doorgaan naar Laos om daar te gaan wonen.

Meer weten over Laos? Kijk dan eens op www.golaos.nl

Volg op deze pagina mijn belevenissen! Later meer...About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Vandaag is het zover
Vertrek naar Laos op 2 oktober 2012

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer