Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Lasergaming basis

Home - Profile - Archives - Friends

De basis van de lasergame uitrusting

Posted on 8/1/2014 at 21:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Lasergamen

Lasergameplezier

Zij die bekend zijn met de sport weten dat de lasergameuitrusting een grote rol kan spelen. Net zoals het spelen van een match in een kleine kelder in tegenstelling tot een high-tech arena, een slechte keuze van de uitrusting een hoop plezier weg kan halen. Het is belangrijk om uit te zoeken wat er gebruikt wordt en waarom het belangrijk is, zodat je echt de spanning van lasergamen kan ervaren.

Lasergameuniform

Met uitzondering van de onderkleding is de lasergameuitrusting vrij eenvoudig. Die bestaat uit een vest dat gedragen wordt door elke speler en een lasergun. Er zijn echter veel aspecten aan het uniform die het spelplezier kunnen vergroten of verkleinen.

Lasers

Het zal geen verrassing zijn dat het soort laser dat je gebruikt van essentieel belang is. Het moet ten eerste goed zichtbaar zijn voor de omringende spelers. Veel arena's zijn gevuld met lichtgevende mist om de zichtbaarheid van de lasers te vergroten, maar een zwakke straal blijft een probleem. Het is belangrijk om op te merken dat de lasers ook veilig moeten zijn. Een heldere, dichte straal is geweldig, maar niet veilig en kan niet gebruikt worden.

Straalstanden

Hoe je lasergun schiet is een ander essentieel onderdeel van het spel. De echt goede lasers hebben drie of vier verschillende standen. Van een constante straal tot een snelle puls, deze eigenschap kan het plezier en de spanning van het spel echt vergroten. Het is ook een goede manier om de mogelijkheden aan strategieën voor jou en je tegenstanders te vergroten.

Radioapparatuur

Aangezien dit spel oorspronkelijk een legeroefening was, zijn er altijd radio-transmitters en speakers bij betrokken geweest, die gewoonlijk op de schouders geplaatst worden. Dit is een van de spannendste aspecten van lasergamen – communiceren en strategieën uitdenken met je team. Maar, ik ben er zeker van dat je al kunt raden dat het dragen van slechte transmitters en slechte speakers onherroepelijk tot chaos en uiteindelijk tot verlies leidt.

Passend vest

Dit lijkt overduidelijk te zijn, maar het vest moet passen. Er zijn een hoop bedrijven die zich zoveel op de technologie focussen dat ze vergeten om de pakken comfortabel te maken. Een goed vest is gemaakt van licht, uitrekbaar materiaal zodat je zo goed mogelijk kan bewegen. Het is een groot nadeel om in de arena rond te rennen in iets groots en zwaars.

Raakindicatoren

Om het spel zo eerlijk en accuraat mogelijk te moeten, zijn hoge kwaliteits-indicatoren absoluut noodzakelijk. Hoewel je het niet geweldig zal vinden als je de ontvanger bent, zul je het met zekerheid waarderen als je een tegenstander geraakt hebt. De indicatoren zijn gemaakt van LED lampjes en het richtgebied bevindt zich op het vest.

  • LED lampjes zijn de visuele indicators voor de andere spelers dat je geraakt bent. Als ze niet kristalhelder zijn in de mistige arena, kan het spel daar serieus onder lijden.
  • Het richtgebied van een vest zit meestal om de gehele torso van een speler, inclusief de kleine aparte plekken op de armen en schouders. Als een speler geraakt is begint het richtgebied te trillen, waardoor de speler meteen op de hoogte wordt gesteld.

Touw

Het touw dat van het pistool tot aan het vest loopt is niet iets waar iedereen aan denkt, maar dat wel erg belangrijk is. Het moet stevig zijn. Het kan er erg wild aan toegaan in een match en als het touw breekt is ook je uniform weg. Hij moet echter net als het vest licht en flexibel zijn. Een zwaar en stevig touw kan het richten met precisie onmogelijk maken.

Oplaadbaar

De meeste uniformen zijn gelukkig oplaadbaar. Sommigen gaan echter langer mee dan anderen, zoals met alle andere electronica.

Afstemmen op het juiste gereedschap

Sinds lasergamen de overstap heeft gemaakt van militaire trainingsoefeningen naar een sport voor iedereen, hebben de apparaten voor de sport zich verder ontwikkeld. Hoewel er waarschijnlijk relatief weinig apparaten betrokken zijn, zal weten hoe het allemaal werkt je in staat stellen om je ervaring te vergroten door te kiezen om te spelen op de manier waarvan je weet dat die het beste werkt.

 Lees hier (nu) meer over lasergamen!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer