Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De ervaring in de ontwikkeling van de laserpen

De laserpen met de adapter

Posted in Unspecified

Ik was blij met de 200mW groene laserpen vooruit levertijd laserpen ontvangen. Maar bij het openen van de scheepvaart pakket dat mijn eerste indruk van uw punt was niet goed .. (foto inbegrepen) label op de zaak is op scheef geplaatst. Deze is altijd klaar om te gaan en duurt lang. Waterdicht, ook! U kunt gemakkelijk zeggen het verschil als je het gebruikt. Zodra je er een hebt gebruikt, zul je nooit meer terug met een gewone laserpen. Het kan tijdelijke blindheid veroorzaken als u het schitteren op iemands gezicht, het is zo krachtig. AC adapter werkte niet. Geen uitgangsspanning, dus ik opende het en vond een draad was losgeraakt uit een slecht gedaan soldeerverbinding.

Dit lijkt veel flikkering Laserpointers beïnvloeden, vermoedelijk wegens inferieure bouwmaterialen of procedures. Het product pagina verklaarde dat het waterdicht is, maar ik betwijfel het, als de O-ringen lijken te zijn op de goedkopere kant en mijnen kwam met het al gebroken. Ik zou niet bereid zijn om dit groene laserpen plaatsen in het water, of het gebruiken, zelfs als het buiten regent zijn. Ik heb dit product ontvangen met wat krassen en deuken op het al. De laserpen werkt prima, maar de meegeleverde accessoires in het bijzonder de kamer adapter kan wat werk gebruiken. Bij het onderzoek, de kamer lader adapter is niets meer dan een eenvoudige spanningsdeler met twee 1/4 W weerstanden. De adapter is zelfs gefuseerd ter bescherming tegen een korte, die een groot probleem gezien wanneer ik opende de LED anode en kathode leads werden samengedrukt tot een korte.

krachtige laserpen

Drie verschillende soorten laders, AC, 12v kamer en zelfs een HDMI-aansluiting. Oh heck, er zijn zoveel manieren om deze krachtige 300mW laserpen Ik kan ze niet allemaal eens meer in rekening brengen. De belangrijkste dingen zijn: het is super krachtig. Het is alsof je een schijnwerper waar u het schijnen. Het is de grootste straal ik ooit uit zo'n klein laser gezien. Er is geen man rond die niet zou denken dat het is cool. Is dat wat ze bedoelen met "diode"? Maar als je niet een gram weenie deze handheld fakkel gooit een helluva balk. Het wordt geleverd in een plastic schuim beklede geval, dat is goed want het heeft een paar snuisterijen.

Sommige mensen die ik heb de laser getoond te hebben gevonden dat het waterdicht aan de zware kant kwam uit op iets minder dan 11,5 oz met de oplaadbare batterij, maar dat is geen probleem voor mij. Als u op de oranje knop terwijl u al is schijnbaar verondersteld om de balk te strobe en SOS te veranderen. Schuiven van het apparaat verandert de straal van breed naar een pleintje. Ik zal gebruik maken van deze, maar ik ben niet blij met hen en laat ze niet aanraden. Het wordt geleverd met een flink aantal opties voor het opladen, maar geen aanwijzingen over hoe te gebruiken en geen enkele papierwerk over. Het is veruit een van de meest krachtige Laserpointers ik heb.

Mijn gok is dat ik kreeg een gebruikte men zelfs al is de pagina zei dat zijn gloednieuw. Ik weet al het product details en vorderingen niet te vertrouwen. Al met al, het is geweldig als je gewoon wilt om het te gebruiken als een laserpen voor het huis of iets, maar gebruik het niet in de regen of ergens met een harde omgeving voor de elektronica. Ik hou van de pols touwtje - maakt het makkelijker om te dragen en verhindert me te laten vallen per ongeluk terwijl ik het lopen mijn hond voordat de zon opkomt. Ik kan zeggen dat dit groene laserpen is een goede koop. Het enige wat ik zal voorstellen in de regel niet voor de gek houden door mW ratings.Important als ze zijn kunnen ze je gek.

Houd er rekening mee, wil je goo gegaan naar de sticker uitstappen als je dit geven als gift te hebben. Het woord diode is nutteloos en gebruikt als een "Hook om je om dingen te kopen. Wat ik wel leuk vind aan deze laser naast de presentatie is het licht overspanning. Ik kan mijn woonkamer branden met de Laserpointers ik koop waaronder deze. Knipperend rood licht op de macht baksteen en continu rood licht op de oplaadcassette, OK? Hoe zit het met de groene laser op de oplaadcassette? het is zeer licht van gewicht en heeft zelfs een riem te voeren als dat nodig is. het enige wat ik niet leuk vond was JETLASERS zetten hun stickers op de zaak, omdat ze niet loskomen.

Ik wil weten dat als ik een militair, zal de 1000mW groene laserpen voldoende lading om me door te voeren hebben. Kan betrouwbaar zijn, of het kan niet. Er is nu manier om te weten. Nu moet ik het terug, wachten voor een terugbetaling, bestel dan opnieuw. Het zal waarschijnlijk nog drie weken om de vervanging te krijgen. Na het posten van deze recensie, de verkoper contact met me binnen twee dagen en verscheept een vervangende laser. Het kwam snel en in perfecte staat. Geen instructies kwam met de laserpen. Ik heb het twee keer opgeladen - eenmaal na zwaar te gebruiken voor ongeveer vijf uur en een keer na het gebruik ervan voor ongeveer een half uur. Elke re-charge duurde vele uren (gebaseerd op het controleren van elk uur om te zien of het rode licht was uitgegaan.

16:48 - 21/2/2017 - comments {0} - post comment


De laser pointer voor militair gebruik

Posted in Unspecified

De rode laser pointer zal periodiek voortdurend flikkeren en volledig uit te gaan. Mijn bedrijf ondersteunt deze fabrikanten. Dit ding is groot voor het geld! Het is krachtig en werkt geweldig. Nu ik dat dit is weerbestendig zeggen zou. Niet weer bewijs en noteer dat het niet geadverteerd als weerbestendig. Als een laser pointer als dit niet duurzaam is en kan niet lang duren, wat is het punt om het te kopen voor militair gebruik? Mijn enige waarschuwing is, wees voorzichtig niet te schitteren dit in andermans ogen zoals het is verblindend helder. Je kunt zelfs opstaan het op zijn einde te wijzen rechtop handsfree wat aardig is. Ik heb een familie hut waar ik dit voor de gasten en kinderen laat te gebruiken. Ik houd niet van dit product, omdat het licht niet zo krachtig voor mij was.

De * volgende * kerst ik heb gevraagd te geven aan een paar andere in de familie dat was verder uit in de boom of nieuwer had niet heb ze om verschillende redenen... Ik voor het eerst geprobeerd om erachter te komen hoe de zaak te beginnen. Ik heb geprobeerd zachtjes de veren uit te trekken, maar ze pop uit, vernietiging van de rode laser pointer. Geen instructies of indicator zodat ik rommelig met het voor een minuut of twee. Aan de andere kant, zou kunnen dit werken als een hulpmiddel zelfverdediging in een snuifje. Ik pakte een als gevolg van de overzichten, zoals mijn moeder nodig een goede groene laser pointer voor haar kamer (ze had sommige goedkope ones). Ik gebruikte het een beetje voordat het overhandigen en besloot dat het was uitstekend, dus ik gaf ze aan mijn familie als kleinigheidjes tricotst voor de kerst samen met het oppakken van een paar van mijn eigen. Globaal is het een wonder van goedkope maar functionele iets clueless massa productie en afzet. Het is ongelooflijk helder.

2000mW laser pointer

Zoals anderen kunnen hebben, dit komt niet met instructies, maar het is vrij intuïtief om erachter te komen. Ik wil dat meer mensen zo goed zou doen. Ondanks de kunststof uitvoering voelt het zeer robuust. Ik heb niet gemerkt dat de afmetingen van deze 2000mW laser pointer. Ik zou niet raden dit bij nat weer. En bij nat weer bedoel ik zelfs gewoon ontbreekt. Ik verwijderde het rubber uit rond het gebied van de lens (die was zeer eenvoudig omdat het slechts een kleine hoeveelheid lijm had op één plek houdt het op) en verzegeld rond de externe instantie van het gebied van de lens met silicone. Vervolgens verzegeld de naden langs beide zijden van het lichaam met silicone. U kunt draai drie kleine schroeven op het lichaam, maar moet u nog steeds de rubberachtige secties die in het bezit van de eenheid samen, permanent demonteren de 2W groene laser pointer afbreken.

De rest van de paraplu van de laser is goed. Het centrum is zo krachtig dat de reflectie een beetje is verblindende. Globaal, een goede krachtige groene laserwijzer voor het branden en gebied en zien iets relatief ver weg. Het vierkante ontwerp is oneven, en de rubberen dop op de achterkant voelt alsof het is ongeveer af te vallen. Bij beperkt gebruik werken ze zoals verwacht. We kochten dit voor buitengebruik en voor de dakbedekking functie (in het geval dat het krijgt daalde in de sneeuw). In feite, als u het op iets dicht bij u, kan u risico schitterende jezelf. Bij ongeveer 70 voet krijgt u een krachtige lichtbundel, dat is ongeveer 12-16" breed met een dim halo van licht rond die. Ik ben zeer geïmponeerd met deze laser pointer. Ook heb ik gegeven verschillende weg als geschenken. Ze hebben ook uitgebreid runtime op een setje batterijen.

Het pakket geeft aan een 5 uur gebruikstijd. De rode laser pointer kan rechtop opslaan standruimte op een plank en gemakkelijker te vinden. De schakelaar heeft slechts 1 instelling (aan/uit). Ik nam de laser pointer uit de verpakking. U zal niet dit glijden gemakkelijk in uw zak. Ik kan het beogen van een huis een blok verderop en het oplichten! Natuurlijk, wanneer ik gebruik het om te kijken voor mijn hond. afval is het zo krachtig dat het verblindt me. Vanaf de duurzaamheid-it is bijna onverwoestbaar. Geen extreme gebruik hield het in de zak van de deur in mijn kamer voor noodsituaties, en het net overleden. De aan/uitschakelaar uiterst gevoelig is geworden, en ik nodig om te knoeien met het net om het te krijgen om in te schakelen. Wanneer lukt het ertoe brengen om te werken op het niveau van het branden van de helft is wat het was, zelfs met nieuwe batterijen. De groene laser pointer is robuust op zoek maar heeft een naad helemaal op en neer beide zijden toe te voegen een sterke waarschijnlijk kap voor mislukking als verbroken.

Ik ging naar de klanten om te controleren van een hoog niveau alarm. Het was regende, modderige als de hel. Ik liet deze 200mW laser pointer in het gras uit over mijn taille op zijn best. De hand-crank is een beetje luidruchtig, dus als u wilt niet wakker van het hele kamp met een middernacht roep van de natuur niet het crank in kamp. Maar de focus is niet verstelbaar. Gebruik buitenshuis: Wees voorzichtig niet te schitteren over als het kan blind mensen het besturen van een kamer en ongelukken veroorzaken. Het ziet er niet waterdicht of waterbestendig dus ik niet het onthullen zou natte omstandigheden. Dat gezegd hebbende, terwijl de kleinere grootte niet zo gemakkelijk is te houden of te vinden. Ik probeerde vele manieren & geen geluk. Moet zeggen---het is een grap voor de "teeny" ingeprinte instructies net binnen de bodem. Moet u wellicht een vergrootglas om het te zien! Het is een veel vermogen voor het geld!

03:09 - 18/1/2017 - comments {0} - post comment


De knop van de laserpen

Posted in Unspecified

Nu laat ik je wijzen op een aantal details van deze laserpennen. Misschien is het nodig om de AAA-batterij adapter? Ik werk vaak boven de verlaagde plafonds in winkels verkoopt. Ik moet in staat zijn om te zien van dichtbij en ver weg. Mijn andere gebruiken voor middernacht hond loopt. Wanneer ingezoomd helemaal uit, de lichtbundel is rechthoekig. Wanneer u focus, de focus gaat weg en doet de rechthoek. Een ander ding dat me is opgevallen, is dat zelfs wanneer ingezoomd helemaal in (voor de helderste en rechthoekige verlichting), genoeg lekt nog steeds staat u mij toe om te zien waar ik loop terwijl het streven van de laserpen op iets in de verte – een mooi bijkomend voordeel. Sommige reviewers hebben gezegd dat je kunt omgaan met alle van de bediening met één hand. Ze moeten verschillende handen dan ik. Terwijl het achterbaks, u kunt scherpstellen met de hand.

Ik het van harte eens met de recensenten die klagen over het design van deze blauwe laserpen. Mijn voorkeur zou zijn om te scheiden van deze functies. Ik ook met je eens dat het lastig is dat de laser wijzigingen aan een andere instelling elke keer dat u het uit - /inschakelen. Met de combinatie control-toets, ik kan zien waarom dit gebeurt, maar het scheiden van deze controles zou dit probleem ook oplossen. Terwijl het platte (zoals de politie doet op TV), bereikt u de aan/uit instellingen van de schakelaar. De oplossing zou zijn voor de knop op de zijkant van de blauwe laser in plaats van het einde.

blauwe laserpen

Ik nodig voor het gebruik van beide handen. Het krijgen van het uit is vereist dat trek ik op dat de focus van de laser (dat is voor de stokken uit de holster). Merk op dat als u de instellingen controleren aan de zijde van de laserpen als ik stel voor, deze holster is misschien wel het wijzigen van de instelling wanneer het wordt gebruikt. We hebben een aantal gekocht en gezien elk aan vrienden en familie. Of je moet nog een blauwe laser pointer of niet, ik zou het kopen een aantal van en zet ze in je ehbo-kit en uw emergency kit voor elke persoon in de familie!

De focus functie werkt te scherpen diameter van de laser uitgezonden. Elke functie werkt zeer goed en precies zoals de duurste modellen weergegeven op de TV en het internet. Het enige verschil is dat dit model niet in een opbergdoos. Toen ik het opende de laserpen tot het installeren van een geladen batterij, een dikke ring viel uit. Laat ik beginnen met de kleine lettertjes: En een heel stuk makkelijker om te dragen. Ik vind vooral de SOS functie. Ik ben 57 met een brace op een knie en een ernstige, permanente schouderblessure. Het is geruststellend om te weten kon ik de aandacht vestigen als alleen en in de problemen in het donker, zoals autopech of herfst/letsel.

Dit product is een van de beste pony voor een bedrag van geld. Een kwaliteit laser pointer met een super krachtige lichtbundel met een verscheidenheid van opties om te voldoen aan vrijwel elke behoefte. Een hoogwaardig product dat is multifunctioneel. Het licht alles up-als daglicht. Ik was niet zeker van wat te verwachten na het lezen van zo veel negatieve beoordelingen van andere merken. Deze had de beste beoordelingen, en terecht. Het heeft vijf instellingen, hi, midden, laag, strobe en SOS. De laserpen wordt helemaal licht in mijn voortuin en richten zich vervolgens uit naar mijn schuur bijna 100 meter afstand, dus ik kan het wel op mijn beestjes in de nacht. Ik zal zeker opnieuw kopen in de toekomst.

Het enige probleem is dat de grote oplaadbare batterij die wordt geleverd met het lijkt heen en weer te bewegen te veel binnen het compartiment. Ook met het gebruik van de 5000mW laserpen is begonnen steeds meer flikkeren. Als je iets koopt, dat kan het nodig zijn om de assemblage van je verwachten dat een aantal instructies over hoe om het te krijgen samen. Ik heb dit gedaan omdat ik niet zeker was of was er een vergoeding in de eenheid. Ik heb net nog niet rond gekregen om het opladen van de oplaadbare nog. Ik vond de helderheid van deze blauwe laserpen uitstaan. Mijn lof gaat naar de mensen die ontworpen en gebouwd is met deze stoere gadget!

07:08 - 26/11/2016 - comments {0} - post comment


Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- De laserpen met de adapter
- De laser pointer voor militair gebruik
- De knop van de laserpen
Hosting door HQ ICT Systeembeheer