Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

laserlamp 

laser lamp sterrenhemel niet werkt

12:34, 17/12/2015  ..  0 comments  ..  Link

Deze laser pointer van 5 mw schijnt een ononderbroken groene lijn. De krachtige laser heeft een aluminium behuizing en een bereik tot maar liefst 5000 meter.
Deze laser werkt alleen op een 18.650 lithium batterij, een andere batterij past niet.
Als de laser lamp sterrenhemel niet werkt, draai de batterij dan om, de kathode in de richting van de binnenkant.
Als er geen licht schijnt, gebruik dan de staart sleutel om het licht van de laser te ontgrendelen.
Als je een lucifer wilt doen ontbranden, stel de brandpuntsafstand dan in.
Niet schijnen in de ogen van mens en dier.

500mW groen laserpen  kopen winkel
Blauwe laser pointers in specifieke golflengten zoals 473 nm meestal dezelfde basisconstructie als DPSS groene lasers. In 2006 is begonnen met veel fabrieken de productie van blauwe laser modules voor massaopslag, en deze werden gebruikt in laserpointers ook. Deze waren DPSS Type frequentie verdubbelde apparaten. Het meest zenden een bundel bij 473 nm, die wordt geproduceerd door frequentieverdubbeling van 946 nm laserlampje uit een diode-gepompte Nd: YAG of Nd: YVO4 kristal (Nd-gedoteerde kristallen produceren gewoonlijk een voornaamste golflengte van 1064 nm, maar de goede reflecterende coating spiegels kunnen ook worden verwezen naar laseren bij andere "hogere harmonische" non-promotor neodymium golflengten). Voor hoog uitgangsvermogen BBO kristallen worden gebruikt als frequentie doubleurs; voor de lagere vermogens, wordt KTP gebruikt. Het Japanse bedrijf Nichia gecontroleerde 80% van de blauwe laser diode markt in 2006.
Lasers emitting een violette lichtstraal bij 405 nm kan worden gebouwd met GaN (gallium nitride) halfgeleiders. Deze ligt dicht bij ultraviolet, grenzend aan het uiteinde van het menselijke oog en kan helder blauwe fluorescentie veroorzaken, en derhalve een 50mw geel laserpen vlek op veel witte vlakken, waaronder wit kleding, wit papier en projectieschermen, vanwege de wijdverbreide gebruik van optische bleekmiddelen bij de vervaardiging van producten die bedoeld zijn om stralend wit verschijnen. Op gewone niet-fluorescerende materialen, maar ook op mist of stof, wordt de kleur als een schaduw van diep violet die niet kunnen worden gereproduceerd op monitoren en af ​​te drukken. Een GaN laser zendt 405 nm direct zonder frequentie verdubbelaar, waardoor de mogelijkheid van een toevallige gevaarlijke infrarood. Deze laser diodes zijn massa-geproduceerd voor het lezen en schrijven van data in de Blu-ray-schijven (hoewel het licht dat door de diodes is niet blauw, maar duidelijk violet). Met ingang van september 2011, laser rood groen modules met een optisch vermogen van 250 mW, op basis van GaN violette laser diodes gemaakt voor Blu-ray disc lezers, had de markt van Chinese bronnen bereikt over de prijzen van ongeveer US $ 60 inclusief levering .

500mW groen laserpen kopen marktplaats
Laserpointers worden vaak gebruikt in het onderwijs en zakelijke presentaties en visuele demonstraties als een opvallende aanwijsapparaat. Rode laser pointers kan worden gebruikt in vrijwel elke binnen of bij weinig licht situatie waarin wijzen gegevens hand kan lastig, zoals in de bouw het werk of interieur zijn. Groene laser pointers kunnen worden gebruikt voor soortgelijke doeleinden en buiten bij daglicht of voor langere afstanden.
Laser pointers worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen. Groen laserafstandsmeter kan ook worden gebruikt voor amateur-sterrenkunde. Op een maanloze nacht, een groene laser pointer bundel kan vaak duidelijk te zien, [nodig citaat] waardoor iemand om nauwkeurig te wijzen individuele sterren aan anderen in de buurt. Ook zijn deze groene laser pointers veel gebruikt door astronomen wereldwijd tegen ster feestjes of voor het uitvoeren van lezingen in de astronomie. Astronomie laser pointers worden ook vaak gemonteerd op telescopen om de telescoop af te stemmen op een specifieke ster of plaats. Laseruitlijning is veel gemakkelijker dan het uitlijnen door het gebruik van het oculair.groene laser lamp sterrenhemel

10:23, 30/11/2015  ..  0 comments  ..  Link

Een andere bijzondere waardevermindering door laserlicht meldde een vliegtuigbemanning op zondagavond over de aanpak van Hamburg naar de luchthaven van Rheinmünster-Söllingen. De twee piloten van de bezette met 49 passagiers en vier bemanningsleden vliegtuig vloog op 19.43 uur op een hoogte van ongeveer 2300 meter boven de wijngaard, zoals de cockpit werd geraakt door een laser rood groen . Een directe verblinding kon de piloot te voorkomen, zodat de lijn machine tegen 19.50 uur veilig geland.
De volgende zoekopdracht maatregelen van het politiebureau Forest City, die met de hulp van een politiehelikopter werd uitgevoerd, leidde uiteindelijk tot een restaurant. Op de buitengevel werd een laser geïnstalleerd en in werking, die de oorzaak kon zijn vanwege zijn emissieniveaus richting.

Laser handschoen

Echter, dit was nog niet definitief opgehelderd. Verder onderzoek naar deze zaak, de commissie die verantwoordelijk is voor de administratieve politiebureau Luchthaven Rheinmünster-Söllingen, die nog steeds op zoek naar getuigen. Noten zijn er onder Tel.
Om 21 uur wilden ze om te rijden uit het park toen ze werd verblind door de groene laser lamp sterrenhemel van een laser pointer. Ze moest dus stoppen en afwenden. Een acuut gevaar voor het verkeer is daardoor echter niet voordoen. Maar er zijn ook gevallen als een paar weken geleden in Karlsruhe, als een man ernstig gewond was geraakt door een acht-jaar laser Blender in het achterhoofd. Laser aanvallen op piloten van grote passagiersvliegtuigen landing op de Baden Airpark in Baden-Baden of tegen piloten van reddingshelikopters aan de landing op Stuttgart ziekenhuis zijn ook - nog steeds - licht uitgegaan. Maar niet altijd reageren geblindeerde verkeersdeelnemers zo voorzichtig - en kan vervolgens, bijvoorbeeld met snelle snelweg reizen gevaarlijke situaties ontstaan.
Bovendien hebben mensen niet boos, met een laserstraal. Bijvoorbeeld, hebben ze niet een opdracht in een bioscoop, een concert of een sportevenement knipperen. Als mensen boos zijn, zijn ze meer kans om een ​​verbod op de laser te ondersteunen.
Vertel uw vrienden en collega's
Vrienden hebben geen vrienden misbruik maken van laser 30000mw laat. Als je op de website van forums, op de hoogte wanneer iemand post een bericht over misbruik.
Cirkel ster, niet per se goed te zien op hen.

groene Laser handschoen
Aangezien sommige vliegtuigen eruit sterren als ze zijn ver weg, niet direct de doelstelling om een ​​"ster". Het is beter om hem heen, in plaats van cirkelen de straal op hen. Heeft u een link kan niet langer dan nodig is, hebben de sterren.
Niet kopen van een laserlampje kat dan je nodig hebt voor gebruik buitenshuis
Hoewel het leuk is om een ​​high-power laser hand te hebben, dus je moet meer voorzichtig over hun bundel te zijn. Overweeg de aanschaf van een tweede, minder krachtige pointer voor "dagelijks" gebruik, iets wat in het bereik van 5 mW Wat is de Amerikaanse wettelijke limiet worden verkocht voor het melden van toepassingen.
In het recente geval van Bad Saulgau verblinding werd uitgevoerd van het dakraam van een gebouw aan de overkant. De vrouw ging toen onmiddellijk naar het politiebureau en meldde het incident. Ze beweerde te hebben al tegen 19.45 uur dat iemand had verlicht van hetzelfde gebouw met een groene laserbundel op de straat waargenomen.
Elke laser pointer dan 1 mW moet een permanent merkteken of etiket met woorden als "niet gericht op of in de nabijheid van de vliegtuigen".
Sinds december 2012 Amerikaanse toezichthouders wordt nu aanbevolen om de FDA (maar is niet wettelijk verplicht), dat de laser pointers en draagbare lasers hebben labels met de volgende (of vergelijkbaar) taal: "LET OP - LASER licht is helder en schitterende - niet Light op vervoermiddel op elke afstand. "
Een ander voorbeeld, in september 2009, een grote Internet-laser handelaren begonnen een waarschuwing op het Amerikaanse label: ". WAARSCHUWING: niet schijnen je laser geldt voor een vliegtuig schieten van een laser op een vliegtuig als een misdaad in de Verenigde Staten"Het kiezen van de juiste laser gloves

08:47, 25/11/2015  ..  0 comments  ..  Link

Het leven tussen echt en onwaardig laser pointer is ook veel anders. Een echte laser kristal zal zolang 5,000-8,000 uur duren, gedurende de levensduur van onwaardig laser pointers mag niet meer dan een week tijd. Een onwaardig laser kan slechts een korte tijd te branden, dus het zou niet een goede deal, koop een onwaardig laser pointer. Elke keer dat de aanschaf van een laser graveermachine , moeten mensen genoeg aandacht betalen wanneer IR filteren of niet. De beste laser pointer mag alleen de een die geschikt is voor u te zijn.
Aanvragen kunnen aannemen. De hoge kwaliteit Shell heeft veroorzaakt door vervorming of aanbidding door nalatige behandeling, de laser pen, beschermd..

sterker 10000mW laserpointer
Gebaseerd op de meest geavanceerde laser diode technologie dier2000mW blauwe laser pointer is ontworpen en vervaardigd door de meest stabiele en betrouwbare afgewerkte 460nm laserdiode. Het blauwe licht zal direct worden geprojecteerd vanuit de 460nm blauwe laser diode. De afgewerkte laserdiode stabieler en makkelijker bediening tijdens het werken met printplaat. Daarnaast zal het speciale ontwerp van de interne koelsysteem bijzonder nuttig zijn om de temperatuur stabilisatie in de verwerking van laser pointer houden. Alleen de mogelijkheid, de laserlampje kat wordt verbrand in bedrijf. De inwendige temperatuur valt projecteren 100mW blauwe laser pointer in de beste toestand hele tijd.
Selbsgebaute laserwapens, zijn er onlangs niet alleen in het kantoor van sciencefiction nerds. Laser zicht pistool De fabrikant van dit Laerwaffe, die deze items beschikbaar zijn produceert op bestelling zelf geeft aan dat het veel meer dan is verpakt in een plastic laser pointer. Hij toont ook de toepassing en de schade die zij kunnen doen met een schot uit zijn zelfgebouwde laser wapen op zwakke materialen. Eén oog was verdwenen. Vrijwel iedereen kan worden geproduceerd zeer sterke laser en laser pointer zelf. Zonder adequate bescherming Kent Nissen, dit in ieder geval niet te vergeten. Laserlicht, zoals hierboven reeds vermeld, kan het netwerk detentie permanent beschadigen of verblind het oog.
Het kiezen van de juiste laser gloves Dit is ook op wat voor soort toepassingen u om op te hangen met de laser. Op hetzelfde uitgangsvermogen 532nm groene lasers ongeveer 7X zijn helderder dan een andere kleur. Maar als u bedenkt branden capaciteit, het is heel de mW macht, die bepaalt hoe goed een laser brandt, niet de kleur. Hoe hoger de MW hoe groter de brandende mogelijkheid, ongeacht welke kleur of model dat u erwägen.

sterker 10000mW laserpointer

Also die je het meest laser of maak het beste cadeau? Heeft u vragen? Hulp bij het kiezen van een laser nodig? Aarzel niet om te vragen, of eventueel te bellen als je niet kan helpen als je het nodig hebt, moet je serieus overwegen de aanschaf van een laser online elders.
Er zijn een verscheidenheid van verschillende manieren, sterrenkijkers en astronomen, professioneel en amateur, monteer de astronomie laser luchtbuks , hun telescopen. Het is voornamelijk te wijten aan de laser model waarmee u werkt, evenals de telescoop model waarmee u werkt uit. Alles van A ontworpen houder op een bruto ontwikkelde zelfgemaakte houder is goed.
Laser, met name die welke worden gebruikt als astronomie laserpen , zich snel ontwikkeld in de afgelopen decennia. Wat vroeger voorbehouden aan observatoria als grote doos eenheden vereisen een hoge mate van onderhoud, stroomverbruik en koeling apparatuur, is nu in de praktijk en met de hand-held vorm.
Voor de rode lasermarkering, wordt het gegarandeerd twee buitenste schroeven gemaakt, verstelling van de schietpositie laserdoel tijdens de opnamebewerking. Bovendien is de buitenkant ontworpen Schroef een snelle en zeer nauwkeurige doelstelling targets bieden op afstand. Mensen kunnen altijd gemakkelijk en nauwkeurige uitlijning met de hulp van deze zichtbare straal Green Laser Sight.laser lamp paars

11:52, 15/7/2015  ..  0 comments  ..  Link

Laser applicatie bevat astronomie laser pointer (helpt astronomie liefhebbers in ster-show en Sterrenkunde Research), laser uitlijning (bepaling van punt, lijn en cross projectie laser afstemmingen die een snelle en zeer nauwkeurige uitlijning in industriële, militaire, hout, steen en staal snijden biedt heerser, interieur en collimator positionering etc.), infrarood laserlicht (in noodverlichting systemen uitgerust gebruikte en met high-definition nachtzicht camera functie.) en fiber-detector (portable pen ontworpen rode laser lichtbron, biedt het gemak voor de bouw Personeel in glasvezel connector inspectie, vezels opsporing en de identificatie, enz.) op het terrein.
Laser bezienswaardigheden zijn gemaakt van laserlampje en plug. Associated Press met een drukschakelaar, de laser zicht in staat om wapens, apparaten worden gebruikt. Laser bezienswaardigheden kan worden aangesloten op apparaten met de NAVO-standaard lager shell of hulpstukken. Er kan een zichtbare laserbundel die op de optische as parallel afgeven aan de as van het wapen, kunnen de lichtvlek wordt gebruikt om de doelbestemming. De laser waarneming biedt groot gemak in laser targeting en positionering in de militaire verkenningsvluchten en bereiken jacht buiten.

Laserpen waterdicht kopen

100mW groene laser zaklamp

Krachtige laser 10000mw kopen bestellen

sterker 10000mW laserpointer

laserzwaard 50mw voor KTV nachtclub dans

groen Lightsaber

professionele laser lamp paars 200mw

200mW laserpen blauw-violet

Onze meest standaard laserpointer 100mw. Het maakt gebruik van AAA-batterijen, zodat de bouwprodukten is zeer compact. heeft ontworpen de componenten van deze laser tot in de perfectie. Deze lasers hebben een gemiddelde levensduur van 5000 uur, terwijl nog steeds het aanbieden van grote kwaliteit van de straal en het branden van kracht.

http://www.laserkorting.nl/gebruik-laserpen.html

http://www.laserkorting.nl/Kennis-over-laserpointer.htmllaserlichten

03:46, 12/6/2015  ..  0 comments  ..  Link

Met een lengte van slechts 62 mm, de Led Lenser V9 Laser Pointer kleinste van de laser op de markt is. Deze laser pointer met 14 gram ook een echte lichtgewicht. Hij heeft een behuizing gemaakt van hoge kwaliteit aluminium mat met een dubbele laag van gegalvaniseerd nikkel. Gebruik de Ledlenser V9 laserpen naar uw presentaties te ondersteunen. De ideale tool voor bijvoorbeeld congressen en vergaderingen!
Kenmerken van Ledlenser V9 Laser Pointer
Deze stijlvolle en schokbestendig laser pen heeft corrosiebestendig schroefdraad en maakt gebruik van gehard vergulde contacten. Zo bent u verzekerd van een lange probleemloze werking. In het midden van de cilinder, is een drukknop om de rode laser activeren. De jet heeft een bereik van maximaal 150 meter. De Led Lenser V9 laser pointer werkt in drie AG5 1.5V batterijen samen met een reserve set inbegrepen.
1200mW blauwe laser pointer
Handige functies
Dankzij zijn kleine formaat past Led Lenser V9 Laser Pointer gemakkelijk in uw zak of een potlood houder op uw aktetas laserlicht. Hij heeft zowel een clip, kunt u hangen op je tas als een ring voor je sleutels. Om het altijd bij je te hebben. Deze laser pointer is CE en TÜV-normen goedgekeurd.
Goedkopelaserpennen.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in laser 500mw voor zowel de consumenten- en zakelijke markt. Goedkopelaserpennen.nl verkoopt haar producten tegen zeer redelijke prijzen, dit is vooral omdat we onze producten te produceren in het buitenland, wij zijn de goedkoopste in de Benelux.
Ons assortiment bestaat uit groen, paars en rood laserpennen Bmax merk. Door onze ervaring zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit laserpennen bieden. Sinds 16 november Goedkopelaserpennen.nl accepteert Bitcoin als betaling.
De reden waarom we de Bitcoin in ons bedrijf om ervoor te zorgen dat we leveren onze producten zo snel als in binnen- en buitenland. Daarom kunt u verwachten dat alle producten binnen 24 uur bij u thuis Astronomen. Omdat we betalen Bitcoin in onze winkel, hopen we een hogere populariteit van Bitcoin bijdragen hebben.
Een politiehelikopter is verlicht op zaterdagavond in Amsterdam-West met een laser zwaard kopen Store. De daders zijn zes jongens die werden gefilmd door de helikopter. Ze werden gearresteerd en ondervraagd.
De jongens krijgen een ticket voor het belemmeren van ambtenaren in hun werk. Echter, de laser pointer ontbreekt. De "belaseren 'een helikopter is gevaarlijk omdat de piloot zal worden verblind. De Vereniging van Airline Pilots zijn bezorgd over het fenomeen. Late maart een man die met een kleine LaserJet scheen gearresteerd in Den Bosch.

3000mW laserpen
Veel rate is een semi-wholesale-systeem met prijzen die zijn gescheiden van de reguliere verkoopkanaal. Wanneer toegevoegd automatisch de grote snelheid, een bedrag van $ 1,70 voor geregistreerd luchtpost aan uw winkelwagen. Dit zorgt ervoor dat uw pakket zal worden verzonden. Het doel van de grote snelheid tegen lagere prijzen bij de bestelling te leveren grotere bestellingen. De meeste tarieven zijn geprijsd afzonderlijk zichtbare laserstraal. Daardoor is het mogelijk dat de prijs hoger is dan de normale verkoopprijs. Daarom vragen wij u om de code BULKRATE typen, handmatig te activeren de juiste prijzen. U kunt op elk moment besluiten dat het grootste deel tarieven te gebruiken.
Het laserlicht wordt uitgerust met een krachtige Laserkat , maar ook een sterke ledlichtje.
De ideale gadget trailers. Ook een grote gift. Robuuste en compacte aluminium behuizing met 2 knoppen, laser en LED-licht. Vereist 3 kleine Batt. ontvangen. Totale lengte 5,5 cm zaklamp.
Het laserlicht aankoop is een ideale oplossing voor presentaties. Gebruik de laser voor het aanwijzen van belangrijke punten, direct op het bord of scherm. Erg handig om te hebben op school of op kantoor. Robuust en onbreekbaar LED-licht is 100.000 uur. Geeft een uitstekende heldere lichtbundel. Ideaal voor auto, portemonnee, op uw sleutelbos of op vakantie.
Laserpennen lijkt misschien leuk om te spelen, maar volgens de artsen, zijn zeer gevaarlijk voor de ogen. De laser is zo sterk dat je je ogen voorgoed beschadigen.
Buitenland
In Nederland, de pinnen zijn niet te koop, maar in veel andere landen. Op vakantie kopen kinderen of hun ouders soms een pen om mee te spelen. Maar volgens oogartsen de pennen zijn te gevaarlijk om mee te spelen.
De voetballers uit Indonesië zijn boos. Supporters van Maleisië leek tegenstanders met laserlichten in hun ogen in een grote wedstrijd. Ze drie nul verloren. Allemaal de schuld van de laserpennen, zeggen ze.
Als iemand met een laser-handschoen lijkt in de ogen, kun je niet goed zien. Tijdens de finale van een toernooi voor de Aziatische landen, met name door de doelman, maar ook met spelers die naar een hoek te nemen had gedaan. Niet alleen de spelers zijn boos over de laserpennen, de president van Indonesië vind het belachelijk. Hij was minister van Sport gevraagd om iets aan te doen.laserpen 1mw

04:06, 5/5/2015  ..  0 comments  ..  Link

De reden waarom zo veel van de groene laser pointer buy moet zorgvuldig worden geanalyseerd. Beweert grafische informatie overeenkomstig de adsorptie van toner drum laden van de cassette oplaadelektrode een as parallel aan de lichtgevoelige trommel wolfraamdraad met een 5 ~ 7 kV, waarbij de DC van hoge spanning, wanneer de patroon wanneer wolfraam heel dicht bij het oppervlak en corona ontlading ioniseert de omringende lucht aan de trommel om de belasting te brengen. Positieve en negatieve spanning van de spanning die bepaalt uit wolfraam, seleen, telluur als fotogeleidende materiaal voor de legering, laad, positief geladen, roterende trommel, zodat het gehele oppervlak van de week waren inbegrepen. Werkwijze laserprinter heffing van de lichtgevoelige trommel, vanwege het specifieke model verschillende methoden hebben verschillende lading, maar de lading in principe op hetzelfde principe, op gelijkstroom hoogspanning corona ontlading gebaseerd op het trommeloppervlak lading. Vroege productie van draad en laserprinters samengestelde roosterstructuur opladen meer, vandaar dat de meeste van het gebruik van  laser lamp  opladen (FCR) van de lichtgevoelige trommel opladen. Als de hoogspanningsgenerator met een hoogspanningslijn, de draad en de roosterelektrode wordt gevormd tussen een sterk elektrisch veld, en het vrijgeven van de corona. De lasdraad en de trommel om de lucht ioniseren tussen de luchtionen migreren naar het oppervlak van de trommel, zodat de fotogeleider (drum) gevuld met oppervlaktelading. 200mW laser pointer goed verkocht in de markt.
Deze methode kan fotogeleider (drum) uniform oppervlak lading, maar ook grote hoeveelheden negatieve ionen (ozon). Samen een bepaalde hoeveelheid ozon, het menselijk lichaam nadelig. Vroege producten zoals de Canon LBP-SX, ST-type, top HP producten HP2, 3, en in Japan Panasonic KX6500, Lenovo LJ6L, LJ6P en andere modellen worden geproduceerd met behulp van deze methode voor het opladen. De nieuwste productie Laser zicht  worden gebruikt opladen roller opladen, het gebruik van contact opladen, de lading spanning is niet hoog, en geen ozon, maar vanwege de ionisatie van stofophoping, verhoogde slijtage van de trommel met het fenomeen van ongelijke opladen. Als we schrijven, zoals een pen op papier, scan belichting systeem is de trommel met een laserstraal op de "letter" exposure, dit stukje tekst of afbeelding niet zichtbaar is, en dat is wat wij noemen "elektrostatisch latent beeld." , Wanneer het oppervlak van de trommel door de wolfraamelektrode, de lading een positieve lading op het oppervlak, de lichtgeleidingslaag en substraatgrensvlak induceert een negatieve lading. Wanneer de laserstraal bestraald op het trommeloppervlak voor het achtergronddeel van een regio, de zogenaamde blootstelling. Na belichting lokale resistentie is aanzienlijk verminderd, de oppervlakte van de positieve lading en de negatieve lading van het oppervlak en het verdwijnen van de deeltjes wordt veroorzaakt door selenium tellurium legeringen hebben goede isolerende eigenschappen, zonder de blootstelling van het oppervlak van de positieve lading blijft ongewijzigd, de elektrostatische latent beeldvormende laag, De  laserlampje  is zeer praktisch.
Scanbelichting is het gebruik van het trommel oppervlak van de lichtgevoelige optische materiaaleigenschappen. Indien de fotogeleider door laserscanning bestraling werd een deel van de fotogeleidende laag en zet de trommel zodat de lading verdwijnt, maken geen deel uit van de lichtbestraling blijft loaded lading, waardoor het een potentiaalverschil vormen als drum begrijpen "Delete" -proces . Verwijdering is de lichtgeleider oppervlaktepotentiaal veranderingen, de mogelijke effecten van significante veranderingen in de afdrukkwaliteit. In het oppervlak trommel lading is de heffing eveneens toegenomen accumulatie op het trommeloppervlak potentiaal en bereikt uiteindelijk "verzadigingsniveau" niveau is het hoogste potentieel. Surface potentiële verval in de tijd, lager dan het potentieel, de algemene werkzaamheden van het potentieel om het potentieel van het proces "dark verval" te verminderen na verloop van tijd op natuurlijke proces. Drum door te scannen, het donkere gebied (in termen van niet-licht bestraling deel van de lichtgeleider oppervlak) potentieel is nog steeds in het donker verval proces; lichte ruimte (zie lichtbestraling gebied van de lichtgeleider oppervlak) van de fotogeleidende laag van de ladingsdichtheid neemt snel toe, snelle toename van de geleidbaarheid snel verdwijnen de vorming van optische spanningslading de lichtgeleider oppervlaktepotentiaal snel. Bekend als "slecht daglicht", en ten slotte te vertragen. Thegreen  laserpen 1mw  heeft een grote markt.
Theoretisch, het licht verdwijnt sneller de grondiger de betere moeilijk te inderdaad bereiken. Het achterblijvende residu wordt het potentiaalniveau van de afdrukkwaliteit beïnvloeden, zoals de restpotentiaal te hoog is, is het "bodemas" fenomeen gedrukt. Een elektrostatisch latent beeld vormen, maar wordt verwezen naar "ontwikkelde" als methode worden omgezet in tonerbeeiden. De lichtgeleider volgens de "ontwikkeling" gevormd "elektrostatische latente beeld" toont op het oppervlak dat toner afbeelding, een proces dat 'Electronic Imaging "het. Development werk zal worden uitgevoerd door de ontwikkelaar, wiens taak het is, latente beeld worden uitgevoerd in een zichtbaar beeld van elektrostatisch. Ontwikkeling is de toepassing van fysieke afstoting tussen personen van hetzelfde geslacht lading, het principe van volledige tegenpolen elkaar aantrekken. Ontwikkelaar en toner wordt het voorzien van ijzer door wrijving op de positief geladen toner met een negatieve lading, zoals ijzer-achtige laag wordt de adsorptie van de tonercartridge worden omringd door de ijzer- en permanente magneten, vergelijkbaar met de haarborstel gevormd uit een mengsel van ijzer en toner. Wanneer de magnetische laag van de trommel passeren van de borstel, omdat de toner negatief is geladen kolen door een positief geladen oppervlak van de trommel deel verstoorde blijft zichtbaar toner beeld te vormen. De rol van de roerder om ijzer en wrijving geladen toner. Het oppervlak van de lichtgevoelige drum "elektrostatisch latent beeld" lading en de ladingspolariteit van de ontwikkeling tegendeel, wanneer de lichtgevoelige trommel en toner carrier nabij de magneetrol op een bepaalde afstand, zodat het trekt de toner trekt of toner naar de a 'tonerbeeld "drum oppervlak te vormen, ook bekend als shock beeldvorming. Thegreen laser pointer kan handmatig worden aangepast.

sterker 10000mW laserpointer
Opmerking: De laser belichting van het oppervlak van de drum machine "elektrostatisch latent beeld", de lading negatief, terwijl de toner wordt uitgevoerd door de positieve lading. Ontwikkeleenheid Toner vermeerdering voltooid. Als de toner in de toner gelijkmatig na een roerder, een toner, en is geadsorbeerd aan de drager doping in de permanente magneet rolkern op het buitenoppervlak van de magneetrol wordt uitgevoerd, de toner niet significant wanneer de polariteit. Bij draaiing van de magneetrol en de toner en de toner dragende schraper tangentiaal om in wrijving met de toner, een positieve lading. Schraper en toner magnetisch veld van de magnetische roloppervlak een dunne en gelijkmatige verdeling van haat tonervegen vormen. Toner schraper spelen een beperkte rol in de hoeveelheid toner, zal de toner niet teveel absorptie te maken. De laserstraal van 5 mW laser pointer is zeer sterk.
Wetenschappers hebben nog te achterhalen van de kleurstofmoleculen en atomair niveau structuur, weet alleen dat ze werken met het materiaal gas van het gas atoom, de ion structuur is niet hetzelfde; gassen gegenereerd door de golflengte van de laser heeft een duidelijke, terwijl de kleurstof laser wekt een golflengtegebied even breed, en een verscheidenheid van kleuren. De groene laser pointer ziet er behoorlijk in externe conditie. Dye laser in de optische resonator met een raster, zoals de optische componenten. Dit kan door de kleur van de laser worden gekozen, dat ook klinkt hetzelfde van het radiosysteem om de frequentie van de radiozenders.
Dye laser excitatie bron wordt optisch gepompt, gepulste xenon lampen kunnen worden uitgegeven met een stikstof laser moleculaire laser. Met een kleurenlaserprinter voor optisch pompen, de resultaten van de laser kan ook genereer andere kleuren worden dat de kleurstof laser kenmerken.
Dit kan op elk moment, zoals vereist laser golflengte van laser spectroscopie zal voornamelijk gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden zijn, gewijzigd; veel stoffen selectieve absorptie van licht van bepaalde golflengten, de resonantie fenomeen. De 200mW laser pointer is de eerste keuze als je denkt aan een geschenk aan iemand. De analyse van deze verschijnselen materiaalwetenschappers de materiaalstructuur begrijpen; ook deze lasers in nieuw laser produceren een aantal van de vreemde verschijnsel van optische spectroscopie en studie.

10000mw groene laserpointer
Voor- en nadelen van laser tag en voordelen
Als het gaat om laser-tag, heeft de "noodzaak voorzichtig te zijn met" het woord denken, omdat het moeilijk is om te produceren en te vervoeren. Natuurlijk is het een geweldig product, grote marktvraag voor hen. Echter, als het kan worden gebruikt in plaats van andere labels, etiketten laser, in de stilbeeldfunctie.
Een probleem is oververhitting. 100mW laser pointer is door laser schakelaar. Laser printers op de fusie van het hoofd temperatuur van 250 tot 300 graden Celsius om een ​​goede label te produceren, noodzakelijk is de film basis, lijm en liner combinaties zijn goed. Zelfs met een verscheidenheid aan materialen zijn goed, zoals het afdrukken van etiketten te langzaam beweegt, hangt het van thermische schade.
Een ander probleem is het label HOEK - Dit betekent dat labels leegte. Afdrukken naar reparatie producten na beschadiging.
Voor de gebruiker in de handen van de label naar voren gedragen op de papierleveranciers en fabrikanten is om dit probleem op te lossen.
Rotatie laser tag wordt meestal verwerkt flexibel drukpersen. Na Iowa State Vice President Heinl genoemd RLP "Laser Tag is moeilijk te produceren in de pers."
Label papierleverancier om het water die nodig is voor de laser controle-eisen, kunnen dergelijke problemen Knus en drukte stevig te begrijpen op te lossen. U kunt de nadruk van de briefing onderstrepen op het scherm van 5mW laser pointer. Of curling opgetreden in 81/2 "of 11" cutting, fabrikant is het moeilijk om dit probleem op te lossen.
Lijmen is een andere factor. Heinl zei: "Als het te dun, zacht, wordt het rollend op de grond, dus het is erg dure reparatie, tenzij wanneer in het zaagblad met de juiste, anders wordt het stof op de grond in de trommel druk stevig." Blue laser pointer is een instrument dat de aandacht van het publiek te trekken.
Daarnaast moet de verpakking ook aandacht besteden, hoeft de printer labels en vouwen informatie data niet beschadigen.
Na de Illinois Coordinator F cd-verkoop, het bedrijf zei hoeveelheden voer met een speciale anti-afsluitbare plastic zak verpakkingen en laser labels voor vocht (plus hittegolf product Curling zal maken).About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

laser lamp sterrenhemel niet werkt
groene laser lamp sterrenhemel
Het kiezen van de juiste laser gloves
laser lamp paars
laserlichten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer