Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

laserpointer

19/6/2015 - laserpen 3000mw

Ten eerste, is het interessant om te weten dat er verschillende soorten laser pointer buy opslag. De term "laser" bedoelen we een inrichting die is voorzien van een laserdiode, waarbij de projectie van de laserstraal zichtbaar (of de lucht of op een oppervlak).
Technique, sterkte en kleur van een laserdiode
De volledige technologie achter een laser 10000mw kopen , zullen we sparen voor dit product. Het is echter belangrijk te weten dat een laserdiode, een geconcentreerde bundel van lichtemissie, een relatief hoge intensiteit. Het is derhalve voor een laserdiode, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gloeilamp, kan vrij hoge intensiteit als gevolg van deze geconcentreerde lichtbundel te nemen. De meeste laser van 30mW groene diode zijn al duidelijk zichtbaar met een kleine spray.
Laser diodes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meest voorkomende kleur combinaties zijn te herleiden tot drie kleuren: rood, groen en blauw. Green heeft uiteraard de hoogste intensiteit, gevolgd door rood en blauw. Het wordt daarom gebruikt in de goedkopere lasers vaak groene laser diodes, als ze goedkoop, en hebben veel licht met een laag vermogen. Een blauwe laser diode is in feite relatief inefficiënt omdat een relatief donker blauwe kleur, en natuurlijk is er veel energie nodig die zichtbaar te maken. Dus je hebt een 80mW groene laser diode vereist vaak 250 tot 300 mW op laserlampje prestaties voor een goede balans.
Het is ook belangrijk te weten dat laser pointer blue hun eigen golflengte, die bepaalt onder andere de kleur. Green heeft typisch een golflengte van 532 nm, vaak rood een golflengte van 650 nm blauwe en meestal een golflengte van 445nm. Deze zijn zeer universele waarden, omdat dit de hoogste efficiëntie voor een bepaalde kleur te produceren. Zaklamp en laser met een golflengte van 405 nm zijn ook gevonden, deze relatief goedkoop te produceren blauw violet diodes, maar worden niet veel gebruikt in deze techniek.
Het is opmerkelijk dat een laserdiode zelf is vrij klein, omdat het een soortgelijke techniek als LED. Het grote verschil is de hoge intensiteit van de uitgezonden sterk gerichte. Zoals met de meer krachtige LEDs, is het van groot belang dat laserdiodes goed gekoeld voor optimaal rendement en een lange levensduur. In de wereld van entertainment afzonderlijke laserdioden in veel gevallen omringd door een goede warmteafvoer, die ook wat zorgt voor een hogere nauwkeurigheid van de plaatsing van de diode in de behuizing van de laser toont.

instelbare focus 5000mW laserpen
Lasers die kunnen worden gekocht door de consument, hebben we weergegeven in de volgende categorieën.
Je zou niet verwachten dat, gezien de omvang, maar de bekende laser pointer is een van de meest gevaarlijke laser-apparaten in omloop. Tenminste, als het gaat om een ​​met een relatief hoog vermogen in de verkeerde handen. In het verleden werden deze bevrijd door sites, markt of via invoer uit het buitenland. Om veiligheidsredenen is het momenteel moeilijk om hier te komen en het is niet voor niets.
Een laser pointer bevat een laserdiode. De laserpen 3000mw voor presentaties hebben vaak een rode laser diode aan boord, vaak met een maximale dikte van 5 mW. Voldoende om een ​​bepaalde projectie te identificeren op een scherm met een zichtbare plaats. Maar vergeet niet, een laser diode zendt een geconcentreerde lichtstraal met een relatief zeer hoge intensiteit. In een relatief zwakke laser diode gaat vrij veel met hier gebeuren.
Veel mensen in veel opzichten zijn nog krachtiger laser pointer, soms met een vermogen van 200 mW bij een golflengte van 532nm groen. Men kan zich voorstellen dat de intensiteit van dergelijke diodes is aanzienlijk hoger dan die van een eenvoudige rode laser pointer. Vaak leveranciers van deze producten te adverteren met een zeer aantrekkelijke voorwaarden zoals "beam range 500 m" of "beam zichtbaar 's nachts!". En dat is niet verwonderlijk, omdat de hoge uitstoot van Laser Pen Lila heeft een enorme intensiteit! In feite, wordt de intensiteit van deze laser vaak gepresenteerd kanalen zoals Youtube. Ballonnen toegestaan ​​te renoveren, games en glans van de bundel door plastic zakken zal gaan. Heel mooi, maar ook zeer gevaarlijk als het gebruikt wordt op de verkeerde manier. Wanneer een dergelijke laserpen 50mw is om niet in staat zijn om een ​​ballon herontwikkelen, dan is de mogelijkheid heeft veroorzaken schade aan de ogen als het scheen met dit soort van gerichte straling in je gezicht. Als de diode voldoende tijd kan branden in deze dit kan leiden tot permanent verlies van het gezichtsvermogen. Kortom, kunt u zo blind zijn!
De intensiteit van een laserdiode en de effecten op de retina / station is als een kaars. Als uw vinger snel naar beneden de vlam van een kaars, zal je niet brandwonden lijden. Dit komt omdat de vlam niet de tijd om te branden op de huid (lees: zo ook de temperatuurstijging, veroorzaakt brandwonden). Laserdiode Dit effect is ongeveer hetzelfde. Alleen bij langdurige blootstelling aan laserstralen op hetzelfde punt van de diode zal de tijd kan je netvlies / studenten, permanente schade verbranden.

Supersterke blauwe 30000mW laser pen
Conclusie Dus als laser pointer in de verkeerde handen kan vallen daarom zeer gevaarlijk zijn en leiden tot permanent verlies van het gezichtsvermogen.
Grid laser
Een type entertainment laser die zeer vooraf, wordt gebruikt als een rooster laserlamp . Een raster-laser werkt op dezelfde soort laser diodes als laser pointer, maar is veel minder gevaarlijk. Het raster laser projectie een groot spektakel op muren, plafonds en dansvloeren en bevatten vaak bewegende laser punten of figuren. Dankzij de lage prijs, deze lasers worden steeds populairder.
A-rooster rooster laser een speciaal effect wiel niet kan roteren of kan. Dit raster lens (ook wel diffractieve lens) een speciaal effect, zoals een prisma of kristal. Er is een enkele straal (in casu de gefocusseerde bundel van de laser diode), en er zijn honderden balken. Door de kracht van de laserdiode tegelijkertijd wordt gespreid over een stuk 100 stralen, elke laserbundel vermogen in ongeveer 1 / 100ste van de oorspronkelijke laserbundel. Dit verhoogt de kans op letsel aanzienlijk aanzienlijk verminderd. Aangezien effectwielen blijken vaak is geen statisch laserstraal. Hierdoor heeft elk individu zwakke laserstraal geen kans in de aan het oppervlak, waar ze worden verbrand geprojecteerd. Je kunt zeggen dat een van de veiligste rooster lasers zijn lasers die beschikbaar zijn. Projectie zou nog steeds niet het publiek om veiligheidsredenen raden, maar het is veel veiliger dan, zeg, een laserpointer of laser traditionele budget.
De extreme laser pointer is een geweldig hulpmiddel. Ik gebruik het om uitgangsvermogen groepen conferentieruimte instellingen bieden. Ik heb niet getest het bereik, want ik ben meestal binnen 20 'van de computer. De toetsen hebben een fris gevoel en werken goed met mijn grote handen. Deze producten zijn vrij gemakkelijk, maar ik ben blij met dit model, en zou het aanbevelen. Als een meeting planner Ik zie veel van AV-apparatuur. En om te gaan als laserpointers, dit is een geweldig! MAAR, het werkt niet, vandaar mijn noodzaak om de items terug te keren. Ik moet Laser boresighter advies over hoe het apparaat zou kunnen truc in het werken op een laser pointer te volgen. Zo jammer .... Ik was van plan om een ​​aantal van hen te kopen voor de klant geschenken, maar het gebrek aan compatibiliteit zal waarschijnlijk me op zoek naar een ander artikel.
Het was een vreemde ding tijdens de warmteafvoer, waar ik (een paar keer) naar de straten en maken hadden de actieve toepassing, zodat de pre-opdracht zou werken. Echter, dit is niet gebeurd, terwijl ik repeteerde de klasse 4 op mijn eigen extreme laser pointer groen, dus het is misschien een tik van de set-up op het evenement computer en niet de schuld van de extreme laser pointer 5000mw Green kopen Laser Strong hebben .. Ik sprak in deze maand aan een non-profit forum op social media. Ik heb deze laser pointer 5000mw zowel voor zijn sleutels en management mogelijkheden. Het gebied was geweldig, en ik vond om te gaan om vrij vooruit kunnen door de behuizing materiaal en conversie naar een zwarte hemel op belangrijke momenten.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/1/2015 - Asus 90-OA001B2500Q

Comment Maintenance de votre nouveau remplacement batterie Asus 90-OA001B2500Q?

1. Asus batterie doit être complètement chargée avant utilisation.

2.New doit être pleinement chargée et déchargée (cycle) plusieurs fois avant de fournir sa pleine capacité.

3.Laptop subissent une auto-décharge quand utilisé. Toujours stocker une batterie pour Asus Pack Asus 90-OA001B2500Q à un stade complètement chargé.

4.Fully égoutter et recharger complètement votre batterie tous les quelques mois.

5.Utilisez gestion de l'alimentation intégré sur votre appareil portable.

6.Remove cartes PC inutilisés ou périphériques USB de votre ordinateur portable.

7. À ne pas exposer à l'humidité ou de l'eau

8. À ne pas déposer ou mutiler la batterie Asus.

Batterie Eee PC 1015PX

Références des Modèles Compatibles

Batterie Eee PC 1015BX

Batterie Eee PC 1015C

Toute la batterie asus sont neufs, et ont passé les procédures d'assurance de la qualité stricte et certifications ont été testés pour l'approbation des milliers de fois. Ce est pourquoi nous offrons une garantie d'un an et d'argent de 30 jours garantie de remboursement pour asus batterie 90-OA001B2500Q.

Parfois, batterie haute capacité sera plus grande que la batterie de faible capacité, par exemple: 9 cellules batterie sera plus grand que six cellules de la batterie asus 90 OA001B2500Q, parce qu'il ya plusieurs éléments de batterie à l'intérieur pour obtenir une plus grande capacité.
Complets de charge / décharge

Se il vous plaît pleine charge / décharge pour 2-3 fois pour la nouvelle batterie 90-OA001B2500Q, il peut faire libérer la plus grande énergie.
Charge: de 4% à 100%, il l'chaging profonde pour plus de deux heures, se assurer de ne pas décharger pendant la charge.
Décharge: à partir de plus de 80% à 4%, se assurer de ne pas charger lors de la décharge.

Faire de la batterie "pleine charge / décharge" pour 1 ou 2 fois dans chaque deux mois, il peut prolonger la vie de la batterie asus.
stockage

Se il vous plaît prendre le Eee PC 1015PN Batterie d'ordinateur portable lorsque le portable ne est pas utilisé pendant longtemps.

Nous suggérons que la charge de la batterie à 50% avant de le ranger, le temps de magasin fait pas plus de 3 mois.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/10/2014 - groene laser pointer 500mW

De groene laserpen is de felste kleur laser die wij aanbieden, een 500mW komt gemiddeld ongeveer 4000 meter ver!

Ook is het mogelijk om de straal te zien in het donker of in een stoffige kamer voor een nog mooier effect. Alle laserpennen in deze categorie werken op 2 AAA-batterijen welke makkelijk te vervangen zijn.

100% nieuw, direct in de fabriek, in voorraad, Baotuibaohuan alle problemen binnen 30 dagen, een jaar garantie, Instelbaar focus, opeenvolgende uitgang incidentele lichtpunten.

Koop groene laser pointer 500mW overkill voor de klas , een geschenk , een demonstratie of presentatie aanwijzer sterren etc ... 500mW groene laser pen kan voldoen aan al je lage prijzen met betrouwbare kwaliteit.

groene laserpen 300mW

Bij deze laserpen heb je niet te maken met een rode straal, maar met een superfelle groene straal. Dat komt niet heel vaak voor en daarom is deze laserpen best bijzonder. Je ziet meestal een stip bij deze laserpen, maar als het echt donker is kun je ook de hele straal zien. Ook in een stoffige kamer is de straal te zien. Een groene straal geeft een heel ander effect dan een rode straal en is misschien nog wel een stuk mooier. 
Voor mensen die een rode straal gewend zijn is dit natuurlijk wel even wennen. De reikwijdte van deze laserpen is een stuk groter dan bij veel andere laserpennen, namelijk 4000 tot 5000 meter. Bij deze laserpen heb je slechts 1 AAA batterijen nodig om te kunnen beginnen. Verder valt de groene laserpen in categorie 2, waardoor de straal redelijk krachtig is.
De groene laserpen kost slechts €102.67 en dan krijg je niet alleen de groene laserpen. Naast het opbergdoosje krijgt je ook extra batterijen geleverd bij aankoop van deze groene laserpen.
Verder is deze groene laserpen een luxe uitvoering, omdat hij is afgewerkt met rubberen coating en dat is van goede kwaliteit. Dat zie je niet vaak bij laserpennen, maar bij deze dus wel. Kortom is dit dus een hele goede laserpen die voor veel mensen geschikt is. Je hebt dan ook nog eens iets bijzonders, want in plaats van de vaste rode straal heb je bij deze laserpen te maken met een groene straal en dat is toch een groot verschil. Zeker een laserpen die je eens zou moeten proberen!

high power 3000mw laserpen groen

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/7/2014 - laserpen

Online bestellen van je 100mw groene laserlampje doe bij laserkorting.nl! Wanneer je een groene laser 100mw wilt kun je kiezen uit verschillende varianten. Deze laserpen zijn ideaal voor aanwijsdoeleinden. Bijvoorbeeld tijdens een presentatie of een vergadering. Ook kunt u een 100mw laserpen gebruiken om mee te spelen, bijvoorbeeld wanneer u een kat heeft of iets dergelijks.

100mW groene laserpointer

Dit basismodel Emax laserpen geeft een felle groene laserstraal. Door de drukknop ingedrukt te houden, blijft de laser pointer schijnen. De lasermodule van Emax Lasers zit in een duurzame en stevige behuizing. Hierdoor is dit model laserpen zeer breed inzetbaar. Deze laserpen werkt op gangbare AAA penlite batterijen, waardoor de batterijen makkelijk zijn te vervangen. Deze laserpen is gefabriceerd volgens hoge standaarden van Emax lasers. De behuizing is gemaakt van messing en de lasermodule heeft een verwachte levensduur van 8000 branduren.

Groene laserpen
Binnen deze categorie vindt u laserpennen met een groene laserstraal. De golflengte van de laserstraal betreft 532 nm. Het menselijk oog is gevoeliger voor de kleur groen dan voor de overige kleuren, dit betekent dat een groene laserpen als feller wordt ervaren van een laserpen van een andere kleur bij hetzelfde vermogen. Indien u dus opzoek bent naar een laserpen met een felle laserstraal, dan kunt u het beste voor een groene laserpen kiezen Onze laserpennen zijn van het merk Lasers, wat staat voor hoge kwaliteit, altijd 6 maanden garantie en veel keus.

groene laserpointer 3000mW

Noot:
1. omdat we zijn laserpen krachtige aanwijzer, dus absoluut niet toegestaan om een laserstraal de ogen van mensen en dieren tegen blootstelling! Zal leiden tot blindheid of zelfs ernstig verlies van het gezichtsvermogen.
2. continue laserlicht beveelt geen tijd meer dan 1 minuut, niet door de laser als gevolg van oververhitting en invloed op de levensduur!
3. verwijder de batterijen wanneer niet in gebruik, een kind is niet makkelijk te krijgen in de plaats!
4. als je lagere laserstraal intensiteit serieuze noot om de batterijen te vervangen of op te laden.
Beloofd door verkoper:
Professionele diensten. Is toegewijd om u de best mogelijke shopping ervaring. Wanneer u koopt van( yi feng internationale handel), u kunt er zeker van zijn dat we zijn hier om te zorgen voor al uw vragen en zorgen. Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via. Binnen 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. 
Professioneel product.
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laser pointer van grote ondernemingen. Wij bieden veel van de krachtige 5000mW groene laser pointer. Betrouwbare kwaliteit, goede service.
Wij zullen u de beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u!
Blij met uw komst!5000mW groene laserpen

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/7/2014 - laserpennen 3000mw

laserpennen 3000mw

  • Waarschuwing: 
    Deze 3000mw laserpennen hebben een hoge wattage output en kunnen bij verkeerd gebruik ernstige schade berokkenen. Schijn dus nooit in iemands ogen. De verkoper kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor onzorgvuldig gebruik van deze lasers.
  • Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik.

groene laserpointer 3000mW

Noot
1.'outfit de wet: de 3000mw groene laserpointer van de positieve the' laser pen staart.
2. bij het gebruik van laserstraal om nooit toestaan dat mensen en dieren te verlichten ogen!
3. continue laser licht tijd gesuggereerd dat niet meer dan 1 minuut, geen enkele persoon kan als gevolg van de ld beïnvloeden oververhitting en het leven!
4. verwijder de batterijen wanneer niet in gebruik, is niet makkelijk te krijgen op de plaats van de kinderen!
5. indien gevonden serieus te verminderen helderheid laserstraal zowel let op de'or vervangen the' hout
Goede vrienden, we zijn in de fabriek, hebben we alle stijl van een laser pointer, alle ontwerpen van laserpen 3000mw groene , ik ben megawatt zal alle van de producten, u kunt kiezen voor u, wat wil je stijl, vertel ons het aantal, en vertel ons wat wil je mw, zodat we kunnen geven u een van de meest voordelige prijs, en vertel je het is functie.

3000mW laserpen

Aandacht besteden aan
1. batterij: laserpointer laserpen positieve staarten van de batterij.
2. bij het gebruik van een laserstraal op de ogen niet zal laten mensen en dieren!
3. continue laser tijd niet meer dan 1 minuut, niemand kan beïnvloeden omdat ld oververhitting en het leven!
4. verwijder de batterij wanneer deze niet in gebruik, het is niet gemakkelijk om de kinderen plaats!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/6/2014 - laser pointer

Groene laserpennen zijn de felste en sterkste laserpennen van allemaal. Ze kunnen gemakkelijk kilometers verschijnen en dan nog zal je een duidelijke straal zien. Al onze laserpen groen komen van professionele fabrieken die de beste kwaliteit laserpennen produceren. U bent er dus zeker van dat u kwaliteit koopt voor een eerlijke prijs. Een groene laserpen kopen is bij onze zeer gemakkelijk en wordt de volgende dag al gratis geleverd.

Deze 200mw laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik.
Nieuwe krachtige groene laserpointer.
Constante aan/uit knop.
Bijzonder geschikt voor het richten op objecten op grote afstand, zoals gebouwen of zelfs sterren!
De groene laserstraal is overdag al zichtbaar!
Groene laserpennen zijn bij hetzelfde vermogen ongeveer 6x feller dan rode laserpen!
technische specificaties van deze laserpen:
max output: <= 200mW
golflengte: 532nm output wave: continuous wave
klasse: class 3B laser product
Power: 2x AAA batterijen
lengte: 112mm
breedte: 20cm
De laserpen wordt geleverd met: luxe opbergdoos gratis AAA batterijen.

200mW groene laser pointer

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/4/2014 - chargeing batterij

When a battery is charged, positive lithium ions rush to meet electrons on the negative electrode. These lithium ions fit within the electrode.

Researchers have developed a new way to microscopically view battery(such as Accu Pavilion dv9000) electrodes while they are bathed in wet electrolytes, mimicking realistic conditions inside actual batteries.

The research revealed that many aspects of battery can be studied under dry conditions, which are much easier to use. However, wet conditions are required to examine the hard-to-locate solid electrolyte interphase layer, a coating that accumulates on the electrode's surface and dramatically influences battery performance.

When the researchers charged the battery(such as Accu Evo N160), they saw the silicon electrode swell, as expected. However, under dry conditions, the electrode is attached at one end to the lithium source - and swelling begins at just one end as the ions advance their way in, creating a leading edge.

The layer is perceived to have peculiar properties and to influence the charging and discharging performance of the battery," Wang said in a news release. "However, researchers don't have a concise understanding or knowledge of how it forms, its structure, or its chemistry. Also, how it changes with repeated charging and discharging remains unclear. It's very mysterious stuff. We expect the liquid cell will help us to uncover this mystery layer."

Wang and his colleagues created a wet battery(such as Accu Armada V500) cell in a transmission electron microscope at the DOE’s Environmental Molecular Sciences Laboratory. The researchers developed a battery so tiny that several could be placed on a dime. The battery contained one silicon electrode and one lithium metal electrode, both held in a bath of electrolyte.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Welkom bij www.laserkorting.nl , winkelen goederen die u nodig hebt

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer