Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

laurier Noord-Brabant

20 oktober 2011....... laatste dag :( wheeeeeeeeeh!

{ 20:52, 20/10/2011 } { 2 comments } { Link }

hoihoi bloglezers!!!!!!!!!!!!!

als eerst: MORGEN MOETEN WE WEG!!!! MOETEN WE WEER TERUG NAAR HUIS!!

oja, ik schrijf(lau) vanwege techniesche problemen...

ok, het begon ermee dat we wakker werden en gingen ontbijten, daarna nog veel getekent. toen gongen we naar Helmond, jeej, er was een kasteel, joepie, t'was niet zo bijzonder ofso, en we dachten dat het over het kasteel ging, het ging over geen idee wat, maar in iedergeval niet over het kasteel... daarna wezen shoppen, dit hebben we gekocht:

-beide hele coole trui van de Lady Sting

-oase van de blokker

-groene bloempot van de blokker

-van de bakker 3 moorkoppen maar dan lekkerder en 1 aardbei vlaaitje

dat was het, nu gaat iris weer schrijven, het technieshe probleem is opgelost!

oke, hoi ik ( iris ) schrijf nu !

nouw, na het 'gebak eten' gingen Bert en Petra wandelen. Wij bleven thuis. Later hebben we aan Pa en Ma een spookverhaal vertelt. ( Die was niet zo eng! ). Daarna zijn we naar de snackbar gegaan. Lekker patatjes gegeten! Toen we thuis kwamen gingen Lau, Ik en Mamie een herfststukje maken! En daarna dit blog schrijven!

nouw, ik vind het jammer om nu echt officieel afschijd te nemen van dit blog noord-brabant en de bungalow! Morgen ochtend om 10 uur moeten we het huisje uit, dus dit wad de laatste dag!

doeidoei!

heeeeeeeeeeeeeeel veel groetjes uit noord-brabant.

De laatste groetjes van hier! van ons samen.

Lau en Ier!

 

PS: cijfer van de dag.

Lau: 7,5.

Ik: 8!19 oktober 2011 3e dag vandaag dagje uit papegaaienpark!

{ 18:57, 19/10/2011 } { 3 comments } { Link }

hoipipeloi bloglezers!

Ik ( Laura ) mag typen!

vandaag naar het papegaaienpark geweest, we geven bijde onze mening erover:

parkietenverblijf:

ik: nouw, erg leuk, eerste keer vloog er geleik een op m'n hoofd! ik weet niet wat hij daar deed, maar volgensmij zat hij gewoon half op me hoofd te pitten! daar stond ik dan, met een parkiet op me kop! de tweede keer vond ik best eng, voor ier was cool, maar ik kreeg er een op me schouder, die stak ze koppie uit en vervolgens stond hij op het punt in me gezicht te pikken! nou, ik gaf een klein tikje tegen ze snavel en zorgde ervoor dat hij weg vloog, nouw, kijk hieronder maar verder...

Iris: haha, het parkietenverblijf was echt leuk! We zijn er twee keer in geweest. 1e keer: Bij de eerste keer kwam er steeds een geel parkietje bij me. nouwja....... hij pikte steeds een appel uit m'n hand en vloog dan weer weg! Er kwam wel een ander parkietje ff bij me zitten! 2e keer: Bij de tweede keer ging er een parkietje gezellig bij me zitten op m'n arm en at steeds een beetje van het appeltje. z'n toet zat onder de appel! echt super schattig! er kwam er ook nog een op m'n hoofd zitten! ik schrok me wild! hij sprong zo HUP op m'n hoofd! haha! super lol!

de papegaaien:

Iris: nouw, bij de papegaaien was het wel gijnig! Ze zaten echt overal waar je keek ( ze zaten wel in kooien! ). We hadden een soort stokje gekregen waar we nootjes en appel aan konden prikken. dat stokje kon je dan door de tralies steken en dan haalden de papegaaien het eten eraf! En bij één hok was er een papegaai die zij: MAG IK OOK WAT? en er was ook eentje die zij: DANKJEWEL! en ze konden bijna allemaal zeggen: HALLO! echt super leuk! er waren ook echte bauty's bij! met rood, blauw, geel en groen! wouw! en er was ook een echte klassieker! ( zo'n een die je altijd bij een piraat of zeeman of z'n schoeder ziet! ). ik keek m'n ogen uit!

Ik: de papegaaien, mja, erg verschillend eigenlijk, de een was wit en de ander heel kleurig, de kleurige konden niet zo heel veel praten, de witte konden sommige zelfs: dankje! zeggen, of wat onverstaandbaar maar toch duidelijk: mag ik ook wat? bijna allemaal konden ze 'hallo' zeggen, best cool!!! verder kon je dus voeren, ik heb perongeluk ekspres het stokje mee genomen, maar ja... ik heb ook nog de nootjes... heheheh... er waren ook erg mooie bij, k'heb ook mooie veren gevonden, gaaf joh! gestipt, vuurrood en heel mooi blauw.

Andere dieren:

iris en ik samen: WAT?! in de folder stond dat je loslopende kangoeroo's kon aaien. ZE LIEPEN NIÉT LOS EN JE KON ZE OOK NIET AAIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

we hebben ook samen gekookt, op het menu stond:

-voorgerecht, gevulde tomaat, de vulling was tomaat met ei en mayonaise en kruiden...... jammie!

-hoofdgerecht, pasta met créme fresh en zalm, sla(heel lekker) en, eh... dat was het hoofdgerecht...

-deser, straciatella met chocolade slagroommous.

nouwe, we hebben zitten genieten!!!

 

tot op de volgende blog!!

knuffeltjes van: ons.

PS: cijfer van de dag:

Lau: 9.

Ier: 9

cijfer van het papegaaienpark:

Lau: 8.

Ier: 8 en een kwart.

 18 oktober 2011 2e dag.

{ 14:52, 19/10/2011 } { 1 comments } { Link }

hallo blogbekijkers!

vandaag mag ik ( Iris ) typen!

oke, vandaag zijn we wakker geworden ( met rug en nekpijn ). We hebben lekker ontbeten.

later in de middag zijn we naar het bos gegaan. Daar hebben we heel veel leuke blaatjes enz. verzameld!  We zagen ook nog een super lief paard die naar ons toeliep! toen we terug liepen hadden we het idee om s'avond een griezelverhaal te bedenken en die dan morgen aan Pa en Ma te vertellen! ( niet aan ze vertellen hoor! ). We hebben ook nog boodschappen gedaan bij de Plus, daar hebben we clubmunten gekregen. ( zie profoto ). En laura had ook nog een kaartje gewonnen waarmee je 2 maanden gratis eredivisie kan kijken op tv. Wat we met het kaartje gaan doen? gewoon.. aan iemand anders geven. Dus met dat kaartje hebben we een prijsvraag verzonnen. Let op:

De prijsvraag is dat als je weet welke clubmunten Lau en ik op onze ogen hebben ( zie profoto ) dan win je het kaartje dat Lau had gewonnen om 2 maanden lang gratis eredivisie te zien. stuur het andwoord in voor 20 oktober want op 23 oktober moet je het kaartje uiterlijk hebben ingeleverd! doe je mee? stuur je andwoord naar ons blog als reactie. Zet ook je naam erbij.

verder hebben we nog heel lekker gegeten, gebakken aardappeltjes, kip, bloemkool met kaassous en komkommen  met lekkere dressing! ( haha die komkommer heet dus nu een kwamkwammer! haha ). s'avond ( of eigenlijk s'nachts, het was 11:55 uur ) hebben we super de duper lang wakker gelegen! We verveelde ons zó erg dat Lau een ford van dekens en kussen begon te maken! ( die gelijk weer instortte!)  We hebben ook nog een raar toneel stuk met de knuffels gemaakt ( en die midden in de nacht aan Mama  laten zien ). nou, dat was dan weer het stukje van vandaag!

tot morgen!

 

knipooggies van Lau en Ier.

PS: cijfer van de dag:

Lau: 8

Ier: 8-aankomst dag 17 oktober 2011

{ 16:10, 17/10/2011 } { 1 comments } { Link }

vandaag 17-10-2011.

haaloo blog bekijkers!

vandaag mag ik schrijven(laura). maar ier en ik verzinnen het samen.

nouw, het begon ermee dat Petra(moeder ier), Bert(vader ier) en ier mij kwamen ophalen.

2 uur in de auto! ier begon zich ongelooflijk te vervelen en ik moest ZO nodig naar de wc!!! naja, toen we aankwamen dachten we dus dat we een gezellig huisje kregen, kregen we een bungaloo!!! ier was nog al pissig en ik verdween in de wc, nouw ik kwam er snel weer uit, er was geen wc papier!!! maar (gelukkig) lag er om de een of andere reden wc papier op de tafel...                                                         

we zijn nog lekker de buurt wezen verkennen, zwembad en buiten zwembad(een vijver) en een buiten speeltuin gezien. s'avonds lekker pannekoeken gegeten met appel. Bert en Petra hadden iets met uien en tomaat en weet ik veel wat nog allemaal.

na het eten wouden we internet kopen bij de receptie, op de terug weg was het al behoorlijk donker...

...met als gevolg dat we verdwaalde... waar wij echt niks aan konden doen...! ahum...

gelukkig had ik men mobiel bijn me, ik heb toen petra gebeld, ier gaf ik toen de telefoon, ze hielden een lang gesprek en Bert ging ons zoeken... zonder resultaat, hij vond ons niet... het duurde nogal lang dus we zijn met mijn mobieltje foto's gaan maken, die waren echt mislukt, je zach niks anders dan alleen zwart... later kreeg ik weer een telefoontje, Bert was ons weer aan het zoeken, (eindelijk) vond hij ons, we zaten bij bungaloo 311...

thuis spelletjes gedaan (met onwijs veel chips...) tot dat we moesten tanden poetsen en naar bed moesten, HET WAS PAS 11 UUR!!!

nouw, tot de volgende blog! doeii!

 

kuzzies lauw en ier.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links


Categories


Recent Entries

20 oktober 2011....... laatste dag :( wheeeeeeeeeh!
19 oktober 2011 3e dag vandaag dagje uit papegaaienpark!
18 oktober 2011 2e dag.
aankomst dag 17 oktober 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer