Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
neopets

Description

Nog niet helemaal af maar dat komt nog wel ! (of het is wel af)


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Neopets

Neopets is een site waar je ook digitale fantasie dieren kan maken. Die moet je dan ook verzorgen. Je kan ze ook in het adoptie asiel halen maar dat is niet gratis. Daarvoor moet je geld hebben. Dat geld heet np (NeoPunten) Je kan het verdienen door spelletjes te spelen.

Als je net nieuw ben is het het beste als je Naar Tyrania gaat en dan gigantisch ommelet is gratis eten. of elke maand kan je freebies halen.

En nog veeeeel meer leuke dingen. Als je vragen heb vraag ze dan en ik geef je antwoord !

 

www.neopets.com


Posted: 15:26, 17/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Neopets

Neopets is een hele leuke site. je kan je eigen digitale fantasie dier houden die je kan verzorgen. je kan er van 1 tot en met 4 dieren hebben.

Je kan ook geld verdienen. Dat door je door spelletjes te spelen en dan als je game-over bent je score op te sturen. Het spel wat je het meest mee kan verdienen is spel van de dag. Daar krijg je het bedrag dubbel. Je kan ook leuke werelden bezoeken zoals feeen wereld,of mysterie eiland. en nog veel meer. In een woord, neopets is helemaal toppie ! www.neopets.com


Posted: 15:26, 17/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer